Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik zette mijn fiets net op slot toen de deur open ging en Cees, de man van Anne naar buiten kwam, hallo Jan leuk om je nog even te zien maar ik moet op donderdagavond altijd weg maar Annie wacht binnen op jou en laat haar weer genieten, misschien treffen wij elkaar straks nog wel. Hij stapte in zijn auto en reed weg en de deur ging verder open en daar stond Annie. Ze trok mij tegen zich aan en ik legde mijn handen op haar kontje en trok haar tegen mijn harde lul aan ja die wil ik straks voelen kreunde ze.

Ik bekeek haar ja nu ben ik wel gekleed om je te ontvangen zei ze lachend, meid wat zie je er geil ui, dat zegt Cees ook altijd wanneer ik dit aan heb. Ze had een super kort rokje aan en een topje met een diep decolleté waardoor ik de aanzet van haar volle borsten goed kon zien. Wij liepen naar de kamer dit is nog niet alles hoor zei ze schalks, wat heb je nog meer vroeg ik, ze trok haar rokje open liet zien dat zij geen slipje aan had, ik dacht die gaat straks toch uit. Ze kwam naar mij toe voel eens hoe geil jouw sletje is, zei ze en ik deed dat je bent er al klaar voor zei ik, ja en jij ook heb ik net gevoeld maar wij wachten nog even ik moet eerst weten dat onze zoon goed slaapt. Dus jullie hebben een zoon zei ik ja en vanmorgen was hij naar de kleuterschool dus daarom hadden wij tijd om naar bed te gaan. Wanneer onze kinderen naar school zijn gebracht door mijn vrouw en ik ben thuis moet ze met mij mee naar bed en dan neuk ik haar rustig een paar uur. Daarom mag ik van haar een frisse vrouw bij nemen zodat zij wat meer rust krijgt een paar uur zei Annie daar droom ik van. Wil je wat drinken vroeg ze ja doe maar een pilsje al je hebt goed dan neem ik een wijntje en ze haalde de drankjes.

Dus jij kunt een paar uur neuken vroeg ze toen ze weer zat ik kan heel lang neuken zei ik en mijn vrouw hoeft op het laatst alleen haar benen uit elkaar te houden ik stoot wel. Na een kwartier ging ze ven naar boven even kijken of hij slaapt en meteen glimlach kwam zij terug hij slaapt en wanneer hij slaapt dan wordt hij niet eerder wakker dan morgenvroeg. Wanneer jij je pilsje op hebt dan kunnen wij naar boven gaan en over mijn man hoeven wij niet in te zitten wanneer hij eerder thuis komt dat wij beneden zijn gaat hij in de kamer zitten en hij weet dat wij boven bezig zijn om te neuken. Ik had snel mijn pilsje op en Annie haar wijntje, kom wij gaan ik heb zin zei ze ik ik volgde en kon het niet laten om op de trap haar bij haar kut te voelen. Op de slaapkamer aan gekomen zij had een paar schemerlampjes aan gedaan lagen onze kleren zo op de stoel en Annie lag al klaar zij had ook weinig uit te trekken.

Ik kroop naast haar en zij pakte mijn lul en probeerde mij te pijpen, "jonge wat een dikke eikel heb je kreunde Missy blij" toen ze het probeerde ik moet mijn kaken helemaal open doen maar het lukte toch een beetje. Mijn vingers vonden haar vette kut en gleed naar binnen en vond haar klitje en ging er overheen met mijn duim ze kreunde. Ik kroop verder tussen haar benen en likte toen haar klitje ze kreunde nog harder en ik drukte een vinger in haar kutje die ik daarna in haar kontje drukte ze verstijfde wat. Daar ben ik nog zo goed als maagd zei ze Cees zou het wel willen proberen maar zijn lul is niet hard genoeg en jij, Jan jij bent veel te dik anders mocht je het wel proberen. Ik kroop weer onder haar weg en trok haar benen uit elkaar daar lag die vette mossel open en ik zette mijn eikel tussen haar lippen en drukte door en daar schoof ik weer die heerlijke vette kut in. Ik nam haar diep en keer op keer kreunde ze wat ben jij groot je hebt geen lul maar een paal en die kun jij hebben zei ik ja ik wil hem ook hebben rek mijn kut maar goed op Jan. Ik zal er voor zorgen dat jij een grote kut krijgt Annie en wanneer jij mijn vrouw was noemde ik je mijn slet.

