Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

De laatste tijd is het opmerkelijk, dat vrouwen niet meer als object, ding beschouwd willen worden. De benadering is heel belangrijk om de gevoelens die er zijn niet weg te drukken. Wel staat tegenover dat voorheen alles stiekum en achter gesloten gordijnen de ontvangst plaatsvond, evenzo dat de ontmoetingstijdstippen verplaatst zijn over de gehele dag en niet even tussen de schooltijden en kindertelevisietijd. Laatst kreeg ik een verzoek voor een aandachtsontmoeting.
De vrouw vroeg mij haar bij de school van haar kinders op te halen en mee te lopen naar haar huis. Geen glurende buren, geen onbekend voertuig in de straat. Bij haar thuisgekomen, ben je gewoon de visite. In deze fase van rust kan je veel meer betekenen, zonder dat er een ongewone spanning de boventoon voert.
Mijn aandachtsgebieden gaan uit naar hygiëne, aandacht, spanning en beleven. Ik probeer ontspannen en rust het middelpunt te behouden, zodat elkaars gevoelens volledig benut gaan worden.
Hoe krijg je met enige voorspoed de volledige aandacht. Je gaat haar vertroetelen. Kijk in haar kast, kies bepaalde lingerie uit, bepaalde kleding en maak haar op. Van te voren was je haar op een eerlijke wijze, prikkelen, maar je aandacht alleen op haar. Je kleed haar aan en maak een afrondend dansje met haar. Laat het vooral een vrijheid blijheid betekenen.
Je gaat naar beneden, gewoon de huiskamer in, want je bent immers de visite. Je raakt in gesprek, heb het vooral over de kleding, haar kleding en trek haar af- en toe naar je toe. Je hebt haar de waardering gegeven door aandacht te geven. De spanning moet ook rustig verlopen.

De tijdstippen van spanning dienen zich gemakkelijk aan. Vaak herkenbaar om haar andere dagelijkse beslommeringen toch weer op te pakken. De beste afleiding is haar naar je toe te trekken en zorgen dat je in ogen op elkaar gericht staat. Gooi alle jagersinstinkten opzij en geef geen kijkerswaardering voor borsten, heupen enz. Zij moet wel je warmte voelen en als de klik door jou gvoeld wordt, gewoon zonder iets te zeggen en net doen of je vertrekt.

Dat had ik bij dit vrouwtje. Zij liet haar gevoelens bij de voordeur op de loop. Ze vond het heel fijn en verkeerde in een dip. Je weet wat ze draagt, dus zorg ervoor dat beknellende kleding toch altijd averechts werkt, ook al lijkt het sexier te staan.

Maar goed, zij had geen bezondere strakke kleding en ik stak mijn hand in haar slip en speelde met haar lippen. Zij wilde de kamer ingaan en ik stelde voor om naar boven te gaan. Deze spanning wilde ze dus uitstellen, maar hoe langer je met de gevoelens speelt, dan neemt een vrouw elk risico voor lief en volgt je. Een vrouw laat je liever niet de in slaapkamer waar ze ook met haar relatie/echtgenoot leeft. Je vraagt gewoon aan welke kant ligt je normaal en je pikt die plek in. Zij de moet geuren van de relatie/echtgenoot ruiken, dan ontkleed je haar op die plek en jij houdt je kleren aan. Vanaf dat moment is alleen haar gezicht/hals en schouders je enige werkterrein. Veel strelen door de haren. Af en toe met je neus haar neus aanraken of een bescheiden kusje in haar hals.

Mocht ze aan je aandacht ontsnappen, haal een condoom uit je broekzak en leg die naast haar hoofd. Haar eerdere negatieve gedachte focust op het condoom met alle mogelijkheden die nog in het verschiet liggen. Je draait haar op de buik en je masseert vanaf de schouders tot en met de achterkant bovenbenen met extra, extra veel aandacht op de onderrug. Als haar ademhaling vrij rustig is, dan kleed jij je uit, je draait haar weer om en neem plaats op je knieën boven haar buik en laat kennismaken met je piemel.

Laat haar rustig jouw aanraken, misschien geen gevoelens voor een piemel, maar laat dat in het midden. Zorg ervoor dat je credit opbouwd door geen verrassende aanvalsmethoden te bedenken, want zij wil aandacht en dat mag best met een beetje pressie, maar niet leidend. Ook deze vrouw had geen belangstelling voor mijn piemel, dus ik buig deze richting de buik en zit er deels op. Zat een beetje niet makkelijk dus schoof in het geheel naar beneden en uiteindelijk ruimte tussen mijn en haar benen. Blijven focussen op haar ogen en blijven strelen in haar haren.

