Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Toen wij op een avond thuis kwamen na een gezellig avondje uit en nog even wat zaten te drinken op de bank, vertelde ik mijn vrouw over mijn idee. Ik zei haar dat het mij geweldig zou lijken om haar een keer met een andere man te zien neuken, maar zij zag dat duidelijk niet zitten en werd zelfs een beetje kwaad.

Ik veranderde snel van onderwerp want ik dacht gelijk dat dit dan ook nooit zou gebeuren en wilde de sfeer van deze leuke avond niet verpesten. Maar toen gebeurde er iets wat mij nog steeds verbaast. Een paar weken later kwam onze buurman aan de deur, hij had wat vragen over problemen met zijn computer.

Het was een warme avond en Missy had een kort rokje en een bloes aan, daaronder droeg ze geen bh.

Omdat het warm was, dronk onze buurman een biertje met ons mee.

Opeens viel het mij op dat hij met regelmaat naar de borsten van mijn vrouw keek en zag ik dat haar bloes opengevallen was, waardoor een borst duidelijk zichtbaar was.

Martin, zo heet onze buurman, had een behoorlijke bobbel in zijn broek. Om wat uit te lokken, stelde ik hem voor om even naar mijn computer te gaan kijken. Toen hij opstond zag ik dat mijn vrouw naar zijn goed gevulde kruis keek. Ze had nog niet door waarom, maar ik zag wel dat haar tepel vooruit begon te steken.Toen we even alleen waren vroeg ik aan mijn buurman of er een probleem was, omdat het goed te zien was dat hij een stijve had. Nee, zei hij, maar hij kreeg wel een rood hoofd. Geen probleem hoor, zei ik. Bij het zien van mijn vrouw haar borsten krijg ik ook nog steeds een stijve lul. Als je verder wil gaan, moet je haar wel zelf verleiden, want ze wil meestal niets met mannen uit de buurt, heeft ze me gezegd. Daarop antwoordde Martin dat dat niet klopte, want hij had haar een paar maanden geleden al een paar keer geneukt toen ze op cursus waren en ik in op mijn werk was. Mijn mond viel open van verbazing, ik wist even niet meer wat ik moest zeggen. De vuile slet had mij daar niets over verteld en dat was wel onze afspraak! (klik hier voor dit verhaal)

Na een kleine tien minuten gingen we weer terug naar buiten. Ik zag onmiddellijk dat Missy nog een knoopje van haar bloes los gedaan had, zodat haar grote tieten bijna volledig zichtbaar waren. We dronken nog een paar biertjes en Martin begon steeds vaker mijn vrouw aan te raken, eerst een hand op haar pols, toen haar been en daar bleef zijn hand liggen en begon hij haar been te strelen tot onder haar rokje. Missy vrouw liet hem gewoon zijn gang gaan en keek naar mij. Ik zei: ik vind het goed, als jij het wil. Missy vrouw zei, dat ze dan wel naar binnen wilde gaan. Toen we in de kamer waren, waren de kleren zeer snel uitgetrokken en begonnen we allebei mijn vrouw te strelen. Missy bukte zich en begon Martin te pijpen. Ik zei: dat heb je volgens mij al vaker bij hem gedaan?

Het lijkt wel alsof je zijn lichaam al helemaal kent. Mijn vrouw begon schoorvoetend toe te geven dat er al eerder wel wat gebeurd was. Ze hadden een paar keer geneukt de afgelopen maanden en Martin had haar een paar keer goed vol zaad gespoten. Goed, zei ik, dan wil ik nu wel eens zien wat er nog meer gebeurt.

Na een tijdje gekeken te hebben hoe Martin en mijn vrouw aan het vrijen waren, kon ik mij niet meer houden en moest ik meedoen. Terwijl Martin boven op mijn vrouw lag, begon ik haar klitje en zijn hete staaf te strelen. Dit had blijkbaar een goed effect want Missy kwam spuitend klaar en Martin kroop op haar en ramde zijn grote paal in haar nog spuitende kut. Wat een geil gezicht!

Missy kreunde diep, terwijl Martin zijn eikel telkens uit haar kutje haalde en terug erin schoof. Het zicht van haar kutgeil dat in slierten aan zijn eikel hing, maakte hem wild. Hij duwde nu wat door, en zijn lul schoof enkele centimeters dieper in Missy’s kut. ‘J-Je-ee-zes’, kreunde Missy. Ze voelde hoe haar kut zich opensperde telkens Martin zijn vleespaal in haar duwde. Nog dieper. Missy begon te kronkelen. “Oh my god”, kreunde ze. Ze hief haar hoofd en keek nu hoe Martins enorme paal zich in haar boorde. Alhoewel ze het gevoel had dat ze tot aan haar baarmoeder werd gevuld door zijn penis, zag ze dat hij amper de helft van zijn lul in haar kut duwde. Meer kon ze niet aan, dat leek haar wel duidelijk.

Martin begon haar nu ritmisch te neuken, telkens diep in haar stotend. Missy’s gekreun was haast dierlijk. Ze had haar hoofd achterover gelegd en haar handen knepen hard in Martins schouders, die hard in haar bleef stoten. Net toen ze een nieuw orgasme voelde opkomen, trok Martin zijn paal met een soppende geluid uit haar schacht. Hij keek voldaan naar haar kut, die nu opengesperd stond en waar het geil uitdroop. “En nu op je knieen slet, commandeerde hij Missy". Missy deed wat hij haar opdroeg, maar vroeg bezorgd wat hij van plan was.

