Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het was vroeg in de ochtend. Missy kwam uit de douche en liep naar de slaapkamer om zich aan te kleden. Brabo sliep nog, dus ze moest niet teveel lawaai maken. Ze trok haar zwarte setje aan en zocht in de kast naar een paar kousen. Nadat ze die had aangetrokken pakte ze haar lange zwarte jurk, blauwe truitje en zwarte jasje en trok deze kleren in de badkamer aan. Voordat ze naar beneden ging borstelde ze haar haar nog even en keek in de spiegel of ze er goed uit zag. Ze was tevreden.. Snel een broodje en dan naar de cursus met buurman Martin, ze was blij dat ze kon meerijden, scheelde weer benzinegeld. Inmiddels stond Martin al voor het huis, Missy liep snel met haar jas in de hand naar buiten. Ze lag haar jas achter in de auto en stapte zelf voor in. ‘Goedemorgen,’ zei Missy en ging zitten. Terwijl Martin wegreed dacht Missy aan de cursus die ze vandaag kregen. Ze praatten over de gebruikelijke dingen van het werk en het nieuws en belandden zo weer eens in de file op de A27. Al pratende vielen Martin z’n ogen op de borsten van Missy. Missy voelde dat Martin naar haar borsten keek en kreeg het erg warm. Door haar push-up bh waren haar borsten mooi zichtbaar in dit truitje. Haar wangen begonnen te kleuren en ze voelde zich erg opgelaten. Snel praatte ze weer over wat andere dingen om de aandacht af te leiden. Langzaam kwam ze weer een beetje bij en ze reden verder naar Utrecht.

Voor Gorinchem was het weer raak en gleden de ogen van Martin naar het truitje van Missy, die naar buiten zat te kijken. Toen Missy weer merkte dat Martin naar haar zat te kijken werd ze weer bloedheet en ze was blij dat ze bijna bij de cursus waren. Missy had een drukke dag, maar moest toch steeds aan de autorit van die ochtend denken. ‘Hij bleef maar kijken, hij kon z’n ogen niet van me afhouden. Hij zal toch niet? Nee, niet zo raar denken, het is onze buurman.’ Missy haalde allerlei vreemde dingen in haar hoofd en kon zich nauwelijks op de cursus concentreren. Toen de eerste cursusdag erop zat en Martin en Missy weer in de auto zaten was er toch een vreemd spanningsveld gedurende de hele rit. Martin durfde Missy nauwelijks aan te kijken en Missy was opvallend stil. Na verloop van tijd vielen Martin z’n ogen op de dijen van Missy. Doordat de split van haar jurk een beetje open stond kon hij de kanten randen van haar kousen zien. Dit zag er erg sexy uit en Martin kon z’n ogen er niet van af houden. Gesproken werd er verder niet meer en enige dat Missy nog zei was ‘tot morgen’ toen ze uitstapte en Martin parkeerde de auto voor zijn huis.

De volgende ochtend schrok Missy om kwart voor zeven wakker. Ze had de hele nacht van de autorit van gister gedroomd en had heel onrustig geslapen. Nu moest ze zich flink haasten, want Martin kon over enkele ogenblikken al voor de deur staan. Snel sprong Missy onder de douche. Nadat ze zich had afgedroogd trok ze een schoon setje ondergoed aan en daarna haar nieuwe roze broek met het gehaakte hemd en witte blouse. Toen ze voor de spiegel ging staan was ze best tevreden. Ze zag er goed. Het had haar gevleid dat Martin gister zo naar haar bleef kijken en vandaag wilde ze er minstens zo goed uitzien. Ondertussen was Martin gearriveerd. Missy stapte in de auto en ze reden weg. Door het gehaast had Missy het al behoorlijk warm gekregen. Na enkele minuten zag ze dat Martin weer naar haar borsten zat te kijken. Missy deed net of ze niets door had, maar kreeg het daardoor nog warmer. Het betekende dat ze er weer goed uitzag. Toen ze zag dat Martin maar bleef kijken merkte ze dat ze het eigenlijk wel leuk begon te vinden en ze wilde wel iets verder gaan. Voorzichtig en ongemerkt deed ze het knoopje van haar blouse los zodat haar 85D tieten beter te zien waren.