Waar mijn piemel verbleef had ze geen notie van en begon met mijn tepels te spelen. Ze strekte haar armen wilde kussen. Eerst heel oppervlakkig, maar ze wilde haar tong met de mijne laten spelen. Ook wilde meer omarmingen, door eerst zelf naar mij toe te halen.

En toen stond er plots een vrouw naast het bed.

Het bleek haar zus te zijn en zei ik haal je kinders wel naar mijn huisje toe, dan kunnen jullie rustig je pleziertje uitvoeren. Eerder deze week had ze het met haar zus besproken en die gaf haar gelijk, vandaar er ook een rustige sfeer was en bleef. Wel vroeg de zus of zij mijn handelswaar mocht zien en ik stapte uit bed en stond voor haar. Wat is je handelswaar vroeg ze nogmaals. Van top tot teen en driehonderdzestig graden. Dus dat neuken is niet een verplichting vroeg ze. Welnee, al wil je een goed gesprek of een gewoon speelkameraadje, waar bij we gekleed blijven, is ook goed.

Oke, zei ze. Ja ik zou persoonlijk voor dit ding gaan, want iets voelen geeft mij meer voldoening. De vrouw stapte het bed uit en zei ik haal de kinders op en daarna zien we wel weer. Tot over een half uur.

De zus begon haar verhaal. We hebben allebei een kerel, soms denk je op straat honger krijgen en thuis komen eten. Zo denken we jaren zo, alleen geen hongerige kerels. Hoe ben je op het idee gekomen om dit te doen? Ik ben officieel een masseur en ik word een beetje zat van alleen maar armen, benen en ruggen. Ik wilde meer met mensen omgaan, niet met terugkomende nummertjes en weerpraatjes. Ik kijk naar mensen, zoals jij. Jij staat scheef. De ervaring leert, scheefstaande vrouwen hebben onnodig strakke kleding aan en laten de kleding leiden.

Ik trok haar jas uit. Draaide haar rug naar me toe en stelde allebei de bh-bandjes. Even aantrekken en loslaten. Ik drukte even onder haar borsten, de borsten omhoog en liet ze zakken. Draai maar eens een rondje. Vreemd gevoel net of alles loshangt sprak ze. Je borsten vragen nu de steun van je lichaam, maar aan de andere kant, krijgen je rugspieren lucht en ruimte.

Laat het maar even en straks over een uur of zo kijken we verder. Ik kleedde mij aan en de vrouw met kinderen van zus en zichzelf kwamen binnen. Wij gingen naar beneden. De dames bereidde de lunch voor en er werd heel wat afgekletst in de keuken. Na de lunch brachten we gezamelijk de kinderen naar school en kwamen gezamelijk weer terug in het huis van de vrouw. De vrouw zei ik heb genoten vanmorgen, maar als het aan mij ligt stop ik ermee. Ja ik stop. Ik zei haar het jouw keuze, dat moet ik respecteren, ook al waren we halverwege.

Ik vroeg de zus, hoe voel het nu rond je lichaam. Ze zei vreemd, maar ik voel me vrijer, maar het lijkt dat de ene kant losser zit dan de andere kant. Goed we kijken even. Ik trok haar trui uit, maakte haar bh los en deed deze af. Ging voor haar staan en liet op elke hand een borst liggen. Ze mocht even plaatsnemen op een stoel en masseerde het spierweefseluit haar oksel vandaan. Velen malen ging ze herzitten. Voordat ik de bh voor ging doen, maakte ik beide bandjes geheel los. Het middenstuk maakte ik op maat en per kant ging ik de bandjes vastmaken. Af en toe de borst in de hand en het bandje vaster of losser. De vrouw stond erbij te kijken en kan je straks dat ook bij mij bekijken. Ik knikte. Toen ik dacht dat alles goed afgesteld was, pakte ik haar hand en nam haar mee naar boven.

Bovengekomen zei ik haar even te gaan liggen op haar rug. Ik tilde haar hoofd op en drukte naar haar buik toe, toen bekeek ik de bh en een bandje zat te los. Ik stelde deze opnieuw en voerde mijn actie nog eens uit. Het leek voor mij goed te zitten. De bh deed ik af en begon de gehele borstenpartij te masseren. Ik nam af- en toe haar nek ook mee en om een beetje alles te vergeten ook maar door haar haren. Ik liet haar op de rand van het bed zitten en bekeek haar zithouding. Door een aantal spierbindels in haar onderrug aan te drukken, zwiepte ze af en toe uit het lood. Ga jij maar op je buik liggen en voerde een aantal drukpunten uit. Ze ging er helemaal ontspannen bij liggen en ik wil ook wat, dus ik sloot mijn handen onder haar buik door en knipte de broeksluiting los en ging verder met de rugmassage en af en toe beetje bij beetje lager over haar billen heen.

Haar broek deed ik uit en vroeg haar op handen en knieën te gaan staan. Ik masseerde om beurten haar bovenbenen, eerst boven de slip en later eronder. Ik voelde eerst nog eens aan haar borsten en zette de benen iets verder uit elkaar en masseerde de bovenbenen weer. Haar slip trok ik naar beneden naar haar knieën en voegde mijn hand naar haar schaamlippen. De vrouw vroeg mij, waarom doe je dit eigenlijk. Heel eenvoudig, de spanning bij de borsten is groot, die moet je kunnen manipuleren om elder de aandacht op te bevestigen.

Ik vroeg de vrouw, voel het gewicht en spanning van de borsten om in je handen te leggen, dat deed ze en nu op de plaats bij de schaamlippen. Grijp maar zachtjes, geef haar de aandacht en voel nog eens de borsten. Zij voelde aan haar borsten en volgens haar werden de scherpe randjes zachter. Dus ik bleef de zus tussen haar benen masseren en fluisterde de vrouw toe om mijn broeken te laten zakken en uit te doen. Zullen we deze spanning een beetje opvoeren, wat vind jij ervan.

De vrouw fluisterde terug "Ga je haar neuken?" Nee, zei ik, ik ga haar testen hoe zij gaat reageren als zij mijn piemel tegen schaamlippen aanvoelt. Je kan twee dingen doen over haar heen laten komen of haar spleet wijder te openen. Als jij haar borsten bewerkt, doe ik dit. Ik liet mijn piemel tussen haar benen glijden, met haar hand voelde ze "wat gebeurt hier"

Ze draaide zich spontaan om en ging op haar rug. Spreidde haar benen en zei neuk me maar. Ik vroeg de vrouw, vind jij het erg, dat jij niet geneukt wordt? Ja, want wij zouden toch! sprak ze. Je kan maar een ding doen, slip uit en er naast liggen, dan ben jij als eerste aan de beurt.

De zus riep nog eens Neuk me! Ik fluisterde in haar oor, als je geneukt wilt worden, dan gaan we nu naar je huis toe, want neuken is andermans bed geeft verkeerde gevoelsproblemen en nog wat als ik iemand neuk, dan heeft elke vrouw altijd een laagje kleren aan. En nog wat, je zus heeft me opgewonden, ze was de eerste en blijft de eerste.

Even een momentje, ik ga nu je zus neuken en dan ga ik met jou mee naar je huis en ben jij aan de beurt!.

Ik pakte een condoom en nam plaats achter de vrouw, geen condooms kreunde ze, ik wil je zaad diep in me voelen. En als ik nu een SOA heb, wat dan? Vroeg ik? Dan zijn daar pilletjes voor toch zei ze zonder er over na te denken. Ik ben al jaren seropositief maar wilde ook wel eens graag weer een keer een kutje vullen met zaad, en zonder mijn besmetting te melden ging ik achter haar zitten en liet mijn lul in haar natte kut glijden. Met een stevig tempo begin ik dit sletje te neuken, spuugde op haar kontgaatje en drukte mijn duim naar binnen, geen tegenspraak, dus ik begon haar kontje te vingeren. Als je toch iemand wil besmetten kun je beter diep in de darm je zaad deponeren, dat is bijna 100% kans. Het sletje liet alles toe en gilde en kreunde, ik boog wat voorover en fluisterde in haar oor, als ik je toch moet besmetten kan ik beter in je kontje spuiten! Jaaaa neuk mijn kontje kreunde ze, zonder mijn woorden te begrijpen, ik pompte nog even flink door in haar kut en de slet kwam spuitend en gillend klaar. Nu was het tijd voor de injectie, ik trok mijn paal uit haar zeiknatte kut en drukte mijn eikel in een keer door haar kringspier in haar kontje, de slet beantwoorde dit door haar kontje naar achteren te drukken, die wilde hem hebben dacht ik, nou dat kan en ik begon gelijk keihard en diep in haar darm te pompen. Binnen een minuut kwam ik goed op toeren en spoot mijn kostelijke HIV-zaad in haar darmen. Ze kwam weer klaar gilde alles bij elkaar en alles wat ze beet kon pakken, pakte ze, ze kneep in mijn ballen de geile slet, en mede hierdoor perste ik nog een flinke straal HIV-zaad in haar kontje.

