Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Mijn vriendin Judith en ik gingen voor het eerst samen naar een parenclub. Judith is mijn buitenvrouw aangezien mijn eigen vrouw Miranda niet zo van de seks is en ik Judith via internet had leren kennen en ze luste er wel pap van. De club in Wieringerwerf, dichtbij Purmerend, waar we niemand kennen ik woon zelf in Hendrik Ido Ambacht en Judith in Edam, en waar dus iets meer mag dan in een normale uitgaansgelegenheid. We hadden afgesproken dat zij lekker sexy gekleed zou gaan, want dat was ook de dresscode. Dus zij had een mooi strak jurkje met een lekker laag décolleté, waardoor je haar grote d-cup borsten goed kon zien. Daaronder had zij een heel mooi lingeriesetje aangedaan.

Daar aangekomen hebben we ons eerst maar eens uitgebreid laten rondleiden. We wisten niet dat er zulke gelegenheden bestonden. Er liepen allemaal verschillende mensen in sexy kleding, lingerie of zelfs naakt. Er gebeurde ook van alles. Maar ik beperk me tot onze eigen ervaring.

We begonnen eerst maar eens rustig aan de bar en keken rond om te kijken wat voor soort mensen er eigenlijk allemaal waren. Het publiek was zeer divers. Ook keken we vast een beetje rond of er ook mannen bij zaten die wellicht in aanmerking kwamen voor onze eigen geile fantasie. Gelukkig zagen we dat er genoeg leuke nette mannen bij zaten. Judith houdt er wel van om op muziek lekker te dansen en daar was hier ook gelegenheid voor. Na een paar wijntjes ging ze zoals afgesproken de dansvloer op en ik zou rustig vanaf de zijkant toekijken. Zij zou op de dansvloer rustig om zich heen kijken welke man zij het meest geschikt vond voor onze eigen fantasie.

Na nog een paar wijntjes waren de remmen al goed los en terwijl ze lekker aan het dansen was, kwamen er al af en toe mannen bij haar dansen in de hoop iets te mogen doen met haar, maar Judith hield het duidelijk af en ik zag ook wel waarom. Tot er op een gegeven moment een leuke, knappe man tegenover haar kwam staan dansen. We hadden afgesproken dat ze, aan degene die wel iets mocht doen, zou laten weten dat hij wel met haar mocht dansen. Daarbij mocht hij ook aan haar lijf zitten, hadden we afgesproken. Wel hadden we afgesproken dat, wanneer een man direct met zijn hand naar haar kutje zou gaan, hij weggestuurd zou worden.

Deze man kwam langzaam naderbij en Judith ging langzaam in zijn richting en hij fluisterde iets in haar oor en ik zag haar ja knikken. Vervolgens zag ik dat hij achter Judith ging staan en lekker meebewoog op de muziek. Toen legde hij voorzichtig zijn handen op haar heupen. Judith bewoog lekker met hem mee en hij stond echt dicht tegen haar aan tijdens het dansen.

Op een gegeven moment draait Judith zich om en begint met hem te schuifelen. Hij doet zijn armen om haar heen en zij die van haar om die van hem heen. Ik zie dat zij dingen in zijn oor fluistert maar ik heb geen idee wat. Ze schuifelen rustig door en ik zie zijn hand langzaam richting het kontje van Judith gaan. Ik zie dat zij hem niet tegenhoudt en dat dit dus is wat ze wil en van wie ze het wil.

Hij wrijft lekker over haar billen en zij houdt hem stevig tegen haar aan. Zij fluistert heel veel in zijn oor. Op een gegeven moment zie ik hem knikken. Dan draait zij zich ineens om en ik zie zijn handen langzaam over het lijf van Judith gaan. Vanaf haar bovenbenen langzaam via haar heupen en haar buik naar haar borsten. Als hij daar is aangekomen met zijn handen, pakt zij zijn handen vast en drukt ze stevig op haar borsten en fluistert iets tegen hem. Hij knikt weer. Dan zie ik dat ze samen de dansvloer verlaten en Judith wenkt mij om mee te gaan.

Samen met de man lopen we naar de kleedkamers. Daar aangekomen stelt Judith de man (Rob) aan mij voor. Hij komt heel galant over. Ik vraag Rob of Judith heeft uitgelegd wat de bedoeling is en of hij dat leuk vindt om te doen. Hij wil dat best en hij geeft heel duidelijk aan dat we het meteen kunnen zeggen als we iets niet willen en dat hij dan meteen zal luisteren. We spreken af dat we richting de whirlpool gaan.

Het is een hele grote whirlpool en er zitten al diverse stelletjes in. Wij stappen met z’n drieën in de jacuzzi. Ik aan de ene kant van Judith en Rob aan de andere kant. We zitten rustig te praten en Rob zit rustig naast Judith. Het water bubbelt heerlijk om ons heen. Ik zit rustig met mijn hand op een been van Judith. Dan voel ik dat ze een beetje begint te bewegen. Ik kreeg het vermoeden dat Rob, ondanks dat ik het boven water niet kon zien en hij niet leek te bewegen, ook met een hand aan het andere been van Judith zat en dan niet bij haar knieën. Dit komt doordat ik weet dat Judith, als ze opgewonden raakt en wil dat ik met mijn handen haar echt op haar intiemste plekje aanraak, ze begint te bewegen om dat te veroorzaken.

