Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik was super blij. Ik mocht met 1 andere kandidaat op gesprek komen bij een bedrijf in de buurt. Ik had me netjes gekleed en mijn zwarte bloesje met extra diepe inkijk aangetrokken. Mijn Bh was een mooie push-up met een klein beetje kant. Bij aankomst werd ik ontvangen door de algemeen directeur, Sjors. En man van een jaar of 50 schat ik. Hij vroeg me wat over mijn vorige werkgevers. Hij vroeg me ook of ik wat koffie in kon schenken. Bij belangrijke vergaderingen moest ik notuleren en dan was het handig als ik wist waar alles stond. Ik pakte twee mokken en de koffiekan en schonk voor ons beiden koffie in. Om zijn kopje te vullen moest ik natuurlijk over de tafel heen leunen en ik zag direct dat hij uitgebreid naar mijn blote tieten keek. Ik deed net of ik het niet zag. Ik wilde deze baan en als ik die zou krijgen omdat hij mijn tieten mooi vond was dat prima. ‘Eh, ook wat suiker, alsjeblieft’ Ik pakt de suiker en deed een klontje in zijn koffie. Natuurlijk keek hij weer toen ik over de tafel leunde. ‘Eh, 2 klontjes aub’ Ik stond op en haalde een 2e klontje. Ik had het idee dat hij dit expres deed om weer naar mijn tieten te kunnen kijken. Ik pakte het 2e klontje en deed het in zijn kopje. Toen ik net wilde gaan zitten vroeg hij ook nog om wat melk. Shit, ik wist het zeker maar daar ging ik weer. Ik twijfelde of ik een lepeltje mee zou nemen. Alsjeblieft, Uw melk. Ik bleef expres voorover staan om te vragen of hij een lepeltje nodig had. Hij dacht extra lang na.

‘Uh, ja graag. Ik moet even iets doen.’ Ik pakte een lepeltje en zag dat hij weg was. Sjors kwam terug. Ik weet niet of je blijft zitten of gillend weg gaat rennen maar ik wil je toch graag vertellen dat wij de afgelopen jaren al aardig wat secretaresses versleten hebben.

Wij maken altijd foto’s van onze nieuwe collega’s. Ik wil ze wel laten zien maar je kan maar de helft van iedere foto zien. Ik snapte er niets van maar ik was er toch dus laat maar eens zien wie het niet vol kan houden. Nou, dit zijn de foto’s, 11 dames die het minder dan 2 maanden hebben vol gehouden. Ik schrok in eerste instantie van de foto’s. Mooie, maar vooral naakte dames, maar waarom van iedere dame ook een foto van hun kale kut?

Ik kon er werkelijk niets aan doen maar ik was wel een beetje nat geworden van het idee dat je hier dus van twee foto’s bekend was, zou dat een van de voorwaarden zijn?

Was ik nummer 12?

En moest ik dan ook verplicht met mijn kale kutje op de foto? “Nou, je ziet dat het allemaal leuke dames zijn maar allemaal vrij jong en onervaren. We dachten dat we nu maar eens voor een vrouw moesten gaan met veel ervaring, die al wat meer uren gemaakt heeft” Ik had natuurlijk door dat ook dit weer een dubbelzinnige opmerking was.

Meer uren…… ja, waarschijnlijk bedoelde hij dat ik al vaker een paal in mijn mond en in mijn kutje had gehad.