Ze dacht aan de vrouw in de pornofilm en de enorme pik die helemaal in haar kont werd gestoten. Ze begon lichtjes te panikeren. “Rustig maar, ik zal je niet in je kontje neuken als je dat niet wil bromde Martin. Maar het is een geil gezicht als ik mijn lul in je kutje zie schuiven. ‘Al zou graag haar kont eens neuken’, dacht hij. Maar dat lukt misschien later nog wel.

Slet MissyMartin zette zich achter Missy, nam haar prachtige billen in zijn handen en bracht zijn eikel tot tegen haar volle schaamlippen. Haar kut had zich ondertussen de gigantische paal gewoon gemaakt. Hij schoof dus gemakkelijk bij haar naar binnen en begon terug ritmisch te stoten. Meteen vulde de kamer zich met het diep gekreun van Missy. Plots verstevigde hij zijn greep op haar kont en stootte zijn lul dieper in haar kut. Missy reageerde als door een wesp gestoken en wou vooruit kruipen, maar Martin hield haar tegen. Er ging een pijnstoot door haar lijf en ze riep ‘Aaaaaaaah’, maar Martin zette door en duwde zijn lul terug dieper. “Stop”, wou Missy roepen, maar haar adem werd afgesneden door het overweldigende gevoel van Martins eikel die nu diep in haar kut tegen haar baarmoeder stootte. Hij legde nu ritme in zijn stoten en algauw merkte Missy dat de pijn plaats maakte voor een onbeschrijfelijk gevoel van genot. Ze vond haar adem terug en stootte luide kreten uit telkens Martin zijn pik diep in haar stootte.

Martin stopte even en boog zich over haar rug heen naar haar toe. Hij fluisterde diep: “Wil je hem helemaal? Wil je heel mijn lul in je geile hoerenkut?” “Jaaa, jaaaa”, stotterde Missy. Ze kon niet geloven dat zijn lul nog steeds niet helemaal in haar zat, maar nu wou ze hem helemaal. Martin dreef zijn harde pik terug in haar kut, greep haar billen stevig vast en stootte plots hard naar voor, tot hij zijn ballen tegen haar schaamheuvel voelde. Missy gilde niet, ze brulde. De pijn golfde door haar lijf en ze schoot vooruit, maar Martin hield haar tegen en duwde zijn lul weer met kracht tot de laatste centimeter in haar opengesperde kut. “Zo nu weet je wat het is om de slet uit te hangen, bulderde Martin”, en hij begon haar nu keihard en krachtig te neuken. Hij trok zijn lul tot net aan de eikel uit haar kut en stootte hem dan diep terug, tot zijn ballen tegen haar botsten. Keer op keer. Hij had wat hij wou. Zijn grote dikke lul weer helemaal in de slettenkut van Missy. Daar fantaseerde hij al weer weken over.

Slet Missy krijgt zaadMissy wist niet meer waar ze het had, maar ze voelde de pijn minderen. Een immens genot groeide bij elke stoot die Martin deed. Vanuit het puntje van haar tenen voelde ze een overweldigend orgasme opkomen dat haar overspoelde. Schokkend, brullend en krijsend kwam ze klaar, terwijl Martin diep in haar bleef stoten.

Hij greep haar stevig vast.

Ook zijn climax kwam.

Missy voelde hoe zijn lul zich opspande in haar kut. “Ooooh”, kreunde Martin “Ik kom, ik ga je hoerenkut vullen met zaad”. Plots voelde Missy de warme straal van zijn zaad diep in haar kut. En nog een. En nog een. Martin bleef spuiten, en al gauw droop zijn zaad langs zijn lul uit de kut van Missy over zijn ballen op de bank. Hij had haar kut tot de rand gevuld met sperma. Hij trok soppend zijn paal uit haar en dikke klodders zaad kwamen mee. Missy bleef op handen en knieën zitten.

Ze voelde hoe zijn zaad uit haar opengeneukte en uitgerekte hoerenkut bleef lopen.

Ik nam snel Martin zijn nog na druipende staaf in mijn mond en likte hem schoon. Nu is het mijn beurt, zei ik. Hoe bedoel je, zei Martin. Nu mogen jullie mij pijpen, zei ik. Ze begonnen samen aan mijn pik en mijn ballen te likken. Martin nam hem in zijn mond. Ik zag dat Missy nu goed geil was en ze trok mijn staaf uit Martin zijn mond en stak hem in haar natte kut. Terwijl ik met haar neukte heb ik Martin gepijpt. Dat wond mijn vrouw zo hard op dat ze nog twee keer klaar kwam. Nadat we alle drie voldaan waren, nam Martin afscheid.

Tot volgend weekeinde lachte hij......

Klik hier voor Missy's eerste avontuur met buurman Martin

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Tuypie 25.08.2019 00:07
  Henk is dat je ex?
  Dat is net wat ik ook al dacht, wat geil ding, even een paar lijntjes coke of wat ghb voeren en flink ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Siertje 25.08.2019 00:03
  Henk dat is je ex!
  Dat is een geil vrouwke tegenwoordig, doe graag mee en ik ken er nog wel een paar. Hoeveel man kan en ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Kras Volendam 24.08.2019 23:58
  Foto's
  Ik heb ze nog wel opgeslagen zal ik ze naar je appen?