Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Het is zaterdag 9 november 2013. Mijn vriend en ik zitten knus tegen elkaar op de bank. Zachtjes streelt hij mijn voeten en krabbelt door mijn haar. Op het moment dat hij zijn hand onder mijn blouse steekt gaat de telefoon. Als ik opneem, blijkt het een oud collega te zijn die even langs wil komen. “Hij belt je nog al eens”, zegt mijn vriend. “Jaloers? vraag ik plagend. Moet je niet zijn, het enige wat we dan hebben is lange, geile gesprekken”, zeg ik plagerig. Ondeugend kijk ik hem aan en als straf knijpt hij in één van mijn tieten.

“Dus je vindt hem wel leuk”.

“Zeker, heel leuk. Hij heeft iets heel charmants”. “Maar hij heeft me nooit geneukt”. “Jammer genoeg niet”.

Ik had geen zin te zeggen dat zijn heerlijke grote dikke lul mijn kutje op het werk al vele malen tot grote hoogte had geneukt en me elke keer anaal en in mijn kutje vol zaad had gespoten. Ook nu ik daar niet meer werkte neukte hij me nog een paar keer per maand, maar dat kon ik ook beter voor me houden.

“Aha”, reageert mijn vriend, ”het ondeugende meisje. Zou je het met twee mannen…”

“Lijkt me heel opwindend”. Ik grijp zijn pik beet en voel hem opzwellen. Ik weet dat hij het ook opwindend zou vinden.

“Weet je wat”, zei ik, “ik trek wat spannends aan, je weet maar nooit”.

Eigenlijk wist ik het al wel. Ik ken ze allebei door en door en ken hun fantasieën. Mijn vriend lacht, ik kus hem en ga naar boven, duik de badkamer in en haal nog snel een scheermesje over mijn altijd gladgeschoren kutje. Ik trek een nietsverhullend setje aan en maak me geil op. De gedachte dat twee mannen die me zeker gaan neuken maakt me zo geil als boter. Weer beneden fluit mijn vriend “Heel pikant”, zegt hij en pakt me lekker stevig beet. Met handen slaat hij op mijn billen. Ik heb een kort, spijkerrokje aangedaan, met daarboven een strakke blouse.

Het meest opwindende voor de mannen zouden wel eens de panty met open kruis kunnen zijn en alles wat verder nog verborgen zit.

Dan gaat de bel en ik doe open. “Hé, Frans wat leuk je weer te zien”. We omhelzen elkaar en vertederend kus ik hem op de mond.

“Wat zie er goed uit zeg” zegt Frans terwijl hij probeert mijn tieten te bekijken en in mijn billen knijpt.

“Dank je”, zeg ik en loop voorop naar de huiskamer. Ik voel ik zijn blik op mijn benen en billen rusten. In tegenstelling tot mijn vriend, die meer een borsten man is, weet ik dat hij gek is op heupen en stevige, volle billen en natuurlijk anale seks.

“Dit is mijn vriend Brabo”.

Ze geven elkaar de hand. “Dus jij bent de gelukkige”. Mijn vriend lacht. “Het is maar hoe je het bekijkt”. “Wil je wat drinken?”. Hij knikt en ik loop naar de keuken. “Nou”, hoor ik hem zeggen, “Ik zou wel weten hoe ik het zou moeten bekijken”. Ze lachen allebei en praten wat. Als ik terug kom is het mijn vriend die het initiatief neemt. Als ik het drinken neerzet, pakt hij me opeens vast. “Dit is mijn lekkere wijf. En een borsten man”. Hij omhelst me en zoent me intens. Een beetje gênant en snel vind ik het wel, maar tegelijk ook weer lekker en spannend. “Frans, kom eens hier jongen. Moet je eens voelen”. Voor dat ik er erg in heb wordt ik zowel van voren als van achteren aan alle kanten betast.
Overal voel ik handen. Ze glijdend over mijn benen, billen, borsten en door mijn haar. Ik ontkom er niet aan om af en toe te kreunen van genot. Door het vocht in mijn kutje en de gedachten aan een warme lul in me, doe ik het voorstel naar de bank te gaan. Als ik op de bank ga zitten gaan de mannen verder waar ze mee bezig waren. Ik doe mijn blouse, bh en rokje uit en zie hoe Frans opgewonden naar mijn lingerie kijkt. “Ga maar lekker liggen”, zegt mijn vriend die ondertussen zijn broek uit doet. Frans volgt zijn voorbeeld. Zo zie ik twee enorme stijve palen voor mijn ogen verschijnen.

Brabo scheurt de string van mijn lijf, spreidt mijn benen en begint met zijn tong mijn lippen mijn poes te aaien. Ondertussen wenk ik naar Frans. Ik pak zijn lul beet en laat zijn stijve paal in mijn mond glijden. Tijdens het pijpen moet ik af en toe even mijn genot uiten. Ik voel mij kutje warmer worden en het onbeschrijfelijke, prettige gevoel in mij opkomen. Dan haalt Brabo zijn tong weg en brengt zijn lul bij me naar binnen. Ondertussen masseert Frans mijn tepels, terwijl ik met zijn lul bezig ben. Kijkend naar de mannen valt er een soort last van me af en geef me volledig over aan de situatie. Brabo stopt opeens en wenkt naar Frans en mij. Zijn bedoeling is duidelijk. Ik weet dat hij pijpen erg lekker vindt en hij wil zich er graag aan over geven.

Even wacht hij om te zien hoe Frans zijn dikke paal in mijn gleuf schuift, die is behoorlijk wat dikker en langer dan die van Brabo. Ik heb Frans altijd heerlijk in bed gevonden. Hij draait wat in mij rond en lijkt alle kneepjes van het vak goed te kennen. Rustig begint hij, terwijl Brabo zijn lul eerst tegen mijn borsten houdt en hem daarna in mijn mond brengt. Ik kijk naar het mooie gezicht van Frans en het hoofd van Brabo. Een overheerlijk gevoel gaat er door mij heen. Na een tijd je neem ik het initiatief. Ik wil meer. Met twee lekkere pikken in de beurt wil ik ze ook voelen. Ik vraag aan Brabo of hij op de bank wil gaan liggen. Mijn vochtige spleet schuif ik over zijn harde paal. Heerlijk beweeg ik mee met het ritme. Dan buig ik mij voorover. Brabo begint onmiddellijk heftig aan mijn tieten te zuigen.

Met mijn handen trek ik mijn billen uit elkaar en kijk Frans geil aan. Frans begrijpt onmiddelijk mijn bedoeling en brengt voorzichtig zijn dikke paal voor mijn kontgat. Even is het gevoelig als zijn dikke eikel mijn kringspier oprekt, maar na een paar keer wat druk uitoefenen schiet de dikke eikel door mijn sluitspier en begint hij voorzichtig in mijn kontje te neuken. De pijn gaat al heel snel over in zinderend genot. Het idee aan twee pikken in je lijf, maar dan gelijk de werkelijkheid daarbij is ongekend. Hoe rustig Frans begon, zo hard neukt hij mij nu in mijn reet. Zijn benen kletsen tegen mijn billen. Brabo pompt zijn paal stevig in mijn natte kut. Allebei voel ik ze hard tegen de wanden drukken.

Mijn billen beginnen te tintelen van genot. Neuken op z’n hondjes heb ik altijd heerlijk gevonden. Ik zeg wat en maak duidelijk dat ik door allebei van achter genaaid wil worden. Staande veroverd Brabo mijn anus, terwijl de lul van Frans mijn kut inglijdt. Door de dikte van zijn pik, wijkt mijn spleet en sluit zijn lul mijn kutje volledig af. Intussen probeer ik mijn kont zo hoog mogelijk naar achteren te brengen. “Jullie neuken me heerlijk”, roep ik. Ik voel de pikken harder worden. Wetend dat Brabo sneller spuit dan Frans zal het zijn lul zijn die als eerste hevig begint te kloppen. Een golf van warmte gaat er door me heen als zijn lul het vocht bij me naar binnen stuwt. Sneller dan ik had verwacht voel ik ook de andere dikke paal van Frans opzwellen en zijn zaad diep in mijn buik lozen.

Een majestueus gevoel, twee mannen die in me klaarkomen. Als ik me omdraai, voel ik aan alle kanten mijn kutgeil en twee ladingen zaad weglopen. Maar het geeft niet, het is heerlijk. Ondertussen zie ik de lul van Brabo alweer opveren. Frans komt naast me liggen en streelt me lief, terwijl ik Brabo die net uit mijn kontje komt pijp. Voor de tweede keer schiet Brabo zijn zaad in me, maar nu in mijn mond. Brabo is nu uitgeput en draait naar rechts. Ik draai met hem mee en leg mijn armen over de zijne. Zo lig ik warm tussen twee mannen in. Zalig. Zo heerlijk lief liggend voel ik de lul van Frans weer hard worden. Ik laat hem zijn gang gaan als hij van achter zijn paal weer in mijn kutje drukt. Heerlijk warm voelt het. Zo liggen we een tijdje, heel af en toe beweegt Frans zijn lul in mijn kutje wat een heerlijk gevoel is tussen mijn lipjes die ook weer aan mijn klitje trekken.

Het heeft er alle schijn van dat Brabo in slaap is gevallen. Frans daarentegen duidelijk niet. Ik schuif iets bij Brabo vandaan en druk mijn kutje over de paal van Frans, die begint nu wat steviger te pompen. Zijn handen zijn overal en ik laat me heerlijk strelen. Zijn handen betasten mijn borsten. Met zijn tong beroerd hij mijn tepels en zuigt er lang aan. Nu wil ik goed geneukt worden en ik ga op mijn rug liggen en kijk hem strak en verliefd aan. Een innige tongzoen is het gevolg, terwijl Brabo nog steeds slaapt. “O Frans”, fluister ik, “naai me nog een keer, ik wil je dikke paal en je warme zaad in me hebben”. Ik trek zijn hoofd naar mijn mond en wrijf door zijn leuke zwarte haar. Dan fluister ik lekkere woordjes in zijn oor. “Kom ik wil je geile paal nog een keer in mijn gleuf voelen stoten. Diep en hard. Van voren en van achteren. In alle gaatjes wil ik geneukt worden”. Hij lacht. “Nog altijd dezelfde geile teef”.

Onvermijdelijk denk ik terug aan de andere keren dat ik hem tussen mijn benen voelde. Het was altijd romantisch, lief en ook wild. Ik krijg bij hem altijd de zin om lieve en ondeugende woordjes te zeggen. Op mijn geile woorden voel ik hem teder zijn dikke lul in mijn kut schuiven. Ik zie hoe hij zijn ogen dicht knijpt van genot. Met zijn handen wrijft hij over mijn lange benen en steekt ze in de lucht. Daarna buigt hij ze iets naar voren en dringt dieper bij me naar binnen. Heerlijk voel ik zijn paal tot aan mijn baarmoeder in mijn natte kut stoten. Af en toe een beetje naar links, dan weer wat naar rechts. Het beeld voor me vind ik prachtig. Een mooie man, die geil, op en neer zijn harde paal bij me naar binnen stoot. Af en toe trekt hij zijn lul even terug, om dat heerlijke gevoel van binnengaan opnieuw te ervaren. We kijken elkaar diep in de ogen en tongzoenen regelmatig tijdens onze verliefde geile daad.