Martin had dat al snel in de gaten en Missy zag dat hij het er behoorlijk warm van kreeg. Ineens voelde Missy dat dit eigenlijk geen spelletje was. Ze was gewoon bezig om de buurman te verleiden! Ze schrok van de gedachte. ‘Waar ben je mee bezig?’ Vroeg ze aan zichzelf, maar door haar warme, opgewonden gevoel had ze geen antwoord op die vraag. Dit was zo spannend, zoiets had ze nog nooit meegemaakt. Het werd een lange dag, want Missy kon zich geen seconde op haar de cursus concentreren. De gebeurtenissen van die ochtend bleven maar door haar hoofd spelen. Het ene moment maakten die gedachten haar kwaad, maar het andere moment kreeg ze het weer warm van de spanning. Dan begon ze te fantaseren wat er zou kunnen gebeuren en die momenten duurden steeds langer. Het liep tegen vijven en de spanning begon te stijgen. Nog even en dan zou ze weer naast hem zitten. Dan zou Martin zijn ogen weer niet van haar af kunnen houden. Hoe moest ze hier mee omgaan? Wat moest ze tegen hem zeggen? Ze ging nog even naar het toilet en voor de spiegel keek ze hoe ze eruit zag. Toen liep ze naar buiten en stapte in de auto. In de auto zag ze dat Martin ook z’n maatregelen getroffen had om er goed uit te zien. Hij had z’n overhemd uitgetrokken en zat in z’n T-shirt achter het stuur. Missy was er een beetje door overdonderd. Hij had nog nooit zonder overhemd in de auto gezeten. Nu was het Missy die af en toe naar Martin keek. ‘Hij ziet er erg goed uit in dat strakke shirt,’ dacht ze en haar temperatuur begon weer te stijgen. Steeds vaker wierp ze een blik op Martin, die nu ook door had dat hij werd bekeken. Missy besloot naar buiten te gaan kijken, maar kon de verleiding toch niet weerstaan. Het was niet zo dat ze verliefd werd, maar de spanning van dit spel maakte dat ze toch wel een licht gevoel in haar hoofd kreeg.

Even wist ze niet hoe ze het had. ‘Heb jij het ook zo warm Martin?’ vroeg Missy. ‘Ja, ik heb tenminste m’n overhemd maar uitgetrokken,’ antwoordde Martin. ‘Ik trek m’n blouse uit hoor! Ik heb het bloedheet.’ Toen ze weer eens stilstonden trok Missy haar blouse uit en legde het op de achterbank. Ze merkte dat Martin meteen weer naar haar zat te kijken toen ze haar blouse neerlegde. ‘Zit er iets op m’n hemd?’, vroeg Missy met een stalen gezicht. Martin schrok zich wild. ‘Eh, nee, eh, sorry hoor, eh, sorry, het ging per ongeluk.’ ‘Geeft niks, joh. Van mij mag je kijken hoor. Er mankeert toch niks aan, hoop ik?’ ‘Eh nee, nee, het staat je heel goed.’ ‘Jij ziet er anders ook lekker uit hoor, zo in dat strakke shirt,’ reageerde Missy en ze legde haar hand op zijn been en begon te wrijven. ‘Zet de auto maar op de volgende parkeerplaats, dan kunnen we even afkoelen,’ zei Missy terwijl ze bleef doorwrijven.

Bij Gorinchem zette Martin de auto aan de kant. Missy begon weer over Martin zijn dij te wrijven. Martin wist niet wat hij meemaakte. De vrouw die regelmatig met hem meereed, waar hij zo vaak over gedroomd had. Hij had haar regelmatig naakt zijn zonnen en had zich daar ook op afgetrokken, maar dit had hij nooit verwacht, die geile Missy was hem nu aan het verleiden! Martin pakte nu ook de dij van Missy vast en boog langzaam naar haar toe. Voorzichtig duwde hij zijn mond op die van Missy en begon haar zachtjes te kussen. Missy beantwoordde deze daad door Martin stevig vast te pakken en haar tong tegen de zijne te drukken. Hevig zoenend en elkaar betastend zaten ze nu op klaarlichte dag in de auto. Iedereen zou het kunnen zien! Vreemd genoeg kon haar dat nu niks schelen. Het opgekropte verlangen van de hele dag kwam er nu in één keer uit en alles moest daar voor wijken. Na een tijdje voelde Missy zich nu toch wel wat opgelaten en stelde voor om weg te gaan. ‘Laten we naar ons huis gaan, Martin’, zei Missy. ‘En Brabo dan?’ ‘Die komt vanavond pas thuis. Tijdens de rit naar huis was Missy helemaal duizelig van de spanning. Voor het eerst had ze een andere man gekust en nu waren ze op weg naar huis. Even twijfelde ze, maar al gauw kwam het verlangen weer boven om met Martin door te gaan. Het begin was er nu toch al. Toen ze eindelijk in Geertruidenberg waren parkeerde Martin aan de doorgaande weg naast ons woonerf, hij wilde niet dat zijn vrouw zijn auto al zag natuurlijk.