Ik kan dus niet anders dan denken dat Rob vlakbij haar kutje zit met zijn hand en dat Judith dit kennelijk als prettig en gewenst beschouwt. Maar ze zegt er niets over tegen mij en laat mij ook niet op een andere manier merken dat hij aan haar zit. Dan merk ik dat ze plotseling haar kontje iets naar rechts beweegt, waar Rob zit. Ze gaat een beetje achterover tegen mij aan liggen en legt haar benen lichtjes gespreid over de benen van Rob heen. Ik kan nu zien dat Rob met zijn arm beweegt en dat hij dus kennelijk over haar been wrijft. Ik zie Judith genieten en ze fluistert zachtjes tegen mij: ‘Hoe vindt je het nou dat Rob net met zijn vinger in mijn zeiknatte kutje zat?’

Rob had dus kennelijk, net toen zij naast hem zat, al zijn vinger in haar kutje geduwd. Ik zag zijn arm nu ook behoorlijk lang bijna niet bewegen en ik had het vermoeden dat hij weer niet ver het kutje van Judith afzat met zijn hand. Ik wreef lekker over de borsten van Judith. Toen ik Judith voelde bewegen wist ik zeker dat hij vlakbij haar kutje zat en dat zij dus wilde dat hij er weer aan zou zitten. Kennelijk had ze van tevoren goed met Rob doorgesproken wat ze wel en niet wilde.

Ik wilde graag weten waar Rob met zijn hand zat en ging met mijn hand van de borsten van Judith naar onderen toe. Bij haar kutje aangekomen voelde ik dat Rob aan het klitje van Judith zat. Dat had ik overigens ook kunnen raden, aangezien ze lekker begon te kronkelen. Ook haar gezicht sprak boekdelen. Ik duwde zijn hand een beetje naar onderen en bewoog zijn vingers naar haar drijfnatte kutje. Zonder iets te zeggen duwde ik 2 vingers van hem naar binnen. Vervolgens ging ik zelf lekker over het klitje van Judith wrijven. Je zag haar genieten, wetend dat er twee vingers van Rob in haar kutje zaten. Toen gaf ze aan dat ze uit de jacuzzi wilde. Ik denk omdat ze bijna klaar kwam en dat nog niet wilde, want dan is haar geile bui meestal over.

Ze zei tegen mij en Rob dat we weer onze boxershorts aan moesten doen en dat we alvast naar een ruimte moesten gaan waar niemand anders was, zodat we even met z’n drieën konden zijn. Zij zou iets later ook weer komen. Wij waren blij verrast toen we haar binnen zagen komen in hele mooie lingerie, een mooie bh en een mooi slipje, geen string, dat vindt ze niet zo fijn. Judith wilde graag dat Rob op zijn rug ging liggen, met boxershort aan. Rob deed dit onmiddellijk. Judith ging in haar mooie lingerie op haar buik op hem liggen en zei tegen mij dat ik naast hen moest komen liggen, zodat ze lekker met mij kon zoenen, want dat wilde ze niet met Rob.

Ik zag Rob met zijn handen over het lijf van Judith gaan. Hij streelde haar hele lijf en af en toe gleed hij met een vinger bij haar kontje onder haar slipje. Judith genoot van de aandacht van ons twee. Rob ging langzaam aan steeds meer met zijn handen onder haar slipje en hij bewoog zijn lijf om Judith te laten voelen hoe opgewonden hij van haar raakte. Op een gegeven moment vroeg hij of hij zijn boxershort uit mocht doen. Hij zei dat zijn lul een beetje te strak zat in zijn boxershort. Judith keek mij aan en ik knikte. Zij had immers toch haar slipje nog aan.

Rob deed zijn boxer uit en Judith ging weer lekker op hem liggen. Rob ging met zijn handen over het slipje van Judith en ging steeds meer in de richting van haar kutje. Toen deed hij vrij plotseling zijn hand onder het slipje van Judith. Judith liet het allemaal toe en genoot nog steeds zichtbaar. Vervolgens ging hij met zijn vingers naar haar kutje, want ik kon zijn hand niet meer zien. Ik zag Judith genieten en ze begon weer heerlijk te kronkelen. Toen wist ik dat hij aan haar klitje zat. Ze genoot zichtbaar en bewoog heel veel. Ze genoot duidelijk met volle teugen. Ik heb haar nog nooit zoveel zien genieten als nu. Ze lagen heerlijk van elkaar te genieten en Rob bleef met zijn handen bij haar kutje. Ik kon het allemaal niet precies zien, maar ze genoot en dat was wat ik wilde.

Judith vroeg me of ik kon zien dat hij zijn vingers in haar kutje had en ik gaf aan dat ik dat zo niet kon zien, maar dat ik dat al wel vermoedde. Ze zei me dat ik wel even mocht kijken hoe hij met haar bezig was. Hij zat echt heerlijk met zijn vingers in haar kutje en stopte af en toe zijn pink een beetje in haar kontje. Judith wilde dat ik weer kwam liggen, zodat ze met mij kon zoenen. Terwijl we aan het zoenen waren vroeg Rob of Judith even iets anders kon gaan liggen, omdat het zo niet helemaal fijn lag, zei hij. Dus Judith ging even iets anders liggen.