Die geile blik van Sjors toen hij zag dat ik niet bloosde of opkeek toen ik de foto’s van de dames zag.…. “Ik moet even iemand roepen.” Hij was heel snel terug, met een collega. ‘Dit is Jeroen, hij is de commercieel manager.. Als je hier komt werken moet je het met ons doen.’ Ik snapte ook deze dubbelzinnige opmerking direct.’ Nou, zeg maar welke werkzaamheden ik zoal moet uitvoeren.’ Sjors lachte en zag mijn geile blik in mijn ogen. ‘Nou, we hebben wel eens hele saaie vergaderingen. Ik zou het prettig vinden dat je dan tussen mij en Jeroen in komt zitten, onder de tafel.’ Ik snapte natuurlijk wat hij bedoelde maar hield me dom. ‘En moet ik dan onder de tafel notuleren?’ Sjors en Jeroen moesten lachen. ‘Ik denk dat je niet weet wat wij bedoelen. Maar wij zijn bereid om te doen alsof we in een ongelooflijke saaie vergadering zitten hoor.’ Ik snapte de hint.’ Oké, dus jullie gaan naast elkaar zitten en ik tussen jullie in onder de tafel. Dan heb ik wel een probleem. Mijn rokjes zitten vaak zo strak dat ik niet zomaar onder de tafel kan zitten of hurken. Als jullie even niet kijken ……… ‘ Ik liet ze allebei omdraaien en trok mijn rok en slipje uit. In mijn bloke kont zat ik nu onder de tafel. Ik wist natuurlijk allang waar dit op uit ging draaien maar zolang het leuk was acteerde ik vrolijk mee. De mannen gingen weer zitten maar toen ik naar hun kruis keek zag ik dat ze allebei hun broek open hadden en hun leuter eruit hadden hangen.

’Nou,’ zei Sjors, ’Dit is me toch een saaie vergadering…maar gelukkig hebben we onze secretaresse nog. Ik wist precies wat ze wilden maar besloot ze direct iets meer te geven. In plaats van ze allebei af te trekken, nam ik de paal van Jeroen direct in mijn mond. Sjors trok ik zachtjes af. Na 1 minuut wisselde ik. Ze waren kennelijk weinig gewend want Sjors kwam al na 3 minuten. Hij spoot de onderkant van de tafel vol en zakte onderuit. Jeroen trok ik nog steeds in een stevig tempo af. Plotseling stond Sjors op en had ik alleen Jeroen zijn paal nog maar.

Mijn geile kutje was inmiddels kleddernat. Jeroen vroeg me onder de tafel uit te komen. Hij legde me op de tafel, en keurde mijn lijf, stak even een paar vingers in mijn kutje en boog zich voorover. Daar lag ik spiernaakt op tafel……….voor een sollicitatiegesprek. Sjors begon mijn kutje te likken en Jeroen kwam naast me staan. Ik pijpte hem en was verwonderd dat hij nog steeds niet was gekomen. Sjors draaide me om. Op mijn handen en knietjes zat ik op tafel.

Jeroen nam het van Sjors over en likte mijn kut als een labrador. Met zijn lange grote tong likte hij me van mijn klitje tot mijn kontgaatje. Jeroen trok me iets naar achter en ik lag op de tafel met mijn kont nog net op de rand. Sjors kwam voor me staan en duwde zijn inmiddels keiharde dikke lul zonder pardon in 1 keer helemaal in mijn grotje. Sjors stond naast me en ik kon er met mijn rechterhand net bij. Jeroen neukte me heerlijk en Sjors zijn paal was alweer op oorlogssterkte.

“Nou, dat doen we dus zéér regelmatig, vergaderen. Je moet er rekening mee houden dat als je hier komt werken je haast iedere dag wel een keer geneukt gaat worden. En als wij allebei nergens naar toe hoeven maken we er een trio van. ”Ik kon amper antwoorden met die paal in mijn mond maar ik knikte bevestigend.“

Je moet ook niet preuts zijn want soms vragen we je echt om aan onze kant van de tafel te komen zitten, eronder, en één van ons te pijpen terwijl we met een klant bellen of een gesprek hebben. Aan de andere kant van de tafel zit wel eens iemand die door heeft dat jij onder de tafel aan mijn lul zit te sabbelen. De volgende keer als hij binnen komt kan dat een aparte gewaarwording zijn.

