Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dit verhaal gaat alleen maar over seks. Ik heb mezelf een keer laten gaan. Ik heb er absoluut geen spijt van en ben een ervaring rijker in mijn leven waar ik in de toekomst meer mee wil doen. De afgelopen twee seizoenen bezoek ik in de zomer maanden met onze twee kleinkinderen een geitenboerderij, die gelegen is in een recreatiegebied bij ons in de buurt. Mijn kleinkinderen 2 en 4 jaar vinden het schitterend daar, ze kunnen de geiten een flesje melk geven en de andere dieren bekijken, spelen in een speeltuintje en een lekker ijsje met oma snoepen. Als ik de kinderen daar zie ravotten en spelen,geniet ik ook altijd. Dat ik juist daar een seks date met een jonge jongen van net 18 jaar zou op doen, had ik nooit kunnen bedenken. Zijn naam is Lucas en ik leerden hem afgelopen zomer op deze geitenboerderij kennen waar hij onbetaald werk doet. Mijn dochter en schoonzoon hebben beide een fulltime baan en ik ben fulltime oppas oma. Mijn man heeft een eigen bedrijf en is ook altijd druk overdag, maar meestal ook in de avonden is hij bezig met de zaak.

De kleinkinderen vullen mijn dag gelukkig altijd goed in, momenten van rust en stilte heb ik alleen in de avonden als mijn man niet thuis is, zo ziet mijn leven er grof beschreven een beetje uit. In de zomer vakantie deed ik weer eens een paar uur de geitenboerderij aan met de kleintjes, toen ik daar voor het eerst daar Lucas leerde kennen. Hij hielp de kinderen met het geven van een melkflesje aan de geiten en ging heel leuk met de kinderen om. Tegen mij was hij ook heel aardig, maar ik had al wel snel door de hij regelmatig naar mij keek, lachte en telkens in de buurt was, waar ik ook met de kinderen was. Het was ook een leuke jongen om te zien, hij is zeker 1.90 m, met gemillimeterd haar en mooie blauwe ogen, hij kwam een beetje stoer bij mij over en maakte makkelijk contact.

Het was een warme dag, ik liep er luchtig gekleed bij, ik had een kort rokje aan met een blouse die wel een beetje doorscheen, maar ik had daar wel een gepaste Bh onderaan. Lucas besteden daar op een gegeven moment zijn aandacht aan, de kinderen waren inmiddels in de speeltuin en ik zat op een afstand op een bankje naar hun te kijken toen Lucas weer aan kwam lopen. Hij ging naast mij op het bankje zitten en vroeg, hoe oud zijn u kinderen? Ik schoot in de lach en zei dat ik de oma was, waarop hij ook zijn mooie tanden bloot lachte, oké flirten hij over duidelijk, ik dacht dat u de moeder was. Ik ben 53 jaar, een beetje te oud hé zei ik,om dan nog twee kinderen van twee en vier te hebben. Dat geloof ik niet dat u 53 jaar ben, ik dacht hooguit 40 jaar lachte hij, ja het is goed met jou zei ik. Zo spraken wij nog wat verder over de boerderij, de kinderen en zijn vrijwilligers werk daar. Hij was heel open en spontaan tegen mij, ik vond het een leuk gesprek en mocht hem wel. Normaal bewaar ik altijd wel een afstand ten overstaan van mensen die ik niet ken, bij hem had ik dat niet.

Lucas moest weer aan het werk, ik ben nog een half uurtje die dag met de kinderen daar gebleven en daarna naar huis gegaan, Lucas had ik niet meer gezien. De week erop gingen de kinderen samen hun vader en moeder drie weken met vakantie naar Italië, zeer gegund en welverdiend natuurlijk, maar voor mijn zijn dat altijd een paar stille weken in het hoogseizoen. Wij kunnen door de zaak van mijn man nooit weg in de zomer maanden. Ik kwam met twee tassen boodschappen bij ons het winkelcentrum uitlopen op weg naar de parkeergarage, het was nog vroeg ergens rond 9.30 uur omdat het weer een warme dag zou worden,deed ik vroeg mijn boodschappen. Ik liep deze ochtend letterlijk in de armen van Lucas, nu had hij geen overall aan zoals op de geitenboerderij maar een korte broek en T-shirt, ik herkenden hem wel direct. Wat een toeval lachte ik, toeval bestaat niet zei Lucas, ik dacht toen niet na over deze opmerking. Wij maakte een praatje over het mooie weer en hij vroeg waar de kinderen waren, op vakantie zei ik. O dus je heb het rijk voor je zelf vroeg hij?