Ik was wel blij dat zij haar slipje nog aan had, omdat ik niet zo goed wist of ik het echt leuk zou vinden als hij haar ook zou neuken. Ze lag weer rustig en we zoenden lekker verder, terwijl ik ook met een hand over haar kontje wreef. Toen kreunde Judith eventjes. Ze zoende me heel intens. Ze zei tegen mij: ‘Oh schatje, hij doet het zo heerlijk.’ Ik zei dat ik heel blij was dat ze zo genoot van deze fantasie. Ik vroeg of ik even mocht kijken en dat mocht.

Toen zag ik dat Rob stiekem (zodat ik het niet wist) het slipje wat opzij had gedaan en dus heel rustig zijn lul in het kutje van Judith had geduwd. Ik zei: ‘Hij zit gewoon met zijn lul zonder condoom in je kutje!’ Judith zei: ‘Ik wist niet of ik dat moest vragen en wilde het zo graag dat ik niets aan jou heb laten merken. Hij is zo lief en lekker bezig de hele tijd.’ Ik vroeg hoe ze dit voor elkaar hadden gekregen zonder dat ik het merkte en toen bleek dat, toen zij anders was gaan liggen, ze er samen voor hadden gezorgd dat zijn lul precies voor haar kutje zat en dat hij gewoon even het slipje opzij had geduwd om met zijn lul heel rustig in haar kutje te gaan.

Ik besloot niets te verpesten en vond het stiekem ook wel geil om te zien en liet Judith even lekker op de lul van de Rob bewegen, terwijl ik dus alles nou heel goed kon bekijken. Dit was wel het geilste wat ik ooit gezien had. Toen gaf ik aan dat ik graag zou willen zien dat Judith op de lul van Rob zou gaan zitten met haar rug richting zijn gezicht. Ik zat bij de voeten van Rob en kon zo dus precies zien hoe de lul van Rob in en uit het kutje van Judith gleed. Ik zag ze allebei genieten en genoot er zelf ook enorm van. Judith liet zich met een kreuntje over Rob zijn lul zakken en begon langzaam maar ritmisch te bewegen, Rob bewoog in dat ritme mee en ze lagen heerlijk te neuken en waren zich niet meer van mijn aanwezigheid bewust volgens mij.

Judith haar bewegingen werden wat trager en ze wilde ruilen, stapte van Rob zijn paal af en ging op haar rug liggen, Rob dook gelijk boven op haar en pompte nu met lange slagen zijn paal diep in de buik van Judith die enorm begon te kreunen. Ik ga komen kreunde Rob, mag ik in je kutje spuiten? Jaaaaa spuit me maar vol kirde Judith terug, Rob zette gelijk een tandje bij en kreunend spoot hij zijn zaad in haar buik. Nu zou je denken die stopt wel, maar zijn paal bleef keihard en in een stevig tempo bleef hij haar kutje neuken, Judith kreunde de hele kamer bij elkaar gaf aan dat ze ging klaarkomen. Rob zette nog een tandje bij en pompte zijn paal als een heimachine met lange diepe slagen in haar kut, zijn zaad perste hij zo weer naar buiten, na enkele ogenblikken kwam Judith ook klaar, en hoe, haar geil spoot langs Rob zijn lul uit haar kut, een grote natte plek op het bed achterlatende. Nu even stoppen zei ze tegen Rob, ik moet even bijkomen. Rob vertraagde en haalde heel langzam zijn paal uit haar kut, het geil en zaad liep gelijk in haar bilnaad en zo op het bed, wat een heerlijk gezicht was dit.

Judith gaf aan dat ze even wilde bijkomen en daarom besloten we om even te onderbreken en even lekker wat te eten. Hiervoor moest je wel weer gekleed zijn, dus had Judith haar sexy jurkje weer aangedaan. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Ze zag er zo lekker uit.

Na het eten liepen we met z’n drieën door een gang en ik duwde haar voorzichtig tegen de muur aan en begon haar te zoenen. Ondertussen ging ik met mijn hand onder het jurkje van Judith en greep zo in haar natte met vreemd zaad gevulde kutje. Ze bleek de lingerie maar weg te hebben gelaten.

Ik glipte met mijn vinger naar binnen, doordat ze zo nat was. We zijn vervolgens snel doorgelopen naar een rustige kamer. Daar aangekomen hebben Rob en ik haar voorzichtig vastgebonden aan het bed dat er stond en haar een blinddoek voorgedaan, zodat ze niet wist wie er wanneer aan haar zat. We begonnen haar weer lekker te strelen en toen begon Rob haar te beffen. Hij likte heel rustig van onder naar boven en dat bleef hij herhalen. Judith genoot weer met volle teugen. Op een gegeven moment vroeg ze wie het was die haar befte, maar we zeiden niets.

