Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hoe wij cuckolding hebben ontdekt. Na jaren samen gefantaseerd te hebben over cuckoldry was het zover. Na ons laatste gesprek, waarbij wij beide diep in onze gevoelens moesten graven, besloten we samen dat we een begin wilden maken om cuckoldry in ons leven in te passen, mochten de omstandigheden ernaar zijn, uiteraard. We realiseren ons dat dit iets was dat niet altijd eenvoudig zou zijn maar hadden samen het gevoel dat we er iets mee moesten doen.

Hoewel we nog veel hindernissen moesten nemen en er nog veel te bespreken viel, besloten we om lid te worden van flirtmee en ishotmyself, en we plaatsten een advertentie op deze en andere websites.

Tot dusver hebben we enkele ervaringen opgedaan met een klein aantal MMV trio's en hebben we een aantal parenclubs bezocht. Tijdens deze trio's, welke wij nu als experimentele fase voor cuckoldry beschouwen, hebben wij beide zeer genoten hoewel dit toch niet voldoende voldoening gaf, er miste iets. Ook hebben wij tijdens ons parenclub bezoek, hoewel we er leuke tijden hebben gehad, vooralsnog niet kunnen vinden wat wij zoeken. En wat is dat dan wat wij zoeken. Ja daar komen we op een moeilijk punt, wat zoeken wij nu precies? Het valt moeilijk te definiëren en komt neer op en onderbuikgevoel. Beide hebben we geen ervaring met zowel dominant dan wel onderdanig gedrag, dat maakt alles een stuk gecompliceerder. Tijdens ons laatste gesprek hebben we gezamenlijk besloten om op een eventueel cuckold contact, mocht het zich aandienen, niet uit de weg te gaan. Uiteraard moest zich hiervoor een geschikte kandidaat melden die wij beiden zagen zitten, iemand die onze situatie begreep en daar rekening mee hield.
Kortom iemand waarmee wij met zijn drieën op een ontspannen manier onze grenzen, welke deze ook mogen wezen, kunnen verkenen. Niet op een krampachtige manier iemand ons bed in krijgen maar op een weloverwogen rustige manier een geschikte bull vinden waarmee het klikt. De eerste opdracht voor de toekomstige cuck was hiermee geboren: Zoek een geschikte kandidaat bull, hij wist de wensen en voorkeuren van zijn vrouw uiteindelijk (nog) als beste. Leg deze eventueel aan haar voor waarbij zij haar goedkeuring moet geven.

Registreer om meer te lezen...

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • De man van mijn beste vriendin

  Cowboy Henk 07.11.2019 17:32
  mijn hoer
  ja dat klopt harold
   
 • De man van mijn beste vriendin

  Cowboy Henk 07.11.2019 17:30
  mijn hoer
  Ja dat klopt
   
 • Heerlijk om Missy te zien neuken

  Cowboy Henk 07.11.2019 17:27
  bare neuken
  Deze slet wil alleen maar zonder condoom geneukt worden!
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd