Nadat Cindy op staande voet is ontslagen bij de supermarkt omdat ze betrapt is tijdens een neukpartij met drie vakkenvullers, moet ze opnieuw gaan solliciteren. Cindy kijkt in de krant naar baantjes, waar ze met haar niet afgemaakte mavo-opleiding terecht kan. Één ding heeft ze wel geleerd: ze zal op haar nieuwe baantje wel oppassen niet weer vanwege haar gedrag ontslagen te worden. Dan moet ze haar plezier maar buiten werktijd zoeken.
Haar oog valt op een advertentie voor een receptioniste/telefoniste bij een groot bedrijf op het industrieterrein. Cindy belt op en krijgt een afspraak voor een sollicitatiegesprek de volgende dag. Die dag kleedt ze zich heel zedig, een lange rok, hoog gesloten donkere bloes, borsten netjes in een beha. Haar lange blonde haar doet ze in een staart. Het gesprek verloopt prima en ze krijgt de baan.

Vanaf maandag begint ze en inderdaad houdt ze het vol: overdag in saaie, nette kleding iedereen te woord staan en geen aanleiding geven voor geile gedachten bij de bezoekers, de koeriersjongens, de postjongen, enzovoorts.

Maar als ze thuis komt in haar flatje gooit ze eerst die duffe kleren uit, d'r beha af en loopt lekker in alleen een lang t-shirt rond. Na enkele dagen begint Cindy toch een stuk plezier te missen: de aandacht van jongens als ze er weer eens lekker uitdagend bij loopt, het nafluiten en met open mond nastaren. Maar ook de spanning: het zogenaamd per ongeluk aanraken van haar borsten, onverwacht een lange tongzoen op haar bek krijgen of die neukpartij op een plek waar iemand je ineens kan betrappen. Cindy besluit wat ze overdag te kort komt, 's avonds dubbel en dwars in te gaan halen.

Eerst zal ze daarvoor de juiste outfit moeten hebben, voldoende uitdagend of zelfs een beetje sletterig. Die avond gaat vol lef naar een sexshop in de binnenstad om nog wat meer uitdagende kleding te kopen. Ze koopt enkele onderbroekjes met open kruis, een paar net-nylons en een rood kanten lingeriesetje met een strapless push-up-behaatje dat haar tepels vrijlaat. Maar ze wil ook meer bovenkleding erbij. Gelukkig is het is koopavond, en Cindy gaat winkel in en winkel uit om nog meer uitdagende kleding te vinden. Moe van alle inkopen loopt ze met plastic tasjes in beide handen een kroeg binnen om even haar dorst te lessen.

Eenmaal binnen in de kroeg, doet ze haar jas uit en bestelt een pilsje. Ondanks haar gewone kleding, spijkerbroek en t-shirt, heeft ze direct aanspraak. Alhoewel, met haar lange blonde haar en zichtbaar geen beha aan onder het dunne t-shirt is het misschien toch niet zo verbazingwekkend. Drie flinke gozers vragen wat ze heeft gedaan en dagen haar uit haar inkopen te laten zien. Als Cindy enkele dingen laat zien, roepen ze in koor dat ze het even moet aantrekken en moet showen aan hen. Cindy geniet van de aandacht en doet wat ze vragen. Ze kiest het rode lingeriesetje uit en een ultrakort zwart jurkje met spaghettibandjes. Ze gaat ermee naar het damestoilet en kleedt zich om. Dan stapt ze de kroeg weer binnen en laat zich door de jongens keuren. Ze glimlacht als ze haar van top tot teen bekijken: haar lange blonde haar hangt op haar blote schouders, het laag uitgesneden jurkje laat een flink deel van haar borsten zien, waarbij het push-up behaatje het effect vergroot. De ohhhs en ahhhs zijn niet van de lucht. Cindy geniet en voelt haar lichaam reageren. Haar kutje wordt vochtig en d'r tepels worden hard; dat laatste ontgaat de jongens ook niet, want het push-upbehaatje drukt niet alleen haar borsten omhoog, maar houdt op onder haar tepels, waardoor deze vrij naar voren steken onder het dunne jurkje.
De gehaaidste van de drie jongens zegt dat hij niets van haar lingeriesetje kan zien en laat zijn teleurstelling horen. De anderen vallen hem bij, maar Cindy zegt dat ze dat niet kan laten zien zo midden in de kroeg. Nou, daar weten ze wel iets op. Ze maken Cindy zo gek om hen inderdaad alles in het herentoilet te laten zien. Eerst gaat een van de jongens kijken of de toiletten allemaal vrij zijn en dan wenkt hij de anderen. Om niet op te vallen gaan ze rustig, een voor een, naar de heren toe, Cindy volgt als. Als ze binnen is, blokkeert één van hen de klink van de deur, zodat er niemand meer in kan.