Deze kamer konden we helaas niet afsluiten en zo gebeurde het dat er een nog een man binnen kwam. Hij groette ons netjes en hij zag Judith liggen. ‘Zozo, dat ziet er goed uit’, zei hij. Judith schrok. Ze zei dat ze niet wilde dat er nog een man bij kwam, dus ik zei tegen de man dat hij weer moest gaan, maar wenkte hem dat hij moest doen alsof hij wegging en dan vervolgens gewoon blijven. De man liep naar de deur en zei: ‘Geen probleem, de dame bepaalt wat er gebeurt hier en zo hoort dat ook.’ Hij deed de deur open en weer dicht en ik ging even naast Judith zitten en zei: ‘Zie je wel, niets aan de hand. Je kan het hier gewoon zeggen als je iets niet wil. De mannen hier begrijpen dat.’ Vervolgens vroeg ik of Rob weer aan haar mocht zitten. Judith ontspande weer en knikte.

Ik wenkte de man (waarvan achteraf bleek dat hij Bart heet), die dus niet echt was weggegaan, dat hij aan haar mocht gaan zitten. Ik maakte een strelende beweging om duidelijk te maken dat het lief en teder moest zijn. Rob snapte dat hij even helemaal stil moest zijn, zodat Judith niet zou merken dat we nu met drie mannen bij haar waren. Bart trok snel zijn kleding uit en stapte bij ons op het bed, zijn enorme halfstijve lul trok gelijk mijn aandacht, die was flink wat groter dan die van Rob, en die was al meer dan 20 centimeter, die van Bart was zeker 23 of 24 centimeter en lekker dik.

Bart ging rustig naast haar zitten en begon de voeten van Judith te masseren. Ik zag haar echt ontspannen. Hij deed dit minimaal 5 minuten, voordat hij met zijn handen langzaam aan over haar benen begon te wrijven. Ik zag Judith genieten. Heel voorzichtig ging Bart steeds wat verder omhoog met zijn handen, waardoor hij steeds dichter bij het kutje van Judith kwam. Hij deed gelukkig precies wat ik hoopte, aangezien ik niet kon zeggen wat ik wilde dat hij deed, omdat Judith denkt dat Bart niet meer in de kamer was.

Hij ging met zijn handen via de binnenkant van de dijen van Judith, vlak langs haar kutje op met zijn handen en ging zo door naar haar buik en eindigde met zijn handen bij haar borsten. Hij masseerde ze lekker en ging toen met zijn hoofd naar haar borsten. Hij kuste ze liefkozend. Ondertussen ging hij met zijn handen weer langzaam omlaag en kwam hij weer vlakbij haar kutje. Hij ging er heel vlak langs met zijn hand, keer op keer. Judith begon weer heerlijk te kronkelen.

Daardoor kon Bart niet anders dan ook lekker aan het zeiknatte kutje van Judith voelen. Hij voelde even lekker hoe nat ze was en ging vervolgens op zijn knieën tussen haar benen zitten. Hij keek mij aan om te zien of ik het goed vond dat hij met zijn lul naar haar kutje zou gaan. Ik knikte.

Hij ging met zijn lul naar haar kutje toe en bewoog hem even tegen de nattigheid aan, maar ging er niet in. Hij ging vervolgens met zijn lul over haar kutje heen. Hij bewoog van haar klitje, vervolgens over haar kutje helemaal tot onder haar kontgaatje en weer omhoog. Judith vond het duidelijk heerlijk. Ze lag heerlijk te kroelen, terwijl Bart zo bezig was. Toen gebeurde het onvermijdelijke.

Doordat Judith zo lag te bewegen met haar kontje gleed Bart een van de keren even tegen haar kutje en langs haar klitje, Judith schokte van genot. Dat was heerlijk om te zien. Bart trok hem ook meteen weer terug, maar toen hij er weer langs haar kutje kwam, drukte Judith haar zeiknatte kutje over zijn dikke eikel zodat hij man eigen niet anders kon dan hierin meegaan. De slet wilde duidelijk weer geneukt en vol zaad gespoten worden. Bart keek mij nogmaals aan en wees naar de schaal met condooms die op het tafeltje stonden, ik knikte wederom om aan te geven dat hij bare zijn gang mocht gaan. Ik gebaarde wel dat het rustig moest en niet hard of lomp. Bart knikte dat hij het had begrepen, hij straalde gewoon, hij mocht dit heerlijke hoertje zonder condoom neuken.

Rustig bewoog hij alleen zijn dikke eikel in en uit het kutje van Judith, dat ze nog niet doorhad dat dit Rob niet was snapte ik niet. Judith kreunde en steunde nu al, ik was benieuwd of ze die hele monsterlul kon hebben! Bart ging nu wat diepen en sneller neuken, maar ging er maar voor de helft in, en een kreunende en kirrende Judith vroeg me of ik het leuk vond om te zien dat Rob mij neukte. Ik zei dat ik het heerlijk vond om te zien. Voor mij was het namelijk nog geiler aangezien het Bart was die haar nu aan het neuken was. Ze vroeg me om dichterbij te komen en mijn lul voorzichtig in haar mond heen en weer te bewegen. Ik was verbaasd, aangezien ze normaal niet graag pijpt.