Eenmaal binnen gingen we meteen naar de woonkamer. In de kamer pakte Missy Martin vast en begon hem weer te zoenen. Al zoenend trok ze zijn shirt uit en wreef met twee handen over zijn licht behaarde borst. Wat genoot ze van dit moment! Terwijl ze elkaar zo heerlijk aan het zoenen waren gleden de handen van Martin onder het hemd van Missy. Met zijn rechterhand wreef Martin over haar borst, zijn linkerhand zocht de sluiting van haar bh. Snel maakte hij deze los en pakte met beide handen haar nu blote borsten vast. Voorzichtig begon Martin de borsten van Missy te betasten terwijl ze gepassioneerd bleven doorzoenen. Missy zinderde van genot en kon eigenlijk niet goed bevatten wat ze op dit moment meemaakte. Ze kende Martin al zo lang en nu ineens was ze met hem in zo’n intieme situatie beland. Door het kneden van haar borsten was haar verlangen naar meer steeds groter geworden. Ze had al zo vaak vreemde mannen geneukt, zelfs een trio of gangbang was ze niet vies van, maar dit was te dichtbij! Maar ze was te geil, en het heerlijke gevoel dat Martin nu bij haar losmaakte wilde ze niet stoppen. De combinatie van de spanning die dit met zich meebracht en het verlangen naar seks met Martin zorgde ervoor dat ze nog heftiger begon te zoenen. Haar tong bewoog zich als een kronkelende slang door Martin zijn mond en Martin begon haar borsten steeds steviger te kneden. Na enkele ogenblikken voelde Missy dat Martin zijn handen naar beneden liet zakken. Langzaam gleden ze over haar billen naar beneden en even later greep hij haar stevig bij haar kont vast. Martin had inmiddels haar broek losgemaakt en liet hem naar beneden op de grond glijden. Ook haar hemdje moest eraan geloven en deze ook deze werd – samen met haar bh – op de grond gegooid. ‘Wat een kanjer’, dacht Martin toen hij Missy nu zo voor zich zag. Ze droeg nu alleen nog haar string en haar sexy kousen. Snel pakte hij haar weer beet en begon haar nu in haar nek te zoenen.

Terwijl hij dat deed trok hij langzaam haar string naar beneden. Missy was nu in alle staten. Heerlijk vond ze dit. Zeker toen ze voelde dat Martin zijn hand over haar gladgeschoren poesje liet gaan. Heel voorzichtig liet Martin een vinger tussen de schaamlippen glijden. Ze was al behoorlijk vochtig, dus hij gleed gemakkelijk een stukje naar binnen. ‘Wat een heerlijk gevoel’, dacht Missy, maar ze wilde nu wel wat meer van Martin zien. Terwijl Martin aan haar tepels begon te zuigen liet Missy haar hand over Martin zijn buik naar beneden zakken. Toen ze bij zijn broek was wreef ze voorzichtig over zijn kruis waar ze wel een beetje van schrok, een enorme bobbel, dat was een monsterlul! Ze voelde en kneep in de keiharde paal en begon meteen zijn broek los te maken. Nadat Martin z’n broek op de grond gegleden was trok ze langzaam zijn slip naar beneden. Een enorme grote en dikke paal kwam tevoorschijn, die wilde ze zo snel mogelijk diep in haar natte kut passen! Ze werd gek van de spanning. ‘Wat een heerlijk ding!’, dacht ze en heel voorzichtig pakte ze hem met haar rechterhand vast. Langzaam begon ze de huid van Martin z’n penis heen en weer te halen. Was dit nu illusie voelde ze hem nu nog verder groeien? Hij was in ieder geval echt veel groter dan die van Brabo. Het was een monstachtige knots van een ding, meer een paardenlul. Ze kon niet langer wachten en zakte op haar knieën.

