Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Nadat ze alleen boven in onze slaapkamer met Randy heeft geneukt, heeft ze de smaak te pakken gekregen en heeft opnieuw met hem afgesproken en dit keer moest ik naar een vergadering en ze had dus het rijk voor haar alleen. Na het eten hebben we alles opgeruimd en ik zocht mijn papieren bij elkaar en stopte deze in mijn tas terwijl zij ging douchen. Ik wachtte tot ze klaar en aangekleed was, voordat ik weg zou gaan, maar toen ze naar beneden kwam, moest ik toch even slikken zeg bohhh. Ik vroeg haar wat ze van plan was? Ze stond in de kamer met alleen maar een babydoll aan en met haar sexy high heels. . . Ze zei , ik had toch vandaag met Randy afgesproken dat hij zou komen als je weg zou gaan “Ohw ja dat klopt zei ik toen, maar ik wist nog niet of het wel door zou gaan, want je had niks meer over gezegd, aldus.

En dus ga je hem zo ontvangen? Tja zoals je ziet ga ik hem zo ontvangen hhhmmm geil toch. . . Ik wist niet hoe ik het had, maar ik kreeg een brok in mijn keel en raakte er opgewonden van. . . Wauw zei ik, je bent toch een lekkere geile sletje hey en zo sexy zoals je daar staat bohhhh hhhm lekker man. . . Ik denk dat ik maar thuis blijf schatje, zei ik tegen haar. Nee lieverd ga maar ik wil vanavond even met hem alleen zijn. . . En hij gaat me de hele avond lekker verwennen enzo. Ohw dus jij gaat de hele avond met hem neuken schatje? Ja lieverd dat is wel de bedoeling en ik kan bijna niet wachten tot hij komt, hij maakt me zo geil en hij kan zo lekker neuken hhhhmmm . . . Je vond het toch goed dat ik met hem deed toch ?Jaja ik heb daar geen problemen mee, je doet maar zolang je het maar lekker vind. Ok zei ik dan ga ik me even omkleden voordat ik ga en ging naar boven.

 

Ik hoefde eigenlijk niet om te kleden, maar zei dat om de camera op te stellen in de slaapkamer enzo. Ik werd me daar een potje geil, alleen van het idee dat zij zich dadelijk laat neuken, bohhhh wat geil man. . . . Nadat ik alles geïnstalleerd had en tevens aangekleed was, ging ik naar beneden en nam afscheid van haar en ben toen naar de vergadering gegaan. Tijdens de vergadering kon ik mij niet volledig concentreren en mijn gedachten waren constant thuis enzo. . . Normaal gaan we meestal na de vergadering wat napraten en wat drinken enzo. En dan zou het de hele avond in beslag nemen. Dus na een uur op spanning gezeten te hebben, zei ik tegen groep dat ik dringend weg moest enzo. Ik ben toen als een gek naar huis gereden en toen ik bij ons huis aangekomen was, zag ik zijn auto al staan. Ik deed voorzichtig de voordeur open en sloot deze zachtjes achter mij. Vanuit de trap kom ik haar horen kreunen, bohhh dat was super geil om haar te horen kreunen. . . Dieper, neuk me dieper Randy, neuk me hard. . . riep ze hem toe. . . , ja je bent geweldig Randy, beuk me ohhhhhhh aaahhhIk stond daar onder a/d trap te luisteren en had inmiddels een keiharde lul ervan gekregen bohhh wat geil zeg. . . Ik sloop heel langzaam naar boven en zag dat de slaapkamer wijd open stond, dus moest ik voorzichtig zijn, dat ze me niet konden zien.

Gelukkig was het donker in de boven hal en alleen hun slaapkamer was verlicht. Ik ging naast de sl. kamer deur staan en keek naar binnen en zag dat hij boven op haar lag en dus konden ze mij niet zien staan. Ik zag hoe hij haar flink neukte en zij kreunde erop los, met haar benen om zijn middel geklemd liet zij zich volledig neuken. Ik hoorde haar natte kutje kletsen en zij kuste hem hartstochtelijk en riep geile dingen naar hem toe. Neuk me Randy, neuk mijn geile natte kutje, neuk me met die lekkere grote lul van je aahhhh ohohhh. . . Ja jaaaaaaahhh, je neukt zo lekker Randy aaahhhh. . . geweldig. . . Deze geile kutje is van jou Randy, je mag me zo vaak neuken als je maar wilt ok. . . . aaahhhh heerlijk Randy. . . Ok zei hij, ik zal je ook vaker komen neuken als je me nodig hebt en me belt ok. . . . Ja dat doe ik ok. . . zei ze dan weer. . . . Na zo’n 10 min op haar gebeukt te hebben, riep hij ik kom zo klaar. . . Ja spuit me maar vol of nee doe maar in mijn mond klaar komen Randy ik wil je klaar pijpen ok. . . Hij neukte haar fel en trok daarna zijn lul eruit en kroop naar boven en spoot haar gezicht vol en zij nam hem vervolgens in haar mondje en zoog hem helemaal leeg, hhmmm ohw wat was dat lekker zeg zei ze tegen hem. . .