Heb je zin om samen in het winkelcentrum wat te drinken vroeg hij? Ik twijfelde even, stond daar met twee boodschappen tassen in mijn handen en zei dat ik eigenlijk van plan was om in mijn tuin thuis te gaan zonnen. Ik zag een teleurstelling op zijn vrolijke gezicht komen, weet je wat stelde ik niet meer dan spontaan voor, laten wij bij mij in de tuin maar wat drinken. Dat nam Lucas direct aan, hij nam de boodschappen tassen van mij over en samen liepen wij naar mijn auto. Tien minuten later waren wij bij mij thuis en stond ik koffie voor ons te zetten, Lucas was alvast in onze tuin in het zonnetje gaan zitten. In afwachting dat de koffie klaar zou zijn praten wij met elkaar in de tuin, hij was vrij die dag en ik zei, dat ik ook alle tijd aan mezelf had omdat mijn man pas laat in de avond uit België terug zou komen. Toen ik met de koffie terug de tuin in kwam had Lucas zijn T-shirt uitgedaan.

Ik heb het nu al bloedheet lachte hij,zonder dat ik het wilde werd ik temperatuur verhogend geconfronteerd met een enorme bult in zijn korte broekje, jeetje mina waar denk hij aan dacht ik op dat moment en ging maar snel zitten. Ik was er even stil van, besefte ook dat het misschien niet zo verstandig was geweest om hem thuis zomaar uit te nodigen, ik kon hem verder natuurlijk niet.

Dat veranderde snel toen hij zijn koffie op had en aan mijn vroeg of ik het niet warm had? Ja de zon schijnt goed zei ik, waarom hou je, je blouse dan nog aan lachte hij! Nu zal je het hebben dacht ik, straks bepaalt hij nog wat ik moet doen of wat er gebeurt in mijn eigen huis. En ja zo geschieden ook, nadat hij zei dat ik gerust mijn blouse uit kon doen. Hij kreeg iets arrogants, ja zelfs iets dominants, toen hij zei, schaam je niet voor mijn. Ik liet me niet kennen, normaal zon ik altijd topless of meestal naakt in onze tuin als ik alleen ben, of samen met mijn man. Niemand kan je zien of horen, wij wonen vrij. Er waren al twee mooie zonnige weken geweest, mijn lichaam was al egaal bruin en ik deed dan ook mijn blouse uit, maar ook mijn Bh. Ik had toen ik weer ging zitten alleen mijn rokje,slipje en slippers nog aan. Lucas had zijn aandacht voor mijn borsten, gek genoeg voelde ik mij er wel prettig bij, ik voelde ook wel een opwinding. Kijk maar,dacht ik bij mezelf.

Dat hij ondanks zijn jeugdige leeftijd dominante trekjes had in zijn karakter werd daarna helemaal duidelijk, ik ben daar ook best wel gevoelig voor. Mijn man heeft dat ook in het dagelijkse leven, hij komt ook bij de meeste mensen arrogant en dominant over, dat is zijn uitstraling als je hem niet beter kent. In ons seksuele leven heeft hij dat totaal niet, ook nooit gehad. Mijn man is 6 jaar ouder, 59 en de laatste jaren is zijn interesse om met elkaar te vrijen behoorlijk afgenomen. Ik had mij daar ook wel bij neergelegen, maar kon het soms nog weleens missen als ik met erotiek tijdens het lezen van en boek of film werd geconfronteerd. Bij Lucas voelde ik een erotische lading op dat moment opkomen, het voelde aangenaam aan zijn blikken over mijn borsten. Hou je dat rokje aan knikte hij. Wil je dat ik dat ook uit doe vroeg ik bijna onderdanig? liever wel lachte hij. Het kon niet, het mag niet en dit had ik nog nooit gedaan, maar ik stond weer op, deed mijn rokje en in een handeling ook mijn slipje uit. Ik kreeg ineens iets over mij heen van, ik zal jouw eens wat laten zien knul.