Mocht je in de toekomst een keer zo’n goed contact krijgen met één van onze vaste klanten dat je hem een keer pijpt onder de tafel, prima.” Ik bleef maar knikken. En Jeroen bleef maar in mijn kutje pompen. Ik werd gek en zoog Sjors helemaal naar binnen. “ Oke, volgende ding wat we moeten bespreken is dat hier vrij nieuwe vloerbedekking op de grond ligt. Ik wil absoluut geen spermavlekken in de vloerbedekking, dus je spuugt het in een bekertje of je slikt alles door. En een beker op de vloer vind ik rommelig, snap je?” Ik begreep hem volledig maar ik had nog nooit sperma van vreemde mannen geslikt. “Sjors, ik slik alleen van mijn man, niet van vreemden, vindt je dat erg?.” Sjors keek Jeroen aan. “Nou, dan gaan we vandaag alvast kennismaken. Pijp mij klaar en als Jeroen klaar komt zuig je hem ook helemaal leeg. De eerste keer is het vreemd en daarna zijn we bekenden en je het zeker lekker vinden.” Ik kon geen nee zeggen, die grote dikke paal was zo verdomde lekker in mijn kut. Jeroen ging op de bank zitten en trok me bovenop hem. “En nu ga jij lekker op en neer, op en neer en op en neer. En niet halverwege weer terug! Je gaat steeds dieper, net zo lang tot mijn piemeltje er helemaal in zit.”

Ik schrok. Piemeltje? Hij had verdomme een grote dikke paal van minstens 24 centimeter lang en 7 cm dik. Hij trok me boven op hem en ging met dat monster een paar keer tussen mijn lipjes door. “en nu erop en zakken maar.” Ik voelde zijn paal langzaam steeds wat dieper erin gaan en werkelijk elke millimeter voelde dat mijn kutje maximaal werd opgerekt. Dit had ik nog nooit eerder meegemaakt. “ Sjors haalde zijn lul uit mijn mond en kwam voor me zitten. “ Ik wil zien hoe je dat ding helemaal in je kutje laat verdwijnen.

Als je dat lukt ben je aangenomen, als je ons allebei klaar pijpt en alles doorslikt heb je per direct een vast contract.” Wow, dat zou geweldig zijn. Een direct vast contract. Maar ik bedacht me ook dat mijn kutje en mijn mondje geen moment rust meer zouden hebben. En wat als ik ongesteld was? “ Ik zakte steeds iets dieper en voelde dat mijn kutje er wel zin in had, ik werd alsmaar natter en natter. Het leek wel alsof mijn poes er alles aan wilde doen om die hele 24 centimeter erin te krijgen. Ik voelde zijn ballen….tegen mijn kont.

Dus ik moest er zijn, dat ding zat er helemaal in. “Ongelooflijk, dat hebben die andere 11 niet voor elkaar gekregen.” Zei Sjors. Jeroen glimlachte en begon me wat omhoog te duwen. “En nu op en neer. Laat me zien hoe strak je lipjes om pijn paal glijden.” Ik begon omhoog te gaan en liet me weer zakken. Een onbeschrijflijk gevoel….. Ik werd maximaal opgerekt en ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder, diep in mijn buik.

Maar ik ging steeds iets hoger en weer diep terug. Sjors kwam voor me staan en stopte zijn paal weer in mijn mond. “Pijp menu klaar en blijf vooral ook lekker op en neer gaan!” Ik deed mijn uiterste best en pijpte hem als een bezetene. “ Ik kommmmm…..pijp me, kietel mijn ballen……. Zuig het laatste beetje uit mijn ballen……alsjeblieft.” Ik zoog en zoog en voelde het warme sperma mijn mondje instromen. Ik dacht verder niet meer na en slikte het gewoon door. Het was lekker warm en er zat een heerlijk zoete smaak aan. Helemaal niets vreemd aan. “ Wow Jeroen, ze slikt alles door. Dit is de beste die wie we ooit hebben gehad.” Jeroen begon nu ook mee te stoten waardoor zijn paal maximaal in mijn kut vloog en mijn kont op zijn billen klatsten.