Hij plofte naast haar neer en ik maakte me uit de voeten en ging een andere slaapkamer in naast de douche. Vanuit deze slaapkamer had ik een goede zicht op hun, via een pas-spiegel die in de hal hing. Ik deed mijn deur op een kiertje open staan, zodat ze mij niet konden zien. Ze vreeën wat met elkaar en zij streelde zijn lul en na een tijdje trok ze hem af en toen deze weer volledig stijf, kroop ze op hem en bereed ze hem als op een amazone paard. Eerst langzaam en toen hartstikke wild, bohhh dat was wel een geil gezicht zeg. . . nadat ze flink te keer was gegaan, ging ze van hem af en spoot zij zijn lichaam vol en ook zijn gezicht kwam helemaal onder haar geil te zitten.

Ja dat is heerlijk riep hij, spuit mij maar en dronk haar geil die zij in hem z’n mondje spoot. . . . Hij kreeg er geen genoeg van en trok haar kutje op zijn mond en likte haar af en zij kreunde en kwam weer klaar op zijn mondje. . . Wauw zegt ze, dat is pas klaar komen zeg. . . Je ben de beste Randy, je kan mij zo lekker klaar maken wauw lekkerrrr hhmm. Daarna ging ze naast hem liggen om wat bij te komen. Ik heb mezelf maar weer klaar gemaakt terwijl ik naar hun keek en vond haar toch zo lekker geil enzo. Inmiddels hadden zij al meer dan twee uurtjes met elkaar geneukt, nadat ze waren bij gekomen, ging zij naar de badkamer om te gaan douchen en even later stapte hij ook het douche in en ze lachten en vreëen met elkaar en daarna hoorde ik haar hijgen kreunen.

Ik kon door de deuropening zien dat hij haar van achteren nam en langzaam neukte. Ze kwam weer voor de zoveelste keer klaar. Toen ze klaar waren gingen ze zich aankleden en maakten weer een nieuwe afspraak voor de aankomende vrijdag avond. Ik zou dan weer niet thuis zijn, want hij heeft een afspraak lopen zei ze tegen hem. En hem kennende gaat hij daarna even wat drinken met zijn vrienden. Ohw dat komt dan goed uit zei Randy, dan zijn we weer alleen hhhm ik verheug me al erop. . . Ze gingen gezamenlijk naar beneden en ze gaf hem nog en drankje om bij komen in de woonkamer en ik ben toen heel zachtjes naar buiten geslopen en maakte met de sleutel heel voorzichtig de voordeur toe en wachtte in de auto af tot hij naar huis ging en dat was een kwartier later. . . Ik wachtte nog wat in de auto en pakte mijn gsm en belde haar op. Ze nam op en ik vroeg haar wat a/h doen was enzo.

Ik zit op de bank en ben even bij a/h komen, want hij is net weg gegaan. . . Dus de kust is weer veilig lachte ze hahaha. . . Ok dan kom ik nu naar huis toe, ja kom kom maar lieverd zei ze tegen me. . . Toen ik even later thuis kwam zag ik haar languit op de bank liggen met haar kamerjas aan. Enne hoe was het gegaan riep ik haar toe. . . Je moest eens weten hoe hij me verwend heeft met zijn dikke lul en lekker klaar gebeft heeft wauw, die kan er echt wat van lieverd. . . Ohw ja was het lekker schatje? Enof het lekker was, ik weet niet meer hoe vaak ik ben klaar gekomen, maar dat zal best wel veel zijn geweest. Hij kan echt heel lekker neuken als geen ander zei ze. . . En ik heb weer opnieuw met hem afgesproken lieverd. Ohw enne? Alweer ?Jaja zegt ze dan, ik ben nu aan hem gewend en ik krijg geen genoeg van hem en hij mag me zo vaak neuken als hij wilt en ik vindt het ook ontzettend lekker met hem lieverd. Je bent echt een geile slet geworden hey, riep ik haar toe. Jaja schatje je wilde toch dat ik met hem neukte hey ?Nou ik de smaak te pakken heb, kan ik nou niet meer zonder hem schatje. Je vindt het vast niet erg toch ?Nee nee je doet maar baby. . . ok. . . We zijn daarna naar bed gegaan en ik heb haar nog flink afgeneukt door al die opgekropte geile belevenis en vielen daarna samen in slaap.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Missy smeekt om zwart zaad!

  Karregat 04.01.2021 21:46
  Judith Mundel
  Nu weet ik het zeker, jij bent Judith Mundel! Hallo lekkertje, wanneer mag ik je mossel proeven ...
   
 • Missy smeekt om zwart zaad!

  Karregat 04.01.2021 21:45
  Judith Mundel
  Dus Slet Missy of She Missy is Judith Mundel jouw EX? Ze zag er altijd al zo geil uit, maar dit had ik ...
   
 • Sorry, ik ben gewoon een vuile slet....

  Harold 17.11.2020 13:13
  Ik wil je neuken slet Missy
  Waar zijn je foto's? Wat is je telefoonnummer? Waar woon je?
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd