Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hij reed de straat in op zijn fiets, zijn werk zat er net op en hij had een gesprek gevoerd met de man van het stel dat gereageerd op zijn advertentie inde seksshop. Hij wilde het één en ander weten en toen het duidelijk was dat ze op één lijn zaten had de man hun adres gegeven om vanavond kennis te komen maken.

Hij was nieuwsgierig of hij al een glimp op kon vangen van het vrouwtje want om haar gingen het. Wanneer er een klik was dan zou hij haar mogen verwennen met zijn lul zeg maar paal want zo groot was hij wel. Hij had geluk op het opgegeven nummer zag hij een vrouwtje op een trap staan ramen te zemen en wat hij zag veroorzaakte bij hem een dikke lul. Nu had hij daar niet zo veel voor nodig want toen de man een omschrijving van zijn vrouw gaf kreeg hij al weer een stijve. Hij zag haar rekken om bovenaan bij het raam te komen en hierdoor trok haar rokje aardig op en zag hij meer van de strakke benen die haar man had omschreven. Hij stopte bij haar mag ik je wat vragen opende hij het gesprek ja hoor en hij zag haar leuke kop en stralende ogen ben jij Annie, ja dat ben ik was haar reactie  dan weet ik waar ik vanavond moet zijn zei hij.

Ze keek hem aan hoe bedoel je vroeg ze, ik heb een tijdje geleden je man aan de telefoon gehad en ik heb jullie adres opgeven on vanavond kennis te komen maken, hij zag dat zij een kleur kreeg jij weet er toch van zei hij, ja ik weet het. Wil je soms een kop koffie vroeg ze ja daar had hij wel tijd voor hij had heel veel tijd om met zo’n stuk door te komen. Nog even die kleine raampjes  en dan ben ik klaar en hij dacht ik nog lang niet met jou. Hij zette zijn fiets op slot en wachtte totdat zij klaar was en hij pakte de trap al vast terwijl zijde emmer pakte en samen gingen ze naar binnen. Ze begon gelijk koffie te zetten ik was blij om je aan te treffen zei hij ik kon niet wachtten tot vanavond en valt het mee, vroeg ze schalks ik heb mij helemaal niet gekleed op bezoek maar dat zal vanavond wel doen. Ik vindt dat je er zo ook aantrekkelijk uit ziet, zei hij en keek haar na toen ze naar de keuken liep om de koffie in te schenken het was een mooi wijf en inderdaad strakke benen en een mooie ronde kont de rest van de beschrijving van haar man zullen ook wel koppen zou ze nu ook een natte kut hebben volgens haar man wel.

Ik moet even naar het toilet zei ze en toen ze terug kwam miste hij haar bh of had hij zich vergist. Nee hij kon haar borsten mooi zien schemeren en kon haar tepels goed zien prikken dat was net toch niet zo? Toen ze de koffie neer zette kon hij aardig in haar bloesje kijken ende aanzet van haar stevige borsten zien. Ze raakten in gesprek en langzaam ging het de goede kant uit en zij vertelde dat zij meer nodig had dan dat haar man kon geven en jij kunt heel lang en vaak hé vroeg ze . Ja daarom mocht ik van mijn vrouw er een frisse vrouw bij zoeken en ben ik fris genoeg vroeg ze en keek hem uitdagend aan ja je ziet er geweldig uit zei hij. Nog een kopje koffie vroeg ze ja graag en ze haalde de koffiepot en toen ze naast hem stond kon hij niet laten om met zijn hand langs haar been te gaan, je hebt mooie benen zei hij en ze liet het toe.

Dat zegt en vindt mijn man ook zei ze en bleef staan en hij gleed verder naar boven volgens je man heb jij ook strakke dijen en gleed daar naar toe. Niet doen zei ze wanneer er mensen langs lopen kunnen ze dat zien maar liep niet weg en hij gleed verder richting haar kruisje. Eerst de koffiepot weg zetten zei ze en liep naar de keuken kijk dit zijn mijn dijen zei ze en trok haar rokje op, vanaf de straat was er geen kijk in de keuken en daar stond zij in haar slipje ze daagde hem uit. Hij kwam naar haar toe blijf nog even zo staan zei hij wat ze deed en zijn hand gleed in het slipje en hij voelde eerst haar bos schaamhaar en gleed verder en ontdekte dat zij een vette kut had precies zoals haar man had voorspeld. Je bent geil zei hij ja dat ben ik ook en jij ook en haar handkneep in zijn harde paal wat ik hij groot zei ze verbaasd.

Zullen wij eerst de koffie opmaken of gaan wij eerst naar boven stelde zij voor zij bood zich aan laten wij de koffie maar koud laten worden zei hij eerst naar boven was zijn antwoord even de achterdeur op slot doen zei ze en deed dat en daar liep zij voor hem uit de trap op jij weet de weg had hij gezegd hij kon niet va haar benen af blijven. Ze was snel uit de kleren wat een lijf had ze en zijn paal werd alleen maar dikker mooie borsten met dikke tepels dat was hij thuis niet gewend zijn vrouw had kleine knopjes en dan die kut. Heerlijk volle lippen had zij en ze keek toen hij uit de kleren ging in zijn slip zag ze een flinke bult. Toen ging die uiten daar sprong een knots naar boven die tegen zijn buik aan sloeg wat heb jij een grote zei ze verbaasd, had ik toch inde advertentie gezet zei hij.

Ja maar nu ik hem zo zie ben ik verbaasd en hij kroop tussen haar benen jij kunt hem wel hebben zei hij en richtte zijn dikke eikel tussen haar schaamlippen die al open stonden. Ja dit was een kut waar hij naar op zoek was en nu gevonden daar komt hij zei hij en zonder zijn handen te gebruiken schoof hij een eindje naar binnen om daarna een goeie stoot te geven. Ze kreunde, aaahhhhhh, zo die voel ik zei ze wat anders dan van mijn man, daarom mag ik ook komen zei hij en neukte haar goed en keer op keer kreunde zij. Zij had niet veel tijd nodig om voor de eerste keer klaar te komen hij ook niet nog een keer vroeg hij ja graag want aan één keer heb ik niet genoeg. Binnen een kwartier was zij drie keer gekomen en hij had twee ladingen diep in haar gespoten en hij bleef even op haar liggen en ze kusten elkaar. Wat een kennismaking zei ze heerlijk dat je langs bent gekomen en vanavond gaan wij verder en ik weet zeker dat wij dan ook weer in bed terecht komen en mijn man zal daar geen bezwaar mee hebben.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Karregat 09.04.2020 10:13
  Coke of GHB
  Is niet nodig die slet heeft aan lul en zaad meer dan genoeg Hoop wel dat wij met genoeg mannen zijn ...
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:12
  Wanneer mag ik?
  bin ik er ientje van de Stuejkeraaip?
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:10
  Hotelkamer
  dat gait deujr van euvigait tot saligait
Our website is protected by DMC Firewall!