Lucas ogen werden wel grote, maar hij bleef niet in schaamte op zijn stoel zitten. Hij stond op, oké lachte hij en deed ook zijn korte broek en onderbroekje uit, zijn penis wipte vrij uit zijn broekje. Daar stonden wij ineens naakt tegenover elkaar, ik vond het toen al wel heel spannend worden, ik ging weer op mijn stoel naast Lucas zitten en deed zogenaamd mijn ogen dicht voor de zon. Met geknepen ogen gluurde ik over zijn slanke jongens lichaam,zijn penis hing niet geheel slap een beetje schuin tegen de binnenkant van zijn dijbeen. De opwinding die ik hierbij voelde deed mij verwarren, ik kreeg er kriebels van in mijn buikje en vond dat ik te ver was gegaan, dit wekte vast verwachtingen bij zo jongen knul. Lucas moet op dat moment ook naar mijn hebben gekeken,zijn penis kwam in beweging en groeide steeds een stukje verder uit, tot dat zijn penis,stijf recht omhoog stond. De adrenaline die daardoor door mijn lichaam gierde, zorgde ervoor dat mijn kutje gevoelsmatig reageerde op dit zeer erotische beeld voor mij. Het werd mij te veel, ik stond op en zei nog een kopje koffie in te gaan schenken. Lucas keek mij na, mooie billen heb je Barbara zei hij.

Ik liep rechtstreeks naar mijn slaapkamer op de eerste verdieping, ik keek uit het raam naar het terras en zag dat Lucas met zijn hand,met zijn penis speelde. Zeker nog eens van bovenaf gezien was dit erg opwindend voor mij om te zien, ik voelde even tussen mijn eigen benen. Dit was jaren geleden dat ik zo nat was geworden, zonder dat daarbij een fysieke aanraking aan te pas was gekomen. Ik pakte vlug mijn meest sexy en kleinste bikinibroekje uit mijn lade, deed mijn boekje met trillende handen aan en kwam zo even later met de koffie in de tuin terug. Lucas reageerde daar onmiddellijk op, waarom heb je nou een broekje aangedaan Barbara vroeg hij? Zijn verongelijkte blik was niet gespeeld zag ik, jeetje mina waarom had ik mij dan ook zo laten gaan! Ik had hem gewoon opgegeild en hij nam klaarblijkelijk daar alleen,geen genoegen mee. Lucas pakte mij vast, ik voelde zijn hand aan mijn bikinibroekje trekken, maar nog erger, hierbij voelde ik een aanraking van zijn vingers over mijn schaamlippen komen. Het leek erop dat dit spelende wijs per ongeluk gebeurde.

Lucas slaakte ik een gilletje, hou op. Zijn kracht kon ik niet tegen op, ik ben vrij tenger van postuur en weeg 60 kg bij mijn lengte van 1.70 m. Hij tilde mij als een veertje op, ondertussen zat mijn bikinibroekje al op mijn enkels, ik stribbelde nog wel tegen, maar dat had al geen betekenis meer toen ik om niet te vallen mijn armen om zijn nek sloeg. Het ging allemaal zo vlug, Lucas ontdeed het laatste stukje van mijn bikinibroekje van mijn enkels en tilde mij via mijn dijbenen op, strak tegen zijn lichaam aangedrukt. Hij schudde mij lachend op en neer, ik voelde de spanning tussen mijn benen, maar ook zijn penis. Lucas bleef stilstaan,deed een handeling met zijn hand tussen mijn benen en toen gebeurde het, zijn penis drong mijn lichaam in. Ik wist even niet wat mij overkwam, gelukkig was ik toen al heel nat, toen ik zijn penis helemaal mijn kutje in voelde komen. Hij stond stil rechtop en ik zat vastgeklemd op zijn behoorlijke dikke en groot aanvoelde penis helemaal in mijn kutje.

Ohh.. Lucas stamelde ik, dit kan niet. Hij ontnam onmiddellijk mijn woorden en begon mij intiem te zoenen. Onze tongen gleden door onze mond alsof wij hier samen heel vertrouwd mee waren, hij begon zachtjes in mij te stoten en ik raakte compleet de weg kwijt. Ik hing aan zijn lippen toen hij met mij stevig in zijn armen vastgeklemd begon te lopen richting mijn huis, zijn penis zat nog in mij toen wij samen op de bank in mijn woonkamer terecht kwamen. Lucas lag bovenop mij en begon mij daar echt te neuken, ik duwde terug op zijn penis en werd hier heel erg geil van. Zijn penis was heel hard, kwam diep in mij en een paar minuten later begon ik al klaar te komen, hij voelde dit ook bij mij en neukte stevig door. Mijn orgasme was heel sterk, hij was nog grote toen ik een heftig orgasme kreeg, ik had hem zelf ook stevig vast in mijn armen. Wat ben jij geil lachte hij, ja ik ben heel geil hijgde ik en vroeg of hij door wilde gaan, hij deed dit nog even maar trok zich toen toch terug.