Dit was het moment waar ze naar verlangd had. Voorzichtig begon ze aan Martin z’n eikel likken en al snel probeerde ze de enorme eikel in haar mond te nemen. Dat ging niet makkelijk en haar kaken deden pijn, zo ver sperde ze haar mond open om die dikke eikel in haar mond te schuiven. Dit was een droom, haar kut zou helemaal gevuld en flink opgerekt worden. Hevig genietend zoog ze aan de harde staaf en hij stukje bij beetje verdween eindelijk zijn eikel in haar mond. ‘Wat smaakt dit lekker!’ dacht Missy. Terwijl Missy flink bleef doorzuigen begon Martin hem al te knijpen. Ze zoog zo gigantisch lekker dat hij al het gevoel kreeg of hij elk moment klaar zou kunnen komen. ‘Missy, wat lekker, oeh, wat lekker, stop even, stop maar.’ Kreunde Martin. Onmiddellijk stopte Missy met zuigen en haalde de dikke eikel uit haar mond. ‘Deed ik het niet goed of zo?’ vroeg Missy. ‘Ik wilde nog wel even doorgaan.’ ‘Het was juist heerlijk, maar anders was ik al gekomen,’ antwoordde Martin. Hij pakte Missy nu vast en drukte haar voorzichtig op de bank. Minutenlang zoenden en likten ze elkaar weer. Wederom zoog Martin lekker aan Missy haar tepels en langzaam zakte hij af via haar buik naar beneden. Toen hij bij haar poesje kwam kon hij zich niet langer inhouden en begon meteen aan haar clitoris te likken. Het drijfnatte poesje smaakte hem voortreffelijk en steeds harder zoog hij nu aan lekkere knopje. Al snel begon Missy kleine kreuntjes te slaken van ongekend genot. ‘Oh Martin, wat lekker, wat doe je dat lekker,’ zei ze zacht, waarna ze Martin bij zijn benen nam en ze zo manoeuvreerde dat hij omgekeerd op haar kwam te liggen in standje ’69’. Terwijl Martin haar lekker bleef likken nam Missy zijn harde penis weer in haar mond. Beiden waren ze elkaar nu heerlijk met hun mond aan het verwennen. Steeds sneller zoog Martin aan haar clitoris, waardoor zij ook steeds sneller begon te zuigen. Kronkelend van genot zoog Missy nu of haar leven er vanaf hing. ‘Oh Martin, wat lekker, wat is dit lekker,’ stamelde ze. Wederom stopte Martin omdat hij voelde dat hij bijna klaarkwam. ‘Niet stoppen, niet stoppen,’ smeekte Missy, maar Martin trok zich er niets van aan. ‘Ik wil nog niet komen, lieverd. Ik wil deze heerlijke momenten zo lang mogelijk rekken.’ ‘Maar ik houd het niet meer, Martin, het is zo verschrikkelijk lekker. Ik heb in tijden niet zulke seks gehad. Kom in me, kom in me Martin. Ik wil dat je me neukt.’ Missy snakte zo naar die monsterlul van buurman Martin, dat ze alvast een condoom uit haar tasje haalde. ‘Hier, doe deze om,’ beval ze Martin en gaf het pakje aan hem.

Martin scheurde het open en haalde het condoom eruit. Behendig rolde hij het ding om zijn nog altijd keiharde penis en Missy schouwde het met groot genot aan. ‘Kom in me, kom maar.’ Missy ging op haar rug liggen met haar benen wijd. Martin kroop bovenop haar en pakte zijn paal vast. Voorzichtig duwde hij zijn gevaarte tegen haar druinatte kutje aan en Martin duwde voorzichtig zijn eikel tussen haar lipjes. Wow wat een gevoel, haar kut werd tot het uiterste opgerekt en nu zat alleen zijn eikel pas tussen haar lipjes. Langzaam begon Martin te bewegen maar dat ging Missy niet snel genoeg en ze stootte haar kont omhoog om die heerlijke paal diep in haar buik te krijgen, dat lukte niet gelijk, maar ook Martin begon nu te pompen en binnen enkele tellen gleed hij langzaam naar binnen.