Er kwamen toen eigenlijk drie ultieme dromen van mij uit. Ze pijpte mij, terwijl iemand anders haar neukt, terwijl er ook nog iemand toekijkt. Echt SUPER!!! Ik bewoog mijn lul rustig in haar mond, zodat ze het niet vervelend zou gaan vinden en ze gebruikte heerlijk haar tong om af en toe mijn lul te likken. Mijn geile vriendin was verandert in een hoer in een paar uur, ze pijpte me heerlijk diep en begon met haar heupen bij elke stoot van Bart mee te doen en over die grote paal van Bart te stoten. Bart keek mij vragend aan of hij ook door mocht stoten natuurlijk en ik knikte, meteen begon hij haar kutje dieper te neuken, bij elke paar stoten wat dieper er in, Judith merkte wel wat dat merkte ik aan de pauzes tijdens het pijpen maar ook zij ging door met bewegen, voor Bart het sein dat ze hem wel helemaal kon hebben. Bart nam nu wat meer initiatief, trok zijn paal uit haar kut en begon Judith om te draaien, hij wilde haar op haar knieen zetten, Judith liet mij lul los en kroop op haar knieen en drukte haar kutje in de lucht. Ik kroop onder haar zodat ze mij weer kon pijpen en Bart drukte zijn monsterlul weer in haar kutje.

Judith genoot en was niet te houden, ze pakte mij lul geheel in haar mond en mijn eikel schoot langs haar huig, dit was teveel voor mij en ek spoot haar keel vol met mijn zaad, straal na straal schoot ik in haar keelgat en de slet slikte alles door en bleef mijn verslappende lul afzuigen, wat een genot was dit! Nu begon Bart ook wat meer te kreunen en keek mij aan, hij wilde in haar kut spuiten natuurlijk en aangezien ze al zaad van Rob in haar kut had knikte ik dat hij zijn gang mocht gaan. Bart pakte haar bij haar heupen en trok haar kut nu geheel over zijn paal, Missy gilde aauuuwww maar het leed was al geschied, zijn hele monsterlul zat voor de volle 24 centimeter in haar buik, na een paar stoten zakte Judith wat door haar armen en ruste nu met haar dikke tieten op bed, Bart had nu de vrije doorgang en pompte in een hoog tempo met lange slagen zijn paal in haar buik. Elke keer haalde hij net het laatste stukje van zijn eikel niet eruit en dreef dan zijn paal weel tot aan zijn ballen die tegen Judith haar billen kletsten erin. Al snel begon hij te snuiven en te kreunen en schokkend en met keiharde ferme langzame stoten neukte hij zich naar zijn hoogtepunt, en als of het was afgesproken kwam ook Judith gelijk met hem klaar. Bart viel overhaar rug en Judith zakte op het bed, beide nat van het zweet en uitgeput.

Ze lagen nog wat na te hijgen en ook Bart liet zijn lul in haar slettenkut zitten nu hij klaar was en wilde misschien ook nog een ronde toen opnieuw ging de deur open. Judith schrok dit keer wat minder. Wederom een man. Hij vroeg keurig netjes of het goed was als hij toe zou kijken bij deze geile bedoening. Hij zou niet aan haar komen, zei hij. Ik vroeg Judith of zij het goed vond. Ze vond het goed, maar de man moest dan wel echt alleen kijken, tenzij zijzelf anders aangaf. De man stemde toe. Ik wenkte Bart dat het voor hem dus tijd was om te gaan, aangezien mijn vriendin niet wist dat hij er was. Hij deed niet moeilijk. Hij stak zijn duim op en knipoogde naar me. Hij had duidelijk al genoten. Bart trok zijn grote lul uit Judirh haar opgerekte kut en liep terwijl hij zijn kleding fatsoeneerde richting de deur en liep weg zonder wat te zeggen, om het geheim niet te verraden. Het zaad en geil uit haar kutje liep langs haar benen naar beneden.......

Judith vroeg de man hoe hij heette. Hij stelde zich voor als Arjan. Judith vroeg mij hoe hij eruit zag. Ik vertelde haar dat hij eruit zag als een wat verlegen man van ongeveer onze leeftijd, een heel normaal postuur, geen tatoeages, geen piercings en, een mooie stevige lul, die hij en welke man in zijn situatie nu niet al in zijn hand had. Ze vroeg de man of hij op een stoel vlakbij het bed wilde komen zitten, waar hij uiteraard geen nee tegen zei.

Vervolgens vroeg Judith aan Arjan wat hij graag zou willen zien, aangezien hij wel wilde kijken, vond ze dat hij mocht bepalen wat er ging gebeuren. De man vroeg aan mijn vriendin of ze liever hard of zacht en teder behandeld werd. Ze zei dat ze zacht en teder fijner vindt en dat ze dan langer kan genieten. Arjan ging mee in haar wens en zei dat hij graag wilde dat Judith bij mij op schoot ging liggen, gewoon los en maar wel met blinddoek, zodat ze Arjan niet zou zien. Dat moest van hem blijven totdat hij weg zou gaan. Dan mocht Judith hem even zien. Rob moest haar helemaal gaan masseren met massageolie. Judith stemde meteen toe, omdat ze dat altijd erg lekker vindt.