“Ja, ik denk het ook. Hoewel Joyce ook wel wat had he. Ze slikte niet door en kon hem maar half hebben maar zij vond het weer heerlijk om haar kont geneukt te worden.” Ik schrok…. In mijn kont?“ Die grote paal van 24 centimeter? Sorry Sjors, dat gaat niet passen.” Mijn kontje is nogal strak. “ Sjors keek Jeroen aan en zei “Rustig maar, we dwingen je niet. Maar een kwartier geleden had je nog nooit sperma van een vreemde doorgeslikt en nu zeg je dat het heerlijk is. Wie weet vraag je er straks zelf nog om.” Jeroen duwde me opzij. “Ik kom, pijp me en proef of je mij ook lekker vindt.” Ik pijpte hem maar ik besefte wel dat ik nu ook voor het eerst niet zeurde dat die paal net nog in mijn kutje zat. Ik likte nu ook mijn eigen kutsap op natuurlijk. Jeroen kwam en ik slurpte zijn zaad op. Wederom was het gewoon heerlijk zoet en ik moest nu al toegeven dat vreemd zaad kennelijk net zo lekker was, ze moesten eens weten hoe geil ik op sperma ben.

“Nou, hoe gaan we nu verder?. Wat ons betreft ben je aangenomen, vast contract. Ga even naar huis en kom straks terug. Eén opdracht…. een mooi glad geschoren kutje voor de foto..” Je hebt nu wat stoppeltjes, dat kan echt niet! Ik had toch nog wel een vraag. “Die foto, pasje? Hoe gaat dat er uit zien? Ik neem aan dat alleen mijn gezicht op het pasje komt? “ Sjors moest lachen.” Ja, op de voorkant van het pasje. We hebben nog wel een uitdaging voor je, omdat we houden van de grenzen verleggen.

Voor iedere anale neukbeurt krijg je 100€, zwart. Mocht je ooit wat extra geld nodig hebben. Ik hoorde het wel maar deed net alsof ik het afschuwelijk vond, het idee alleen al. Maar onder in mijn onderbroekje begon het al te tintelen. Hoe zou het zijn om zijn enorme lul in mijn kontje te voelen? Zou het net zo meevallen als in mijn kutje? Zou het net zo strak voelen als die mega lul van Jeroen in mijn kutje? Zou ik het aandurven om tegelijk in allebei mijn gaatjes geneukt te worden? Ik weet niet wat er met me aan de hand was maar dat kantoor maakte me geiler dan ooit tevoren.

En nu naar huis, mijn kutje goed glad scheren voor de foto.

17:00. Ik moest terug zoals afgesproken. Ik had thuis mijn kutje helemaal ingesmeerd met scheerschuim. Mijn man had van die verkwikkende scheerschuim staan en ik heb natuurlijk ook een nieuw mesje gebruikt. Ik had na 10 minutjes een heerlijk glad babykutje. Ik moest nog wel een smoes verzinnen voor vanavond. Stel dat mijn man zin had in seks….dan zag hij ineens een uitgerekt kutje, zeg maar gerust kut. Ik was beetje bang dat hij zou kunnen zien dat mijn kutje vanmiddag al maximaal opgerekt was door Jeroen zijn grote dikke lul. Mijn kutje was nog steeds opengeneukt en mijn lipjes zagen er rood en gezwollen uit.