Zo mag je mij rustig noemen zei ze Cees noemt mij ook rustig zijn hoer en weet je ik wordt daar zo geil van alle benamingen en aan haar ogen kon ik zien dat zij dat meende. O Jan wat lekker ik ga weer komen neuk deze hoer klaar riep zij, rustig aan zei ik straks wordt je zoon wakker nee hoor die wordt niet wakker wanneer zijn moeder goed door gepaald wordt, Annie kwam geweldig klaar en ik spot haar kut weer lekker vol. Ik voel het spatten kreunde zij je zit zo diep je zit tegen mijn baarmoeder goed dat ik aan de pil ben want anders kon je zo een kindje bij mij maken. Jammer dat je aan de pil bent zei ik want dat zou ik graag bij je doen, wie weet zei met een glimlach toen ze even bij kwam. Jij blijft hard en dik zei ze ja en ik ga je weer neuken sletje van mij en ik beukte er weer flink op los en het duurde niet lang of ze kwam weer klaar en ik spoot weer het zaad loopt door mijn bilnaad zei ze. Op een geven ogenblik keek ik op de wekker weet je hoe laat het al is, vroeg ik nee ik wil het ook niet weten ik wil nog een keer klaar komen en jij ook en dat gebeurde.

Het is half twaalf zei ik Cees zal al een poos inde kamer zitten zei ik ik wil nog nader kennis met hem maken. Het is veel belangrijker dat ik geneukt wordt door jou dan dat jij kennis met hem maakt maar het is goed wanneer kom je weer vroeg ze en keek mij geil aan. Morgenavond moet ik werken zei ik kom morgenmiddag dan even tussen tweee en vier uur of is dat te snel nee hoor ik kom graag even bidden wippen bij jou zei ik ja vooral dat wippen vindt ik belangrijk zei ze en ik zal je dan ook zonder slipje ontvangen. Toen wij uit bed stapten zag ik een grote zaadvlek in het laken, de volgende keer zal ik een badlaken onder ons leggen maar strak ga ik er gewoon weer in mijn blote kont in liggen want Cees zal mij ook nog wel willen neuken.

Wij kleden ons aan en gingen naar beneden en met toch wel een beetje spanning kwamen wijde kamer binnen en daar zat Cees, ik zag in zijn broek een flinke bult zitten. Annie haalde nog een pilsje voor ons en moest naar de garage lopen wat wat langer duurde. Het bed ging aardig te keer zei Cees met dit als resultaat en hij wees op zijn dikke bult in zijn broek, ze was weer goed geil zei ik dat is die hoer altijd ja zo mag ik haar ook noemen zei ik, Ze wordt er extra geil va om als slet en hoer uit gemaakt te worden je neemt haar maar zo vaak te pakken als je kun t en wil, morgenmiddag neuk ik haar weer zei ik ik heb door de telefoon toch gezegd dat zij altijd loopt met een natte kut ja en het bewijs komt er zo weer aan want wij hoorden de deur gaan en Annie kwam binnen. Zij had alleen haar badjas aan gedaan en wij zagen dat zij met een handdoekje tussen haar benen ging. Wel fris om in je blote kont naar de garage te lopen zei ze ja en helemaal wanneer alles zo vet is zei Cees ja dat maakt het extra fris zei ze.

Nadat de pils op was ging ik naar huis, Annie liet mij uit en in de gang kon ik het niet laten om haar even bij haar vette kut te pakken tot morgen kutje zei ik dan kom ik weer en wij tongden elkaar nog even en ik ging naar buiten pakte mijn fiets en Annie stond in de deuropening komt er wat aan vroeg ze nee niemand te zien en zij deed haar badjas nog open tot morgen riep ze en ik zwaaide naar haar en mijn lul was al weer dik. . . .

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Karregat 09.04.2020 10:13
  Coke of GHB
  Is niet nodig die slet heeft aan lul en zaad meer dan genoeg Hoop wel dat wij met genoeg mannen zijn ...
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:12
  Wanneer mag ik?
  bin ik er ientje van de Stuejkeraaip?
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:10
  Hotelkamer
  dat gait deujr van euvigait tot saligait
Our website is protected by DMC Firewall!