Cindy voelt de spanning toenemen en moet nu iets laten zien. Langzaam doet ze de spaghettibandjes van haar jurk over haar schouders naar beneden en stroopt het jurkje naar beneden over haar borsten, zodat ze haar rode behaatje kunnen zien. Natuurlijk gaat het de jongens daar niet om, want de ferme borsten van Cindy zien ze liever. Verder, roepen ze, ook je broekje willen we zien! Cindy doet haar jurkje verder naar beneden en de jongens zien een hoog opgetrokken rood kanten string met … een donkerer plek tussen haar benen! Cindy stapt triomfantelijk uit haar jurk, haar lijfje mag wel bewonderd worden, vindt ze. Dan pas ziet waar de jongens naar kijken, naar haar natte kruis, en ze bloost. Nou ja, wat maakt het uit, dit is toch wat ze wilde! Ze is zo geil dat ze de jongens uitdaagt haar borsten te betasten en dat laten ze zich geen twee keer zeggen. Even later zijn alledrie bezig haar te strelen en betasten, overal op haar lijf. Maar dan duwen twee jongens haar ruggelings op de vieze toiletvloer, trekken haar string onder haar billen uit, terwijl de derde jongen zijn broek uittrekt en zijn gezwollen pik naar voren laat springen. Cindy weet wat er gaat komen: hij duikt onmiddellijk op haar, maar Cindy heeft er ook zin in en neemt hem in haar armen. Ze spreidt gewillig haar benen en zorgt dat hij haar goed kan penetreren met zijn lekkere pik. De andere jongens kleden zich ook uit en staan klaar: zodra de eerste is klaargekomen, neemt de volgende zijn plaats in. Cindy geniet als de jongens om beurten hun pikken flink in haar lijfje beuken. Ze komt zelf ook meerdere keren heerlijk klaar, maar dan horen ze iemand hard aan de deurklink trekken en kloppen! Vlug kleden de jongens zich aan en smeren hem razendsnel.

Cindy gaat rechtop zitten en zoekt met haar ogen het herentoilet rond naar haar string en haar jurkje. Ze ziet alleen haar jurkje liggen, maar die ligt in een hoek, in een grote plas op de vloer en zal ook wel naar de pies stinken. Cindy zit nog naakt op de grond, als er twee andere mannen binnen stappen! Die beseffen direct dat dit sletje net geneukt moet zijn en Cindy voelt aan dat ze niet meer zo weg komt. Dat klopt, want al rap gaan de twee stevige mannen voor haar staan en halen hun forse lullen te voorschijn. Cindy verwacht dat ook zij haar willen neuken. Maar ze richten hun pikken recht op Cindy en beginnen te piesen! Harde stralen pies kletsen in haar gezicht, en op haar borsten. De warme pies loopt dan in straaltjes over haar hele lijf naar beneden, naar haar kut. Wat wordt ze smerig! Onder haar billen vormt zich een hele plas van pies, vermengt met het sperma van de drie jongens en haar eigen kutsap dat nu uit haar vagina loopt. Cindy kijkt naar haar kletsnatte kutje en vindt het een geil gezicht. Van de warme pies tintelt haar kutje opnieuw. Nu is ze nu een echt een sletje geworden. Ze kijkt weer omhoog naar de twee flinke lullen die nu uitgepiest zijn, en wil ze pakken, maar de mannen stoppen ze terug in hun broek en lachten haar uit. "In zo'n smerig wijf als jij hebben we geen zin!", zeggen ze tot teleurstelling van Cindy. Ze gaan weg en Cindy bedenkt zich geen moment. Ze trekt de vieze jurk snel aan, rent het toilet uit, grist haar jasje en plastic tasjes uit de kroeg en gaat snel naar huis. Als ze de bus instapt trekt iedereen zijn neus voor haar op, want ze stinkt ontzettend. Thuis gaat ze meteen onder de douche. Als ze daarna naar bed gaat en aan de neukbeurt in de kroeg denkt, wordt ze weer geil. Jammer dat die twee mannen op het laatst haar niet wilden pakken, vindt Cindy en ze vingert haarzelf nog even klaar voordat ze in slaap valt.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Karregat 09.04.2020 10:13
  Coke of GHB
  Is niet nodig die slet heeft aan lul en zaad meer dan genoeg Hoop wel dat wij met genoeg mannen zijn ...
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:12
  Wanneer mag ik?
  bin ik er ientje van de Stuejkeraaip?
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:10
  Hotelkamer
  dat gait deujr van euvigait tot saligait
DMC Firewall is a Joomla Security extension!