En nu, nu verlangde ik eigenlijk al weer naar die lekkere grote dikke knots van Jeroen. Ik moest er ook voor zorgen dat die twee me nu in mijn kut gingen volspuiten. Allee wel even oppassen dat Brabo me niet bij thuiskomst gelijk wilde beffen, niet zo een goed idee om mijn kutje thuis te laten likken terwijl er misschien nog wat restjes van Sjors of Jeroen eruit druppelde. Maar ik wilde ze zo graag in mijn kut en mond laten spuiten….ik had nu namelijk al weer zin in zoet sperma. Zouden ze alweer genoeg in hun zak hebben?

Nou, op de fiets en naar mijn nieuwe werkplek. Ik had een zomers jurkje aangetrokken en mijn rode BH. Hier zitten mijn tieten lekker los in en eigenlijk is dat ding te klein. Als ik voorover buk vallen ze spontaan uit. In de schuur pakte ik mijn fiets en bedacht me dat ik het nog gekker zou kunnen maken door mijn slip thuis te laten. Hup, slip uit en in mijn tas. Onderweg leek het alsof iedereen onder mijn jurk probeerde te kijken maar ze konden, denk ik, niets zien.

Op het werk aangekomen zaten Sjors en Jeroen in de directiekamer te wachten. “Zo, je bent terug gekomen. Het sollicitatiegesprek is je dus bevallen?” Ik keek ze allebei aan en zei heel duidelijk “Het beste gesprek ooit.” Sjors stond op en schoof me een contract voor. “De eerste bladzijden zijn standaard. Uren ,salaris, vrije dagen etc.

De laatste pagina is alleen voor jou en mij. Daar staan onze extra afspraken op. Het stelt niet zo veel voor. Een paar puntjes.

Nemen we ze even door?

 1. Ik zorg ervoor dat beide bazen klaar komen voordat de dagelijkse vergadering afgesloten wordt.
 2. Als er een extra vergadering wordt belegd geldt óók regel 1.
 3. Ik slik alle sperma door. Er valt dus niets op de vloerbedekking.
 4. Ik kom te alle tijde met een glad, kaalgeschoren kutje naar het werk.
 5. Ik geef toestemming om op meerdere manieren genomen te worden (standjes, trio, etc)
 6. Indien gewenst, mag/zal ik een vriendelijke klant onder de tafel pijpen.
 7. Er is een extra uitkering van 100€ per speciaal geleverde service.

Ik hoorde het aan en werd alweer bloedgeil. Dus iedere dag neuken, pijpen en sperma slikken. Prima! Maar er was iets met dat etc. En die klant, waarom ‘zal’? “Sjors waarom staat er zal bij de klant en wat bedoel je met etc?” Sjors en Jeroen keken me aan. “ Uh, dat staat bij punt 6. Als jij, op ons verzoek, een klant wil pijpen levert je dat altijd 100€ op. Als je het niet wilt zullen we dat natuurlijk altijd respecteren. Ik kan me voorstellen dat je Nigel niet aan durft. Voor iedere anale beurt ….ook 100€.” Ik snapte het. “ Dus als jullie denken dat een klant misschien wel met ons in zee wil als ik hem lekker pijp levert me dat 100€ op. Mocht ik, en ik zeg duidelijk mocht, één van jullie toestemming geven om me in mijn reet te neuken….100€. “ Jeroen keek me aan en zei dat ik het helemaal begreep. “De etc is eigenlijk ook voor de wekelijkse periode dat wij jou niet kunnen neuken. In die week kan je, in principe, 500€ extra verdienen.” Ik snapte wat hij bedoelde en pakte een pen. “Ik heb nog wel een extra punt. Als er een nieuwe baas komt, of een derde erbij, wordt het extra gedeelte herzien.” Sjors vond het prima en zette zijn handtekening, Jeroen ook. “Nou, dan teken ik ook.” Jeroen keek me aan en zei “Nou wat een snelle vergadering. Maar regels zijn regels. We moeten nu nog een foto maken van jouw gladde kutje en regel 2……. De extra vergadering. Ik stond op en trok mijn jurkje omhoog. Ze keken zo tegen mijn gladde kutje aan…………heerlijk. “