Toen ik in was uitgespoten en nog een beetje nabewoog in haar geile kontje voelde ik langs achter een hand tussen mijn benen, grijpend naar mijn piemel. De zus was dus ook nog geil!

Ik zei tegen de zus, je mag hem vastpakken als jij mij even gaat wassen. Ze liep bukkend vooruit richting de badkamer. Onderweg gooide ik mijn overige kleding uit en stapte de douche in. Zette de kraan open en de zus, al deels aangekleed stond met een nat zootje aan kleren bij mij onder de douche. Je bent geil he, zei ik haar. Vind je het gek. Je hebt me geil gemaakt. Ik hielp haar met haar kleren uitdoen en drukte haar voorover, ze leunde met haar handen op de verwarmingsradiator. Zo kon ik gelijk haar kont in, ik ging ook deze zus besmetten met mijn HIV-zaad!

Even door de knieën en ik schoof mijn eikel met veel moeite haar kont. Ze was behoorlijk strak en jammerde en gilde alles bij elkaar. Ik gromde tegen haar, als je besmet wil worden moet je pijn lijden, dit zou zeker perfect worden, haar strakke kontje zou zeker gaan bloeden als ik flink doorneukte en de besmetting zou voor 100% lukken. De warme stralen van de douche en haar strakke kontje maakten dat ik snel voelde weer te gaan spuiten, ik boog wat voorover en zei weet je het zeker, ja ik wil ook zaad in mijn kont kreunde ze. Ik zette een tandje bij en pompte mijn lul zo diep mogelijk in haar darmen en binnen de kortste keren spoot ik mijn kostelijke HIV-zaad haar darmen binnen. Nu heb je toch nog je zin zei ik haar, het bleef weliswaar bij wat minder actie dan bij je zus, dit keer ik verschrompelde mijn piemel snel en verliet als een slappe met wat ontlasting en zaad overgoten worst haar anus. Ik pakte de zeep en wilde mijn lul schoon te wassen, de slet bemoeide zich er ook gelijk mee en probeerde met haar mond mijn lul weer stijf maken. Dat was ook goed, zuig je eigen stront maar van mijn lul vieze hoer dacht ik.

Op dat moment kwam haar zus om de hoek kijken. Ik strekte mijn arm en trok haar ook onder de stralen. Heerlijk die stralen en twee paar borsten, en vlak voordat ik de kraan uitdeed, gleed ik even met mijn vingers hun kutjes binnen, en ging met mijn vingers neukend even op en neer. Trok terug kneep gemeen in de klitjes en melde dat ik weer aan het werk moest.

De zus haar kleding was nat en kon die niet meer aan. Ik heb haar met de vrouws kleding, wat passend was, aangekleed.


Wil jij ook een aandachtsontmoeting alleen of ook met je zus of vriendin. Stel je voor je wilt je mannelijke partner erin betrekken, is goed, alleen verder dan aftrekken bij hem ga ik niet. Even emailtje met je msn-adres, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kunnen we eerst even chatten, je vragen gelijk beantwoorden en wat er misschien in jouw belevingen allemaal speelt. Vrouwen zijn vaak zakelijk en vragen wat het kost. Als ik evenveel plezier heb, dan kost het je niets. Dus hier gaan we vanuit. Giechelende wijven kots ik van, dus leeftijd vanaf de dertig.

Toelichting op het geheel. De namen zijn bewust weggelaten, omdat de zussen kinderen op dezelfde school hebben en om vergelijkingen zoals wie zijn het en het met naam en toenaam benoemen en algemeen bekend maken. Toekomstige plaatsingen hebben ook verbindingen, wel toevallig met dezelfde school en schoolleiding

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Karregat 09.04.2020 10:13
  Coke of GHB
  Is niet nodig die slet heeft aan lul en zaad meer dan genoeg Hoop wel dat wij met genoeg mannen zijn ...
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:12
  Wanneer mag ik?
  bin ik er ientje van de Stuejkeraaip?
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:10
  Hotelkamer
  dat gait deujr van euvigait tot saligait
Our website is protected by DMC Firewall!