Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Afgelopen zomer was ik al weer een half jaar alleen en had ik mijn flatje weer op orde gebracht. Ik wilde vooralsnog geen relatie meer na een mislukte van drie maanden met mijn vriendin. Mijn naam is Erik, ik ben inmiddels vijfentwintig, en woon in een leuke appartement in Edam. Ik had af en toe wel een one night stand, maar daar bleef het bij. Het was zaterdag, een zonnige dag en ik had besloten om die dag helemaal niets te ondernemen.

Ik had me heerlijk gedoucht en ging in mijn blootje lekker op mijn balkonnetje zitten, waar de zon volop scheen. Niemand kon me zien dus was er voor mij geen enkele reden om iets aan te trekken. Ik zat net een minuutje of tien toen de bel ging. Ik pakte een grote handdoek die ik om me heen sloeg en liep daarna naar de voordeur om te kijken wie dat was. Ik deed de deur open en zag een mooie vrouw staan.

Het was mijn ex schoonmoeder Missy, een vrouw die er zeker niet slecht uitzag voor haar leeftijd. Het leek wel of ze een metamorfose had ondergaan, want ze had nu hoogblond, bijna wit haar en een gebruinde huid en alles zag er op en top uit. Ik keek een beetje verbaasd en vroeg haar wat ze kwam doen.

Ze zei dat ze ondanks de flop tussen mij en haar dochter, ze graag wilde weten hoe het nu met me ging en stapte langs me heen het halletje binnen. “Heel fijn om je weer te zien, jongen,”zei ze en ik kreeg drie zoenen, waarvan de laatste op mijn mond terecht kwam. Ik rook haar lekkere parfum en voelde me een beetje opgelaten, want ik wist ook dat deze milf, toen ik nog met haar dochter liep, elke keer weer opmerkingen maakte over mijn toch wel fors geschapen lul, en seks met mij.

En toen ik zag hoe ze er nu bij liep, kwam bij mij de gedachte op dat ze het nu ook echt eens wilde! Ze droeg een strak leren rokje met een split tot bijna aan haar kruis. Haar lange bruine benen waren goed te zien. Ze had een paar hele lichte nylons om haar benen, die waren bijna niet te zien. Aan haar voeten had ze een paar rode pumps, en op het rokje droeg ze een kort leren jasje dat haar grote borsten amper kon bedekken.

Toen ik dat zag wist ik waar ze voor gekomen was, en dat zorgde ondanks alles wat ik zag toch voor een beetje ongemak bij mij. Ik voelde me onzeker worden, en dat in mijn eigen huisje. Ze vroeg me of ze nog een rondleiding kon krijgen en ik liet haar mijn appartementje zien. Ze zag mijn strings en andere kledingstukken liggen, maar daar zei ze niets over.

Ze liep door de kamer naar het balkon en ging daar zitten, haar benen tegen elkaar aan. “Krijg ik nog iets te drinken?” vroeg ze me. Ik liep naar de keuken, pakte een fles witte wijn uit de koelkast en een fles rode wijn uit de kast, nam twee glazen uit de kast en liep terug naar het balkon.

Terwijl ik een glas rode wijn voor haar inschonk en voor mezelf een glas wijn, zag ik dat ze haar benen over elkaar geslagen had, waardoor haar rokje omhoog geschoven was zodat ik de aanzet van haar nylons en een stukje van haar jarretelles kon zien. Ik wist niet waar ik kijken moest, hoewel het me behoorlijk, opwond. Ze begon over de bekende koetjes en kalfjes, over haar dochter en over mannen, dat ze weer begonnen was met fitness enz.enz. Een uurtje later, ze had inmiddels al een fles rode wijn achter de kiezen, merkte ik dat ze anders begon te praten, een beetje met dubbele tong.

Ze zei dat ze het warm had en begon haar leren jasje open te knopen. Haar echt enorme borsten waren nu zichtbaar en tot mijn verbazing zag ik dat ze een doorschijnend topje aan had, ik kan haar tepels door de dooschijnende BH zien.

Ik wist even niet waar ik moest kijken en ze lachte geil naar me en zei; “Je hebt toch wel vaker blote borsten gezien?” Ik knikte van ja, en zei; “maar nog nooit zulke grote!” ze stond op en kwam naar me toe. Ik zag hoe ze haar rokje open ritste en naar beneden trok. Ze droeg geen string en haar kruis was net zo mooi gekleurd als de rest van haar lijf. Haar kut was helemaal glad geschoren en glom van het vocht. Daar stond ze voor me, haar benen gespreid, met haar kaal geschoren natte slettenkut tussen de jarretelles. De overgang van haar nylons naar de blote huid erboven was nauwelijks te zien.

Ik raakte opgewonden, mijn lul begon te groeien onder de grote handdoek.