Ga even op de rand van de tafel zitten. Ik zal er even wat aan likken, dan zijn je lipjes nat en dat staat leuker op de foto.” Hij likte lekker aan mijn kutje en ik had er al weer zin in. “ Sjors, als Jeroen een foto maakt kan ik dan ondertussen alvast lekker aan jou leuter sabbelen?” Sjors stond op en maakte zijn broek open en zei tegen Jeroen “We hebben de ideale gevonden volgens mij. De anderen gingen weg omdat ze met tegenzin de afspraken nakwamen. Deze vraagt of ze de regels alsjeblieft mag uitvoeren.” Jeroen likte aan mijn kutje en Sjors stopte zijn lul in mijn mond. Ik hoorde Jeroen wat foto’s maken. En weer likte hij aan mijn kutje. Ik lag met mijn kont net over de rand op de tafel. Plotseling tilde Jeroen mijn benen omhoog en legde ze op zijn schouders. Ik voelde zijn dikke eikel tegen mijn lipjes aanduwen en even later zat zijn dikke knuppel alweer helemaal in mijn kutje. “Zo zo…… mevrouw had er vanmiddag nog moeite mee en nu kan ik hem er zo in één keer helemaal inschuiven. Geweldig. Wij gaan nog vele uren lekker neuken.”

Sjors genoot van mijn spelende tong en ook hier besloot ik verder te gaan. In plaats van alleen de eikel te pijpen zoog ik zijn lul steeds verder naar binnen. Ik moest telkens bijna kokhalzen maar door steeds even iets terug te gaan lukt het me om ook steeds weer iets dieper te kunnen. Sjors en Jeroen wisselde van plaats. Jeroen zijn dikke vette paal, tja die kreeg ik echt niet helemaal in mijn mond. Sjors neukte me in een lekker tempo maar plots stopte hij. “Jeroen, Nigel staat aan de deur. Had jij iets afgesproken met hem? Jeroen keek Sjors aan en knikte nee. “Ik moet echt even naar hem toe, ik kom zo terug.” Ik lachte en duwde Jeroen een beetje weg. “Jeroen, neuk me nog eens zo lekker diep. En Sjors …..wel terugkomen he…… je bent nog niet klaar……ik krijg nog iets van je.” Sjors lachte en liep weg. Jeroen had inmiddels mijn kutje alweer lekker opgevuld. Sjors kwam binnen. Nigel wil mogelijk nog een extra order plaatsen maar hij wil ook met jouw overleggen.” Voordat Jeroen kon reageren ging de deur open en kwam Nigel binnen. Ik schrok en wilde wegdraaien maar Jeroen liet het niet toe. Hij neukte me in een stevig tempo en het was zo ongelooflijk lekker dat ik zijn paal ook niet uit mijn kutje wilde laten glippen. Nigel ging aan de tafel zitten en keek naar mij en Jeroen. “Zo dus je hebt er nu één gevonden die Jeroen helemaal kan hebben. Slikt ze alles door? Kan ze hem al in haar kont hebben? “ Ik keek Sjors aan en besefte dat Nigel al jaren hier kwam en ook van de extra regels op de hoogte was. Hij kwam op me af en gaf me een hand. “Neuk maar lekker verder hoor. Ik kan daar wel tegen. Nigel kuste me gelijk vol op mijn mond en wist zeker niet dat ik de mannen al had gepijpt.”