Hij bleef wel op mij liggen, begon zalig op mijn stijve tepels te zuigen en bleef mij tussen door ook heel intens zoenen. Ik voelde zijn kracht, het verbaasde mij dat hij al zo bedreven was, aan niets van zijn fysieke kracht voelde ik, dat ik dit deed met een pas 18 jarige jongen. Mijn eigen dochter is al bijna 30 jaar en moeder van twee kinderen, en ik liet mij volkomen inpakken en verleide tot seks met zo jonge knaap. Het gaf mij ook weer nieuwe energie, ik was heel geil geworden en wilde er zelf mee doorgaan. Ik voelde mijn vocht aan de benenkant van mijn benen plakken, Lucas ga even van mij af vroeg ik. Toen hij op de bank naast mijn zat en zijn mooie penis nog steeds recht omhoog stak, liet ik mij onderuit zakken en begon hem te pijpen. Ik wilde dit, ik moest zijn penis van dichtbij bekijken, voelen en proeven in mijn mond. Hij vond het gelukkig zelf ook heel lekker dat ik dit deed.

Snoeihard was zijn penis!

Ik likte er langs alsof het een ijsje was. Maar al gauw werd zijn penis een vulkaan en pulseerde, zijn orgasme diende zich aan. Ik pakte zijn ballen stevig vast in mijn hand, klemde ze een beetje af en voelde hem hierbij onrustig worden. Ik ga spuiten Barbara kreunde hij, ik nam zijn penis zover ik kon in mijn mond en vond het een sensatie toen ik zijn warme zaad in mijn mond voelde spuiten. Ik slikte zijn sperma in, hield zijn ballen nog steeds stevig vast en bleef hem pijpen. Waar ik het allemaal vandaan haalde weet ik nu nog niet, maar op deze manier had ik het bij mijn man echt nog nooit gedaan. Lucas werd er echt een beetje gek van, dit is geil zei hij, je moet even stoppen , maar eigenlijk wilde ik dat zelf nog niet, ik genoot hiervan en wilde hem graag verwennen. Ik bleef hem pijpen tot dat er geen vocht meer uit zijn penis kwam, langzaam haalde ik de druk van zijn ballen af met mijn hand, hetzelfde deed ik met mijn mond om zijn penis.

Wat een geil wijf ben jij!

Wijf klonk wel grof maar ik kon het wel van hem hebben. Wij hebben elkaar daarna nog even lekker gezoend op de bank en zijn toen weer beide naakt, in de tuin gaan zitten. Lucas bleek ook verder al een goed ontwikkelde jongen te zijn, ik kon op een volwassen manier met hem praten. Ik zei hem ook dat wij hier discreet mee om moesten gaan, mijn man mocht dit nooit te weten komen. Nee was zijn reactie, daar hoefde ik niet bang voor te zijn, hij zou hier nooit met iemand over praten. Ik geloofde dit ook wel, de manier waarop hij dit uitsprak klonk serieus. Zo hebben wij in de tuin nog een uurtje met elkaar gesproken en wat gedronken, tegen de middag heb ik broodjes voor ons klaar gemaakt en samen naakt naast elkaar op mijn terras opgegeten. Al die tijd bleef ik aanhoudende geile gevoelens voor Lucas houden, hij ook gelukkig voor mij. Het voelde vertrouwd aan,vreemd natuurlijk want ik kon hem verder niet, alles was mij ook overvallen en ik kan het eigenlijk niet anders verklaren dan dat er ergens diep in mij, seksuele gevoelens verborgen zaten die bij deze jonge jongen boven kwamen. Ik was natuurlijk ook nog nooit in deze omstandigheden geweest. Zijn frisse krachtige uitstraling en zijn grote penis trokken mij aan,het ging mij puur om seks.