Rob begon Judith te masseren. Hij begon met haar voeten. Hij leek dit vaker te hebben gedaan, want Judith genoot er heel erg van. Hij ging langzaam naar haar kuiten en vervolgens kwam hij bij haar bovenbeen. Judith spreidde haar benen wat verder, zodat Rob haar bovenbenen goed kon masseren. Daarmee kwam hij weer heel dicht bij haar kutje.

Arjan vroeg aan Judith of hij even overeind mocht komen om goed naar haar kutje te kunnen kijken, zodat hij kon zien of ze er opgewonden van raakte. Judith stemde in en Arjan hing een beetje over haar heen om goed te kunnen kijken, aangezien Rob nog bij haar benen zat. Judith merkte dat Arjan over haar heen hing en ging met haar armen naar zijn lijf.

Ze wilde hem wel even aanraken. Ze zag niet wat ze deed en kwam met haar handen bij zijn buik terecht. Arjan deinsde een beetje terug, Judith merkte dit en vroeg of hij het erg vond dat zij wel aan hem zat, maar Arjan zei meteen dat hij het juist heel erg leuk vond dat Judith hem aanraakte. Hij boog weer over haar heen, zodat hij het kutje goed kon zien. ‘En?’, vroeg Judith, ‘Ben ik al nat?’ Arjan zei: ‘Jazeker, heel erg zelfs. Ik kan de nattigheid goed zien.’ ‘Vindt je het dan niet moeilijk dat je er niet aan mag zitten?’, vroeg Judith en Arjan reageerde dat hij zich altijd aan afspraken houdt, aangezien er anders weinig plezier te beleven valt in zo’n gelegenheid met regels.

Arjan ging weer rustig zitten en zag hoe Rob langzaam aangekomen was bij de borsten van Judith. Hij masseerde ze heerlijk en nam daarbij af en toe speels haar tepels tussen zijn vingers. Ze genoot er duidelijk van. Judith vroeg aan Arjan of dit was wat hij wilde zien. Arjan reageerde dat hij zat te genieten van haar lekkere lijf en hoe ze af en toe heel licht beweegt bij sommige aanrakingen. Judith vroeg hem of hij nog meer wilde zien.

Arjan vroeg of Rob meer mag doen dan alleen toekijken en aanraken en Judith zei dat hij dat mocht. Judith zei dat hij dat toch wel gezien had toen hij binnenkwam, maar ja, toen zat Bart in haar kutje en dat wist zij niet. Dus ik knikte hevig ‘JA’, want als Arjan zou zeggen van niet, dan zou Judith misschien weten dat het niet Rob was die bezig was met haar toen Arjan binnen kwam.

Gelukkig snapte Arjan me en zei hij: ‘Och ja, tuurlijk. Was het even vergeten doordat ik je nu van zo dichtbij mag zien. Dan wil ik graag dat jij op je rug op Rob gaat liggen en dat Rob rustig over jouw lichaam gaat met zijn handen en dat jij lekker over hem heen beweegt, terwijl je wij toekijken. Dus ik wil graag zien dat jullie lijven en zijn handen heerlijk over elkaar heen gaan, verder niets op dit moment.’

Ik moest vlak naast mijn Judith op het bed gaan zitten, vlakbij haar hoofd. Rob ging lekker liggen en Judith ging op hem liggen. Ik zag dat zijn lul daardoor heel dicht bij haar kutje was, maar wist dus dat hij er niet in mocht gaan. Rob wreef lekker over haar hele lijf en ging redelijk snel weer richting het klitje van mijn vriendin en mijn vriendin bewoog met haar lichaam over het zijne. Ik zag Robs lul af en toe wat omhoog komen van zijn buik. Judith bewoog er de hele tijd heel behendig omheen en overheen en zijn lul werd zo mogelijk nog harder.

Arjan vroeg of hij iets nieuws mocht bedenken. Judith vond het prima. Toen vroeg Arjan aan Rob of hij zijn lul mocht aanraken en zei Judith dat hij haar niet zou aanraken. Rob keek even vreemd, maar stemde toe uit nieuwsgierigheid. Arjan liep naar Rob, wiens lul onder Judith lag. Hij vroeg Judith even omhoog te komen en pakte de lul van Rob vast en hield deze omhoog, zodat Judith weer kon gaan liggen. Vervolgens liet hij de stijve lul van Rob Los en die kwam met een beetje kracht op haar klitje terecht.

‘Ohhh, dat is lekker.’ hoorde ik Judith zeggen. Ze zei ook dat dat een slimme manier was om toch te kunnen bepalen wat er met haar gebeurde. Arjan deed dit nog een paar keer. Iedere keer kletste Robs lul op Judiths klitje. Heerlijk om te zien gebeuren en om haar zo te zien genieten. Toen vroeg Judith of zij ook iets mocht voorstellen. Arjan zei dat dat natuurlijk mocht, want de dame bepaalt immers.

Ze wilde dat we alle drie naast elkaar gingen staan. Ze zei dat 1 van ons haar nu moest gaan vingeren, 1 haar borsten moest masseren en 1 die zijn lul vlakbij haar hoofd moest houden. We mochten daarbij niet zeggen wie wat deed. Nu vond ik het spannend worden en ik ging snel bij haar hoofd staan, omdat ik graag wilde dat ze mij zou pijpen. Rob wenkte Arjan dat hij wel aan haar kutje mocht zitten en dat hij haar borsten wel wilde masseren. Ze zei dat wij het teken om te starten wel zouden herkennen. We keken haar vol spanning aan.