Ze was dik in de veertig, maar had het geile lijf van een vrouw van in de twintig, strak, en zonder een grammetje vet teveel. Ze draaide rond op haar hoge hakken en vroeg me wat ik van haar vond. Ik kon amper iets zeggen, want mijn keel was schor van opwinding. Ze keek me aan en zei; “Kom,” en liep daarna naar binnen. Daar wachtte ze me op, sloeg haar armen om mijn nek en even later vonden haar lippen de mijne. Haar tong was overal. Haar handen streelden over de groet handdoek die ik al die tijd om me heen geslagen had gehad en maakten die toen los. De handdoek viel naar beneden, ze greep meteen naar mijn lul, die inmiddels een behoorlijke afmeting had gekregen, en begon te hijgen. Ze duwde me in de richting van de bank en met een flinke duw viel ik er op neer. Ze ging tussen mijn benen zitten en begon mijn dijen te kneden. Haar handen gleden van boven naar beneden., toen boog ze haar hoofd voorover en voelde ik haar lippen die zich om mijn eikel sloten. Ze likte en zoog alsof mijn lul een grote lolly was terwijl ze mijn ballen kneedde.

Dit was me nog nooit overkomen. Een vrouw van over de veertig jaar zat mij, een jongen van vijfentwintig helemaal gek te maken! Haar hoofd ging ritmisch op en neer. Ze keek met een schuine blik naar me op, stopte, en vroeg of ik het wel lekker vond…. Ik kon niet anders dan knikken, zo had nog geen enkele andere vrouw dit met me gedaan, hoewel haar dochter toch ook niet voor een kleintje vervaard was. Ze ging door met zuigen en ik voelde dat ik op het punt stond om klaar te komen.

Ik kon mezelf niet meer beheersen.

Kreunend voelde ik dat ik in haar mond klaarkwam terwijl ze gewoon door bleef zuigen. Ik kronkelde als een gek op de bank en spoot een grote hoeveelheid sperma in haar gulzig zuigende mond! Mijn buik en borst zoenend kwam ze omhoog. Ik voelde haar kletsnatte kut tegen me aan. Ze pakte me bij mijn hoofd en drukte die tegen die enorme borsten. Ik pakte een van haar grote tepels, beet erin en begon te zuigen…

Daarna pakte ik beide borsten tegen elkaar aan, zodat de tepels elkaar raakten. Ik begon beide te likken en er op te zuigen. Ze kreunde luid en fluisterde geile woordjes in mijn oor. Haar handen gleden naar beneden, naar mijn lul die weer keihard overeind was gekomen, en ik voelde hoe ze haar kut tegen mijn lul aan drukte. Zonder dat ik iets hoefde te doen gleed mijn grote lul haar kut binnen. Ze liet zich op mijn lul zakken en begon op me te wippen.

Haar enorme borsten bungelden zwaar en log alle kanten op. Ze drukte haar tong mijn mond binnen en begon me fel te tongen. Ze krabde me met haar lange nagels. Haar lijf ging steeds sneller op en neer. Met een luide kreet kwam ze klaar!

Ze viel tegen me aan, ik voelde haar kut geil langs mijn lul druipen. Zo tegen me aan zei ze dat ze méér wilde, maar dan wel in bed. Missy stapte van me af en liep, slechts gekleed in die superdunne nylons en die rode pumps naar de slaapkamer. Door die hakken leken haar benen nog langer, en nu zag ik dat ze ondanks haar leeftijd een geweldig lijf had!

Ik werd steeds geiler door de manier waarop ze tegen me praatte en liep achter haar aan. ik wist precies wat ze wilde en kwam tussen haar benen die ze al voor mij geopend had. Ik duwde mijn eikel tegen haar schaamlippen aan en ze slaakte weer zo’n luide kreet. In één keer stootte ik mijn lul haar kut in. In en uit ging mijn lul terwijl ze haar borsten kneedde. Op een gegeven moment sloeg ze haar benen over mijn schouders zodat mijn lul nog dieper in haar kut gestoten kon worden. Na een geweldige neukbeurt kwam ik diep in haar geile kut klaar.

Bezweet liet ik me op haar vallen, ze was net ze nat als ik. Terwijl ze in mijn oorlelletje bleef bijten kwamen we allebei weer een beetje bij. Ze lachte lief naar mij en gaf me complimentjes over mij lekkere lijf. Samen hebben we elkaar gewassen onder de douche, daarna heeft ze zich weer aangekleed.

Op het einde van de middag omhelsde ze me, gaf me een heerlijke tongzoen, en zei dat ze na het weekend weer even langs zou komen. Sinds die dag heb ik weer een nieuwe relatie…. Met mijn ex-schoonmoeder Missy!

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

+3 # Ik wil ook weerJorit 02-07-2019 06:15
Wanneer zie ik je weer?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+1 # ZaadsletHarold 30-06-2019 20:41
IK WIL JE BARE NEUKEN SLET MISSY
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+1 # HoerHarold 28-06-2019 18:17
[SPAM] hoer
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Tuypie 25.08.2019 00:07
  Henk is dat je ex?
  Dat is net wat ik ook al dacht, wat geil ding, even een paar lijntjes coke of wat ghb voeren en flink ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Siertje 25.08.2019 00:03
  Henk dat is je ex!
  Dat is een geil vrouwke tegenwoordig, doe graag mee en ik ken er nog wel een paar. Hoeveel man kan en ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Kras Volendam 24.08.2019 23:58
  Foto's
  Ik heb ze nog wel opgeslagen zal ik ze naar je appen?