Lucas bleef aandacht aan mij besteden en maakte gevoelige complimenten. Hij wilde steeds weer zoenen en streelde mijn lichaam op plekjes, die mij heel geil maakte. Toen hij voor mij stoel ging zitten en mijn benen spreiden, liet ik hem gaan. Hij likte heerlijk over mijn kutje, af en toe ging hij met zijn tong mijn kutje in en likte lekker over mijn clitoris. Het was onbeschrijflijk de opwinding die hij hiermee bij mij boven haalde, ik zat te genieten in de vrije natuur en beslotenheid van onze tuin. Ik streelde mijn stijve tepels en kwam goddelijk klaar op zijn tong, het erotische beeld van Lucas, naakt zittend tussen mijn benen en zijn aanwezige stijve penis, maakte mijn verlangen om weer met hem te neuken,groot. Ik vroeg Lucas met mij mee te gaan naar mijn slaapkamer. Op mijn bed gingen wij weer helemaal op elkaar in, ik pijpte hem en werd daarbij door Lucas gevingerd. Ik heb toen in verschillende standjes met hem geneukt, eerst lag hij bovenop mij, daarna ben ik op hem gaan zitten. Toen Lucas voorstelde om het op zijn hondjes te doen heb ik dat ook gedaan, ik was toen alweer klaar gekomen op zijn penis. Achterlangs heeft hij mij stevig genomen, hij kwam heel diep in mij en moest een paar keer stoppen om niet klaar te komen. Met zijn vinger had hij toen ook al een paar keer geprobeerd om in mijn anus te komen, anale seks had ik tot dan nooit gedaan.

Lucas trok zich even terug en wij vrijde naast elkaar verder, ik voelde mij echt bemind. Mag ik je anaal neuken vroeg hij ineens, ik zei eerlijk dat ik dat nog nooit had gedaan, maar het wel wilde proberen met hem. Ik ben mij toen even in de badkamer samen met hem gaan opfrissen, in de badkamer heb ik vaseline uit ons medicijnenkastje gepakt en zelf mijn anus hiermee ingesmeerd. Een paar keer ben ik hierbij met mijn vinger mijn anus ingegaan om de vaseline goed in te brengen, ik vond het een apart gevoel om mijn eigen vinger in mijn anus te voelen, maar ook heel opwindend en spannend. Lucas vond het in ieder geval heel geil om te zien hoe ik dat deed. In mijn slaapkamer kreeg ik toch een beetje angst of dit niet heel erg pijnlijk zou zijn, maar dat viel mee. Lucas behandelde mij met respect en bekende dat hij dit zelf ook nog nooit had gedaan, maar hij wilde dit graag een keer doen met mij. De eerste keer toen hij een stukje mijn anus in probeerde te komen verkrampte ik een beetje en zijn wij even gestopt. De tweede poging ging beter, het gebeurde heel voorzichtig en het gaf mij een enorm opgevuld gevoel in mijn lichaam. Lucas zat op een gegeven moment helemaal met zijn penis in mijn anus, toen hij zachtjes begon te neuken ging ik los.

Ik streelde in deze heftige opwinding mijn kutje en zijn ballen, je mag wel wat harde zei ik. Het deed geen pijn meer, ik vond het een heel apart en geil gevoel, heel anders dan zijn penis in mijn kutje. Wat ik ook heel geil vond, was dat ik mezelf hierbij kon vingeren en mijn clitoris kon strelen. Ik hijgde heel heftig, moet je klaar komen vroeg Lucas, ja hijgde ik, doe het sneller, neuk mij harde Lucas. Ik kreeg een heel bijzonder orgasme, zo heftig en intens had ik dit niet eerder gevoeld. Ik kon zelf zijn penis voelen langs mijn eigen vinger in mijn kutje. O Barbara begon Lucas uit te roepen, ik ga ook klaar komen, kom maar lekker klaar hijgde ik zelf in vol extase van zijn beukende keiharde penis in mijn strakke kontje. Mag ik in je kont klaar komen hijgde hij, ja riep ik, spuit het maar lekker in mijn kont. Hij werd gevoelsmatig nog iets dikke in mijn kont, ik voelde zijn zaad in mij komen, op dat moment kwam ik ook nog een keer heel heftig klaar, dit was echt te gek, zo lekker, zo geil. Ik liet mij voorover vallen op mijn bed, Lucas was uit mijn anus en kon ook even niet meer. Dit is geil hijgde ik na. Zeker een halfuur hebben wij in elkaar,s armen gelegen, gezoend en langzaam terug gekomen op aarden, het was voor mij een hele geile ervaring geweest. Na een douche, relaxte wij in de tuin.