Een zinderende gloed en een verscheurende pijn ging door Missy heen terwijl ze aan die monsterpaal werd gespietst, Martin bleef toch wel voorzichtig en na een twintigtal stoten begon haar kutje aan die omvang te wennen en begon het genot de overhand te krijgen. Missy kreunde de hele straat bij elkaar, ze was nog nooit zo heerlijk geneukt, en dat terwijl Martin al jaren een deur verder woonde.

Martin zijn paal zat er nu voor de helft in en hij vroeg of hij door mocht stoten, probeer maar schat kreunde ik, hij drukte door, zijn eikel plette mijn baarmoeder en dat gaf een helse pijn, maar al gauw maakte deze pijn plaats voor een genot dat zijn weerga niet kende. Steeds sneller en dieper neukte Martin, hij kreunde en pompte zijn paal tot aan de wortel in haar hoerenkut. ‘Wat een vrouw,’ dacht hij terwijl hij stevig doorging. ‘Dieper Martin, neem me dieper,’ kreunde Missy en Martin duwde zijn penis nu zo diep mogelijk bij Missy naar binnen. ‘Oh, ja, lekker, lekker, oh Martin wat heerlijk, oh, oh, oh.’ Missy was nu in alle staten en voelde dat nu zij aan de beurt was om bijna te komen. Ook Missy wilde het uitstellen en haalde de penis uit haar vagina. ‘Wat doe je nu?’ vroeg Martin hevig teleurgesteld. ‘Ik wil dat je me van achteren neemt,’ zei Missy ondeugend en gaf Martin een heerlijke tongzoen.

Het condoom was aan flarden en Martin nam een nieuwe uit de verpakking zag Missy met lede ogen, ze wilde liever dat hij haar zonder zou neuken en haar slettenkut met zijn zaad zou blussen. Ze ging op haar knieën zitten en Martin kwam nu achter haar. Hij pakte haar bij haar billen vast, en schoof zijn monsterlul weer naar binnen. Nu begon hij meteen als een dolle te pompen, terwijl hij haar clitoris hevig betastte. Deze hield het niet lang meer en voelde dat ze verschrikkelijk ging klaarkomen. ‘Oh Martin ik kom, ik kom, ja, ja, eeeh, eeeh, ja, ja, ja, ja, jaaa, jaaaaaah.’ Kermend en kreunend kwam Missy klaar en wist niet in wat voor wereld ze leefde. Wat een gevoel! Ze kon zich niet herinneren ooit zo te zijn gekomen. Martin was echter nog niet zo ver en bleef doorneuken. Missy vond het heerlijk. Ze was vandaag niet te bevredigen, maar toen ze merkte dat Martin klaar ging komen stopte ze er abrupt mee. ‘Geef hier,’ en ze pakte de paal weer stevig vast. Weer was het condoom gescheurd, Martin had het niet meer en werd helemaal gek toen Missy de resten van het condoom van zijn paal haalde en hem weer begon te pijpen. Wederom zoog Missy of haar leven er vanaf hing. De harde paal van Martin was het lekkerste dat ze ooit in zich had gehad. ‘Neuk me tussen mijn tieten’, zei Missy na enige ogenblikken. Ze ging weer op haar rug liggen en Martin kwam boven haar zitten. Hij legde zijn pik nu tussen de borsten en Missy drukte deze zo tegen elkaar aan dat Martin zijn staaf klem kwam te zitten. ‘Neuk me tussen mijn tieten’, zei Missy en Martin begon haar nu langzaam tussen die heerlijke tieten te neuken. Steeds als hij naar voren ging raakte zijn eikel de mond van Missy en het duurde dan ook niet lang of Martin begon te kreunen dat hij ging komen.
Missy was nu zo geil, dat ze zijn zaad in haar slettenkut wilde voelen, dus besloot ze Martin uit te dagen: Waar wil je spuiten kreunde Missy geil terug? Liefst in je heerlijke kutje als dat mag bromde Martin. Yes, dat werkte nog ook! Hmmmm, oke spuit maar in mijn kutje kreunde Missy geil, pomp die hoerenkut maar vol met je zaad! Ze gaf nergens om op dit moment, als er meerdere mannen bij waren geweest had ze deze ook allemaal geneukt! Graag zelfs!

