Toen we eens op weekend gingen, bleven de spelletjes met mijn slet en andere mannen doorgaan.
We gingen eens een week naar een bungalowpark in Limburg. Vrijdags ( dag van aankomst ), installeerden we ons in onze chalet en merkten op dat de chalet naast ons bezet werd door een groepje mannen. S’avonds gingen we meteen naar het zwembad om een zwembeurt en een sauna te nemen. Toen we in de sauna zaten kwamen er nog andere mensen binnen en ook enkele mannen van de chalet naast ons. Ik merkte dadelijk dat mijn slet weer interesse in een andere lul had, er waren wel degelijk deftige bobbels in de zwembroeken te zien , er waren ook twee zwarte mannen bij. Nadien in het bubbelbad kwam een zwarte man bij ons in het bad zitten en raakte in gesprek met ons. Bleek dat ze een zaalvoetbal ploegje vormden die een groepsuitstap maakten. Dus met zessen waren ze daar om de bloemetjes buiten te zetten zei hij. Ik had natuurlijk al lang gezien dat hij zeer geïnteresseerd naar mijn teefje zat te zien met bewonderende blikken. Nou had ik ook al gezien dat zij ook al wat opgeschoven was naar hem toe en dat ze plots met haar hand onder water, eerst aan zijn been maar daarna aan zijn paal aan het strelen was. De reactie bij hem bleef niet uit, hij kreeg een stijve die met schokjes omhoog kwam in zijn zwembroek. Zijn naam was Huub een vrijgezel zo bleek .
Wij stonden op samen met Huub en gingen aan de bar iets drinken , waar wij later het gezelschap kregen van de rest van de groep. Ondertussen had Huub reeds kans gezien om aan mijn slet te vragen of het geen kwaad kon dat ik er bovenop zat met mijn neus terwijl zij het met hem aan legde. Waarop zij hem gewoon aan de bar zij dat ik niet voldoende in mijn broek had zitten om haar te bevredigen en van de nodige porties zaad te voorzien. We gingen met zijn allen aan een tafel zitten waar ze wat hapjes en drankjes lieten aanrukken we zegden schol tegen elkaar op een prettig weekend en dronken samen wat .De mannen besloten om samen naar het chalet te gaan om zich om te kleden en lekker te gaan stappen, behalve Huub die bleef nog even bij ons en toen de anderen weg waren , vroeg Huub haar of ik ook onderdanig was aan haar, waarop zij zegde, natuurlijk kijk maar en ze zegde tegen mij haal ons eens een drankje. Toen ik hen voorzien had van een drankje, en wilde drinken zij ze plots, wie heeft gezegd dat jij mag drinken? Ik zette mijn drankje terug neer en toen vroeg Huub aan haar, “Hoe ver gaat dat?”, zij zegde zo ver als ik het wil. Toen kwam het gesprek er op dat we iets moesten eten en dat zij chinees wilde .
Ga jij nu maar afhalen en de tafel klaar zetten in de chalet dan komen wij dadelijk ook om te eten, maar ik wil eerst nog even iets met Huub regelen en bespreken.
Nadat ik met de afhaalchinees terug in ons chalet kwam en de tafel had gezet, kwam ze samen met Huub het chalet binnen uiteraard terug aangekleed in zomerse outfit, kort sexy wikkelrokje en topje waar haar tepels goed in te zien waren want mijn sletje had natuurlijk niet veel aan gedaan bij het omkleden, bij binnenkomst kwam ze naar mij gaf ze haar beha en slipje in mijn handen, met de woorden dat zal ik vandaag wel niet meer nodig hebben denk ik.
Huub ging in de zetel zitten, en toen zegde mijn slet kom geef ons nog eens iets te drinken, terwijl ze bij hem op de zetel kroop en zijn lul uit zijn broek haalde, er kwam een enorme grote zwarte pik te voorschijn. Toen ik hen naderde met de drankjes liet ze zijn mast los, hij zwiepte tegen zijn buik aan en zij nam plaats naast hem op de zetel. Glimlachend keek ze naar mij en zegde” niet mis he, wat ik er ga in krijgen straks” terwijl vroeg ze Huub.”Wil jij hem ook bevelen?”, “zal ik je eens laten verwennen?” Hij antwoordde “waarom niet” en toen zij ze tegen mij” kom pijp zijn lul maar eens dan kan je zien en voelen hoe een echte man zijn lul er uit ziet.” Toen hij stijf stond zij ze, schep het eten op voor ons. Huub kwam met die zwiepende grote zwarte mast aan de tafel zitten en zij tegen mij, vooruit jouw eten is onder de tafel.
Ik kroop onder tafel en ging voort met aan die grote zwarte stam te likken en te zuigen en ik zag dat Huub wat onderuit zakte op zijn stoel en begon te kreunen, ik voelde zijn lul beginnen schokken en vermoedde dat hij ging klaar komen, toen hoorde ik de stem van mijn slet die zegde “ja goed zo Huub ,laat het maar gaan dan is de eerste spanning wat weg en kan je me straks lekker lang te pakken nemen”,schiet zijn bek vol met zaad. Toen kwam hij klaar en schoot een enorme lading zaad recht in mijn keelgat, ik likte nog even door aan de langzaam slap wordende paal. Toen zij Huub kom lik nu haar kut maar eens lekker .Waarna ik naar haar kroop en haar kut begon te likken, ze zette haar hoerepoten goed uit elkaar zodat ik haar goed kon likken en geloof me ze stond zeiknat van geiligheid. Toen ze gedaan hadden met eten zij ze “ruim jij maar op, gaan wij al vast naar de slaapkamer”. Toen ik alles had opgeruimd en naar de slaapkamer ging kijken, zag ik nog net hoe ze met haar kut boven op zijn gigantische paal plaats nam terwijl ze hem haar borsten aanbood om op te zuigen. Ze zag dat ik er was zij “ kijk eens hoe goed hij het doet, en lekker dat het is daar kan jij nog veel van leren” Ze begon hem af te rijden in een hels tempo, tot ze kreunend en zuchtend op hem viel ze kreeg een orgasme waarna hij even later ook opwaarts stotend met zijn bekken diep in haar klaar kwam en haar baarmoeder vol zaad pompte. Waarop mijn slet, kijk dan hoe je vrouwtje geneukt en vol gespoten wordt door die grote zwarte pik, hij maakt me misschien wel zwarte jong. Toen hij klaar was rolde hij van mijn slet af, ging er naast liggen terwijl zij zegde “ kom lik mijn kut uit”. Onderwijl lag zij te tongen met Huub. Nu Huub klaar was gekomen zij hij dat hij eigenlijk wel met zijn vrienden mee wilde gaan stappen, en toen vroeg hij aan mijn slet waarom gaan jullie niet mee, dan kunnen we misschien nog wel wat beleven. Waarop mijn slet goed idee kom we gaan ons eerst douchen en dan zijn we weg. Daarna stapte ze samen met Huub onder de douche.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Mijn vrouw met 2 negers

  Dino 08.01.2019 19:27
  Geile slet
  Wat was dat lekker, jammer dat we het contact hebben verloren. Zou graag weer eens wat zaad diep ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 2)

  Remco 06.01.2019 22:31
  Geile hoer
  Ja dat was heerlijk, denk er nog vaak aan terug, jammer dat jullie al jaren niet meer op de camping komen ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 2)

  Judas 06.01.2019 09:00
  RE: Missy als bare hoer van de camping (deel 2)
  Wanneer heb je eens tijd om mij te ontvangen MIssy? Zou graag eens mijn diep in je slettenkut pompen ...