Ik had een paar heerlijke uren gehad met Lucas, was seksueel heel goed bevredigt en had dingen gedaan die ik in mijn seksleven met mijn man, nooit had gedaan. Dit kwam zeker door Lucas, ondanks dat hij nog heel jong is, was hij heel creatief en verwenden mij hiermee. Aan het eind van die middag hebben wij afscheid genomen, Lucas had mijn zijn mobiele nummer gegeven, ik bewust het mijne niet omdat ik duidelijk met hem heb afgesproken, dat ik in rust wilde nadenken of wij elkaar vaker (konden) zouden zien. Toen mijn man die avond uit België terug keerde was ik vrij nerveus, ik was bang dat hij iets aan mij zou zien omdat ik mezelf niet was. Het hele huis heb ik na het vertrek van Lucas nagelopen, mijn bed verschoont, een handdoeken was gedaan en alles goed nagekeken of Lucas nergens iets had achter gelaten. Ondanks mijn zorg daarover heeft mijn man niet gemerkt dat ik seks in ons huis en in onze slaapkamer had gehad met een andere man – jongen. De dagen er na heb ik erg met mezelf geworsteld, mijn hormonen en seksuele gevoelens waren opnieuw geactiveerd,ik bleef heel geil en kon dit niet delen met mijn man. Zijn interesse was daar niet voor.

Helaas heeft Lucas zich niet aan onze afspraak gehouden, een week later werd er aangebeld en stond hij bij mij voor de deur, hij wilde me zien, hij miste mij zei hij. Omdat ik nog niets had laten horen was hij daarom maar naar mijn huis gekomen, ik liet hem niet binnen en zei hem dat hij er op deze manier niet discreet mee omging. Ik voelde het als een bedreiging voor mijn huwelijk,met pijn in mijn hart op dat moment heb ik Lucas gezegd dat het eenmalig was geweest en dat ik het niet meer zou doen. Ik zag de teleurstelling in zijn ogen toen ik de deur voor hem sloot. Ik ben na de vakantie van mijn kleinkinderen niet meer naar de geitenboerderij gegaan, inmiddels heerst er Q – koorts dus kon ik dit als alibi aandragen, ik heb Lucas tot nu toe nooit meer terug gezien. Ik denk nog wel regelmatig met warme gevoelens aan hem terug, hij heeft seksuele gevoelens in mij los gemaakt die ik al jaren niet meer voel in het seksleven met mijn man. Ik bevredig mezelf na mijn seksavontuurtje met Lucas nu gemiddeld twee keer per week met een vibrator en een kleine anusplug die ik speciaal hiervoor in een seksshop in een andere stad in anonimiteit heb gekocht, dat vond ik al heel gedurfd van mezelf.

Ik heb deze bevrediging nodig in mijn leven, ik krijg er weer kracht, zelfvertrouwen en energie van, mijn fantasieën gaan steeds verder. Ik verlang op mijn 53ste steeds meer naar een jonge energieke minnaar waarmee ik net zo lekker en geil seks mee kan hebben als met Lucas. Het probleem is alleen waar ontmoet ik als getrouwde vrouw zo jongen of man, die discreet is en blijft, om elkaar te beminnen. Mijn huwelijk is verder goed, ik hou van mijn man en wil hem zeker niet verlaten. Het zijn mijn eigen pure seksuele gevoelens die ik wil bevredigen met een betrouwbare en vooral discrete minnaar die het ook puur om de seks, spanning en avontuur te doen is. Ik geniet zeker door het eenmalige avontuurtje met Lucas weer van mijn eigen lichaam en seksualiteit, het heeft mij wakker geschut en mede daarvoor heb ik ook mijn avontuur hier op de site geschreven. Ik wil hiermee aan alle vrouwen vanaf 50 jaar laten weten, dat je niet oud en afgedankt ben, als je eigen partner of man je om welke reden dan ook niet meer wil ,of kan bevredigen.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Tuypie 25.08.2019 00:07
  Henk is dat je ex?
  Dat is net wat ik ook al dacht, wat geil ding, even een paar lijntjes coke of wat ghb voeren en flink ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Siertje 25.08.2019 00:03
  Henk dat is je ex!
  Dat is een geil vrouwke tegenwoordig, doe graag mee en ik ken er nog wel een paar. Hoeveel man kan en ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Kras Volendam 24.08.2019 23:58
  Foto's
  Ik heb ze nog wel opgeslagen zal ik ze naar je appen?