Martin zijn ogen fonkelden en hij zakte langs mijn buik naar beneden, hij zette zijn handen onder mijn heupen en trok mijn kontje nog wat hoger en ging ondertussen met zijn mond al zoenend over mijn borsten weer naar boven tot ik zijn dikke eikel tegen mijn schaamlippen voelde drukken. Ik stak mijn kontje nog wat omhoog en voelde een super dikke eikel tussen mijn schaamlippen schuiven. Aaah jaah, kreunde ik, en voelde dat zijn paal in me schoof, zijn eikel drukte stevig tegen mijn baarmoedermond, wat pijnlijk maar ook enorm geil was. Martin kust mijn borsten en beukte als een bezetene in mijn hoerenkut met zijn enorme lul trok. Hij greep me vast en draaide me om, nu op mijn knieeen zat hij achter me en ging me doggy neuken, wat heerlijk, mijn lievelingstandje als de paal groot genoeg is! In een ferme stoot zat zijn paal tot de wortel in mijn buik, zijn eikel wilde bij elke stoot in mijn baarmoeder, wat pijnlijke scheuten opleverde, maar het genot was groter en ik gilde de hele straat bij elkaar. Ik voelde dat mijn kutje nu goed opgerekt werd en zijn lul in mijn kutje kloppend nog harder worden. Mijn kutlipjes werden tot het uiterste uitgerekt en zijn stam schoof heerlijk langs mijn klitje, schokkend kwam ik klaar. Martin begon nu wat langzamer te neuken en ik voelde zijn zware zak met de grote ballen erin tegen mijn kutje slaan, dat samen met de soppende geluiden van die pompende paal was een stukje geile muziek.

Martin wisselde steeds van tempo en ik hoorde hem steeds zwaarder ademen. Hij kneep in mijn tepels en ik voelde zijn lul nog dikker worden. Ik drukte mijn kut omhoog en naar achteren om zijn paal nog diepen in me te voelen, Martin kreunde en stoote keihard en diep in mijn kut. ‘Oh Martin ik kom, ik kom, ja, ja, eeeh, eeeh, ja, ja, ja, ja, jaaa, jaaaaaah.’ Kermend en kreunend kwam ik weer klaar. Martin begon ook te schokken en ik voelde dat hij mijn kut tot diep in mijn baarmoedermond vol zaad spoot. Zeker tien stralen heet sperma spoot hij in mijn hoerenkut, het zaad droop langs zijn paal naar buiten en liep langs mijn benen op de bank. Martin bleef even stil over mijn rug hangen, maar hij bleef wel in me en zijn heerlijke lul bleef gewoon hard en na een paar minuten begon hij mij weer te neuken. Wat een heerlijke geile vent die Martin, die kon echt heerlijk neuken!


Na een poosje kreunde hij, ik ga weer komen, zal ik over je tieten spuiten? Ik knikte, maar gaf geen antwoord, ik kon niet meer, zeker zeven keer was ik klaargekomen op die monsterpaal van Martin, hij trok zijn paal met een soppend geluid uit mijn slettenkut, ik draaide me snel op mijn rug en met volle kracht spoot hij een grote lading sperma over mijn borsten en in mijn gezicht. Martin spoot en spoot. Er kwam geen eind aan. Het zaad droop van me af. Gulzig probeerde ik zoveel mogelijk op te likken. Ik nam zijn eikel in mijn mond en zoog de laatste druppels er nog uit.

Toen Martin Missy even later begon te zoenen zaten we er beiden onder en besloten ze maar snel te gaan douchen.

Tegen achten ging Martin naar huis en liet Missy met een brandende kut nagenietend achter.

Klik hier voor het vervolg

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

+32 # Pijp mePino 03-10-2019 15:21
Wil je mij een keer pijpen sletje?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Karregat 09.04.2020 10:13
  Coke of GHB
  Is niet nodig die slet heeft aan lul en zaad meer dan genoeg Hoop wel dat wij met genoeg mannen zijn ...
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:12
  Wanneer mag ik?
  bin ik er ientje van de Stuejkeraaip?
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:10
  Hotelkamer
  dat gait deujr van euvigait tot saligait
Our website is protected by DMC Firewall!