Toen deed ze haar mond open en reikte met haar hand in mijn richting, omdat ze niet kon zien waar ik precies was. Ze trok me naar zich toe en pakte mijn lul vast en stopte deze zonder pardon in haar mond. Ik schrok wel een beetje, want dit zou ze dus zomaar bij ieder van deze mannen hebben gedaan. Dat had ik nooit gedacht. Wel heel spannend overigens. Ze begon me heerlijk te pijpen en Arjan en Rob begonnen met hun opdracht.

Nadat we een paar minuten bezig waren geweest, stopte ze met pijpen. Ze wilde anders gaan liggen. We mochten nog steeds niet laten merken wie wie was. Ik moest op mijn rug op het bed gaan liggen, Judith kroop, door de blinddoek, een beetje onhandig bovenop mij. Ze zei dat de man die haar borsten masseerde naast haar op zijn knieën moest komen zitten ter hoogte van haar hoofd en dat de man die haar had gevingerd tussen mijn benen en die van haar moest gaan zitten op zijn knieën.

Ze zei tegen Arjan, die dus tussen onze benen zat dat hij met zijn vingers even wat nattigheid van haar kutje naar haar kontgaatje moest brengen. Ik wist niet wat ik hoorde. Arjan deed wat hem gezegd werd en wreef over haar kontgaatje. Judith zakte een beetje, zodat ze weer plat op mij lag en schoof naar achteren om mijn lul in haar kutje te laten verdwijnen. Die glipte er zonder probleem in.

Vervolgens deed ze, waar ik toch een beetje bang voor was. Ze trok Rob, die naast haar hoofd moest gaan zitten, naar zich toe en pakte zijn lul en stopte hem zo in haar mond. Ze wist dus dat ze nu al twee van de drie lullen in haar mond en kut had gehad. Ze wist alleen niet welke. Ze stopte ineens heel even met pijpen en zei tegen degene die tussen haar benen zat, Arjan dus, dat hij voorzichtig met een vinger moest proberen in haar kontje te glijden. Ze lag heel rustig en liet Arjan proberen. Dat ging vrij soepel. Dat had ik niet verwacht. Toen begon ze lekker op mijn lul te bewegen en ze begon Rob weer te pijpen. Arjan ging ondertussen met zijn vinger heen en weer in haar kontje.
Ze lag heerlijk te bewegen op mijn lul en kwam weer een keer grommend en gierend klaar, ondertussen bleef doorgaan met pijpen op Rob lul toen ze ineens zei: ‘STOP!’ We schrokken alle drie een beetje en stopten onmiddellijk. ‘Even allemaal eruit’, zei ze, ‘we gaan ruilen. Nou wil ik dat degene die net in mijn kutje zat, dadelijk op zijn rug onder mij komt liggen. Ik zal dan op mijn rug op jou gaan liggen. Dan moet hij in mijn kontje proberen te komen met zijn lul. Als dat is gelukt wil ik, dat degene die ik aan het pijpen was, tussen onze benen komt zitten en zijn lul langzaam in mijn kutje duwt en dan wil ik, dat degene die net mijn kontje vingerde, bij mijn hoofd komt, zodat ik hem kan pijpen. Op die manier gaan we allemaal klaarkomen, dus niet stoppen voor we er allemaal zijn gekomen.’

Ik vroeg Judith: ‘Is dit echt wat jij wil?’, weet je het zeker? Ze gaf aan dat ze toch duidelijk was geweest. De beide heren keken mij nog even aan, maar ik knikte en dacht bij mezelf: ‘Ze heeft van beide de lul gevoeld, dus ze weet dat ze geen condoom om hebben. Als dit is wat zij wil, mag het van mij.’

Ik ging netjes op mijn rug liggen en Judith kwam op haar rug op mij liggen. Ik probeer voorzichtig in haar kontgaatje te komen, maar dit lukt nog niet helemaal. Dus stopte ik mijn lul even in haar kutje om mijn lul goed nat te maken, zodat hij makkelijker glijdt. Uiteindelijk lukte het. Toen kwam Rob tussen haar benen zitten en stopte voorzichtig zijn lul in haar kutje. Nadat Arjan zijn lul aan Judith had aangeboden begonnen we rustig aan te bewegen.

Het viel mij op dat het vrij soepel ging. Ik zag dus ook van dichtbij hoe ze Arjan aan het pijpen was. Arjan pakte haar hoofd daarbij vast en perste zijn dikke lul diep in haar keel, Judith stribbelde niet tegen. We begonnen steeds wilder te neuken. Judith stopte even en vroeg degene tussen haar benen zat, Rob dus, om ook haar klitje te stimuleren. Toen leek alles heel snel te gaan.

Rob en ik neukte flink hard en ik zag dat Arjan zijn lul best diep naar binnen duwde, waardoor mijn Judith soms kokhalsde, maar desondanks liet ze hem doorgaan. Dat had ik nog nooit meegemaakt. En we merkten allemaal dat het moment dichtbij kwam, waarop we zouden klaarkomen. Het ging er best ruig aan toe. Ik hoorde Judith flink regelmatig kokhalzen wat ik echt vreemd vond. Arjan duwde zijn lul echt stevig in haar mond.