Nigel was charmant en zag er erg goed uit. Ik denk een Antilliaan. Ik heb niets met donkere mannen maar ik was in mijn geile bui wel benieuwd of de mythe klopte. Hebben alle donkere mannen echt zo’n gigantische grote lul? Nigel zag me denken en ik wist niet wat ik hoorde toen hij zei “ Zo meisje, ik zie je denken. Zou die donkere man een hele grote lul hebben? Klopt het dat al die donkere mannen een grote lul hebben.” Ik lachte alleen maar hij begreep dat hij gelijk had. Hij kwam op me af en voordat ik tot 3 kon tellen had ik zijn knuppel al in mijn handen liggen. “Het was een gitzwarte dikke, slappe lul. Maar slap toch al zeker net zo groot als die van Jeroen. Ik kon me niet beheersen en begon er aan te trekken. Sjors zei “ Dit is eigen initiatief , wij hebben niets gevraagd.” Nigel begon te lachen. “ Die 100€ betaal ik wel. Ik trok zijn paal in no time hard. Hij was gegroeid tot iets wat wij vroeger thuis aten. Zo’n grote boterhamworst aan 1 stuk. Sjors zag dat ik niet schrok maar moest wel lachen.

Hij kwam met een meetlint aan. “kijk schatje, al onze vorige secretaresses kwamen de volgende dag niet meer terug nadat ze met Nigel hadden geneukt. Ik zal even de maten voor je opmeten. Je nieuwe vriendje is 31 cm lang en 9 centimeter breed.” Ik keek Sjors aan. “ Ja maar dit ding gaat er ook zeker niet hélemaal in, wel een stuk. In mijn mond zal niet meevallen, daar is dat ding te dik voor.” Nigel ging op de grond liggen en ik ging boven hem staan. Om niet te lang te hoeven neuken dacht ik dat het verstandig was om hem eerst flink af te trekken terwijl hij mijn kutje kon likken. Ik ging op hem zitten en begon te trekken, met twee handen eromheen. Nigel likte me lekker maar wel steeds ruimer. Vrij snel was hij mijn kontgaatje aan het likken en ik vond het verdomme ook nog lekker ook.

Nigels paal was nu echt keihard en ik ging er met mijn kutje voor zitten. Heel langzaam schoof ik steeds iets verder naar achter en terug. Het was het gevoel van vanmorgen toen Jeroen zijn paal in mijn kutje had geschoven. Ik voelde dat zijn zwarte monsterlul te groot was, mijn kutje protesteerde maar rekte en rekte zich steeds verder op. “ Zo je hebt Nigels lul er voor de helft inzitten, ongelooflijk. Ik denk dat we meer orders gaan krijgen en dat hij vaker een vergadering wil bijwonen.”

Ik hoorde Sjors wel maar moest me concentreren op Nigels dikke vette paal. Ik kon redelijk lekker op en neer wippen en het strakke gevoel maakte het overheerlijk. Jeroen kwam naar me toe en Sjors volgde. Ze kwamen voor me staan en impulsief begon ik Jeroen te pijpen terwijl ik Sjors aftrok. Vrij snel kwam Jeroen, ik slurpte alles op en het was weer heerlijk. Net op tijd kon ik Sjors zijn lul in mijn mond pakken want hij begon ook te spuiten. En toen ik dit weer net doorgeslikt had begon Nigel harder te bewegen.

Hij hield me bij mijn billen stevig vast en perste zijn lul steeds dieper in mijn kut. Ik had zijn lul nog niet helemaal in mijn kut gehad, en het voelde nu alsof hij mijn baarmoeder openscheurde. Ik wist niet meer waar ik het had, pijn en genot wisselden elkaar op een vreemde manier af, ik moest me concentreren en liet hem begaan. Steeds dieper stootte Nigel zijn lul naar binnen. Hij hield zich nu met beide handen aan mijn billen vast waardoor hij mijn kutje bij elke beweging verder op zijn enorme monsterlul schoof, dit was zo geil, dat ik me wat meer oprichte en hij met volle kracht zijn paal in mijn buik kom persen. Na een paar ferme stoten zat zijn dikke lul zat geheel in mijn kut en begon hij me lange halen te neuken en drukte mij bij elke neergaande beweging diep over zijn lul.