Frans is zo’n man die lijkt te weten wat een vrouw lekker vindt. Weer komt dat heerlijke gevoel langzaam in mij op. Als ik hem duidelijk maak nog een keer van achter genomen te willen worden, knikt hij maar likt eerst sensueel en vol overgave langs mijn klit en lippen. Ik houd het niet meer. Mijn lichaam begint te trillen en schokkend kom ik klaar. Als de ergste heftigheid voorbij is, ga ik op mijn knieën zitten. Terwijl hij mijn tieten vasthoudt, voel ik zijn paal heerlijk naar binnen glijden. Rustig snel, langzaam, dan weer wild en hard stotend langs mijn spleet. Als hij op mijn billen slaat, doe ik mijn vinger op mijn mond. Ik wil dat Brabo blijft slapen. Waarom weet ik niet, maar het is even heel intiem zo. Lekker kletst hij met zijn stevige boven benen en kaalgeschoren ballen tegen mijn kont. Af en toe masseert hij mijn billen.

Zijn lul wordt stijver. “Kom maar”, fluister ik, “kom maar lekker”, "spuit je zaad diep in mijn buik". Maar plots haalt hij zijn lul uit mijn slettenkut en brengt zijn hoofd naar mijn kontje en begint mijn kontgat te likken. Hij legt zijn beide handen op mijn billen en duwt ze uit elkaar. Zijn hele hoofd legt hij tussen mijn billen en likt mijn reet onwaarschijnlijk lekker. Als ik kerm van genot, priemt hij opeens zijn grote lul in mijn kontgat. Ik steek mijn kont nog verder naar achteren en schud mijn billen heen en weer. Zijn pik zit ongekend strak in mijn reet. Zinderend van genot, wrijf ik met mijn hand over mijn klit.

Hij gaat staan en priemt zijn lul nog dieper mijn kontgat in. Als hij weer op zijn knieën zit, trekt hij zijn penis terug en schuift zijn dikke paal in mijn natte spleet. Zijn ballen slaan wild tegen mijn kletsende billen en de warmte van zijn eikel klopt hard tegen mijn gemartelde darmwand. Opeens begint hij feller te stoten en snuift en kreund hij, ohhh hij gaat zijn zaad in mijn darmen pompen, bij deze gedachte kom ik weer kreunend klaar. Ik probeer me zo stil mogelijk te houden, Brabo mag niet wakker worden nu ik met mijn liefje lig te neuken.
Frans grijpt me nu stevig vast, zijn ene hand legt hij op mijn rug en de ander drukt hij van onder tegen mijn buik. Zo trekt hij mijn billen nog meer omhoog. Hard en diep pomp hij zijn machtige paal in mij kontje, ik kreun en spartel van genot en pijn, dan trekt hij zijn lul uit met een ruk uit mijn kontje en pomp hem gelijk diep in mijn kut, we komen nu tegelijk klaar. Zijn eikel strak tegen mijn baarmoeder drukkend voel ik het schokken en pulseren van zijn dikke lul, kreunend en met kracht spuit zijn warme zaad mijn baarmoeder in. Nog een keer voel ik zijn pik schokken en trillen. Weer een golf van warmte. Zijn beide handen legt hij nu om mijn middel en houdt mij zo vast alsof hij me nooit meer los wil laten. Zijn warme het zaad loopt langzaam langs zijn paal uit mijn geile slettengleuf langs mijn benen op de bank. Wat een genot!

Stevig drukt hij zijn bovenbenen tegen mijn billen.

Ik voel nog een paar kleine naschokjes, en langzaam glijd zijn slapper worden paal uit mijn kut. Voordat hij zich omdraait en in mijn armen gaat liggen en we elkaar innig en minutenlang tongzoenen.

Waarschijnlijk door de geile staat waar ik nog in zit, zie ik opeens allemaal mannen voor me. Een andere keer zou ik best door meer geile pikken geneukt willen worden. Wat meer zaad had ik nog wel aangekund.

Meedoen? mail me (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Wordt vervolgt

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Karregat 09.04.2020 10:13
  Coke of GHB
  Is niet nodig die slet heeft aan lul en zaad meer dan genoeg Hoop wel dat wij met genoeg mannen zijn ...
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:12
  Wanneer mag ik?
  bin ik er ientje van de Stuejkeraaip?
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:10
  Hotelkamer
  dat gait deujr van euvigait tot saligait
DMC Firewall is a Joomla Security extension!