Ik voelde dat ik het hoogtepunt naderde en zag dat Rob het niet meer hield. Het was mij duidelijk dat hij zijn zaad in het kutje van Judith had gespoten. Hij ging nog wel even door en kort daarop voelde ik dat Judith ook op het punt stond om klaar te komen. Het was eigenlijk zoals we het altijd graag willen, tegelijk klaarkomen. Ik zag Arjan zijn lul diep naar binnen duwen en haar hoofd zo vasthouden en ik voelde op dat moment Judith ook helemaal trillen en ook op dat moment spoot ik haar kontje vol. En jij, uit mijn mondje in mijn kontje kreunde ze, Arjan verschoot van kleur, maar nu Rob al uit haar kutje was stapte ze van me af en ging op haar knieen zitten, kom neuk mijn kontje, spuit je zaad in mijn darmen kreunde ze. Arjan kroop achter Judith, en terwijl hij me aankeek drukte hij zijn dikke lul in een keer tot aan zijn ballen in Judith haar kontje en begon gelijk stevig te pompen, Judith jammerde wel een beetje maar ik zag dat ze het ook wel lekker vond, het ging niet lang meer duren aan Arjan te horen, hij snoof en kreunde en pompte met diepe stoten zijn zaad in haar darmen. Ik kon dit nog niet geloven, een wildvreemde man die ze nog nooit had gezien spoot dus gewoon zijn zaad in de kont van mijn vriendin. En dat had ik voorheen zelfs nog nooit mogen doen, dit zou na vandaag zeker wel varanderen. Arjan trok zijn verslappende lul uit haar kontje wat een beetje open bleef staan en vrijwel meteen kwam er een golf zaad uit gelopen die zo voor het grootste deel in haar openstaande kutje liep, wat een geil gezicht was dat! Judith trok de blinddoek af om te kijken wie nou waar zat.

Vervolgens keek ze mij aan en zei: ‘Oh schatje, ik dacht dat jij in mijn kontje zat. Ik wilde jou geven wat jij nog nooit had mogen doen en dacht dat ik nu de goede lul had. Ik wilde jou juist mij een keer flink in mijn kont laten neuken en spuiten. Het spijt me zo.’ Ik zei haar dat het niet uitmaakte en dat ik hoopte dat zei in ieder geval genoten had. Ik vroeg haar of dat ze het dus wel goed vond dat beide mannen geen condoom om hadden, aangezien ze beide had gevoeld. Toen zei ze me dat ze dacht dat ik dat het meest geil zou vinden en het daarom heeft toegelaten. Ik beaamde dat ik dat inderdaad wel supergeil vond en het super vond dat ze ook aan mijn wensen heeft gedacht.

Judith bedankte Rob en Arjan, omdat ze zich zo netjes aan alle afspraken hebben gehouden. Rob zei dat hij nog nooit zoiets geils had meegemaakt als vandaag. Hij vertelde dat hij meestal alleen snelle seks heeft gehad met weinig opbouw van spanning. Arjan zei dat hij het heel leuk vond om te mogen ‘kijken’ en verontschuldigde zich dat hij zo in haar kontje bezig was geweest i.p.v. mij. Judith zei dat ze het niet erg vond, want zij heeft namelijk zelf mogen bepalen wat er wel en niet gebeurde en had zelf besloten om de blinddoek om te houden voor de spanning en dat heeft in ieder geval goed gewerkt. Ze zei dat ze juist door die blinddoek extra geil werd van alle aanrakingen en dat ze daardoor dingen heeft gedaan die ze zelf eigenlijk nooit toestond bij mij, zoals diep pijpen, anale seks en dan ook nog eens klaarkomen in kut, kont en mond.

Na al deze seks zijn we rustig met zijn vieren wat gaan eten en hebben de rest van de avond nog lekker zitten dineren, bubbelen in de jacuzzi en kletsen, wat erg gezellig was. We hebben afgesproken nog eens wat af te spreken en dan niet per se hier, aangezien we nu weten dat iedereen weet hoe die zich moet gedragen. Heren, bedankt voor deze heerlijke avond.

Ik heb Judith achteraf verteld dat er nog een man bezig was geweest met haar. Ze had meteen goed wanneer dat dan was gebeurd en zei dat ik het op zich goed had gespeeld, want ze wist het niet zeker. Ze was zo opgewonden dat het haar eigenlijk ook niet uitmaakte en daarom schrok ze de tweede keer ook niet zo erg, aangezien ze het wel geil had gevonden dat iemand anders haar ook nog had gezien.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Karregat 09.04.2020 10:13
  Coke of GHB
  Is niet nodig die slet heeft aan lul en zaad meer dan genoeg Hoop wel dat wij met genoeg mannen zijn ...
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:12
  Wanneer mag ik?
  bin ik er ientje van de Stuejkeraaip?
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:10
  Hotelkamer
  dat gait deujr van euvigait tot saligait
DMC Firewall is a Joomla Security extension!