Langzaam liet hij me zakken waardoor zijn lul vanzelf geheel in mijn kut verdween. Ik voelde me als een aap die aan een boom hangt, maar dan met een stijve knots in mijn kut. Hij pakte mijn billen stevig vast en trok me zo ver omhoog totdat zijn eikel mijn kut bijna verliet. Toen liet hij me weer zakken en boorde zijn lul zich weer geheel naar binnen. Zijn pik gleed steeds makkelijker in en uit. Ik voelde dat mijn kut volledig opgevuld was door zijn paal, en had de druk van zijn handen niet meer nodig om hem helemaal in mijn buik te laten schuiven. Terwijl ik daar wijdbeens op zijn paal zat begon ik nu zelf als een bezetene te pompen op zijn paal, ik wilde zijn zwarte zaad diep in me voelen! Nigel had al snel door dat zijn handen niet meer nodig waren en met zijn pik diep in mijn kut, begon hij hard mijn borsten te kneden.

Nigel begon te kreunen en voor ik er erg in had kwam hij klaar kwam en hij spoot zijn zaad diep in mijn kut.Terwijl hij keihard in mijn borsten bleef knijpen, kwam ik na zes keer op en neer te zijn gegaan voor de eerste keer klaar. Mijn kut was superheet geworden en voelde het orgasme doortrekken tot in mijn tenen. Het was een heerlijk gevoel. Nigel stootte nog een paar keer zeer diep, zodat ik zijn pik tot in mijn baarmoeder voelde, en toen loosde hij opnieuw zijn zaad in mijn soppende kutje. Ik zakte neer op de grond, en ik dacht dat hij nu wel voldaan was, maar ik zag dat zijn lul nog recht omhoog wees. Kom weer op me zitten en probeer me nog een keer klaar te maken, zei hij. Ik had best nog wel zin in een lading zaad en een orgasme, sprong op hem, hield mijn kutlippen wijd open, terwijl ik me zo op zijn pik liet zakken, en begon hem te berijden. Zijn paal paste gewoon in mijn kut, meer dan 30 centimeter, dit was abnormaal! Ik neukte Nigel als een bezetene, terwijl hij weer mijn tieten masseerde. Na enkele minuten kwam ik met een fantastisch orgasme klaar.

Ik schoof van zijn paal af, en trok hem in een stevig tempo af en hij spoot mijn mond twee keer vol. Het was zo veel…..volgens mij had hij drie weken gespaard. Het zaad liep langs mijn benen richting het tapijt, snel hield ik mijn handen er onder en ving alles op. Terwijl ik Nigel geil aankeek likte ik zijn zaad van mijn handen.....

De mannen keken elkaar aan en snapten zo te zien niet waar ze deze hoer aan verdiend hadden. Ik trok mijn jurkje aan terwijl de heren hun paal in hun onderbroek stopten. Mijn kutje was zeiknat maar ik had geen onderbroek.

“ Zo, zien we je morgen weer terug?” vroeg Jeroen. “ Ja, zie ik je de volgende keer hier weer? “vroeg Nigel. Ik keek ze alle drie aan en zei “Ik ben er morgen weer. Starten we weer met een vergadering?“

De heren begonnen te lachen. “Iedere dag”.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

-2 # HOERHarold 04-07-2019 01:16
SLET SNOL SLOERIE
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-20 # HOERHarold 04-07-2019 01:15
[SPAM] [SPAM] HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+1 # Zaad in je kutLeroy 09-11-2017 02:28
Wanneer mag ik je geile kut weer vol zaad spuiten?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Karregat 09.04.2020 10:13
  Coke of GHB
  Is niet nodig die slet heeft aan lul en zaad meer dan genoeg Hoop wel dat wij met genoeg mannen zijn ...
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:12
  Wanneer mag ik?
  bin ik er ientje van de Stuejkeraaip?
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:10
  Hotelkamer
  dat gait deujr van euvigait tot saligait
DMC Firewall is a Joomla Security extension!